Panorama

Goedkope vluchten naar Guernsey

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope tickets Guernsey

Vliegen naar het kanaal eiland Guernsey kan vanaf verschillende vliegvelden in Nederland. Vanaf Amsterdam, Rotterdam en zelfs vanaf Groningen gaan er vluchten naar Guernsey, maar houd tijdens het boeken van je goedkope vliegtickets naar Guernsey wel rekening met een tussenstop op je vliegreis. Toch kan je in iets meer dan 4,5 uur vliegen vanaf Schiphol al op Guernsey landen.

Vergelijken is goed te doen in het ruime aanbod van vliegtickets naar Guernsey. Vliegtickets zijn te boeken voor vluchten met luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Transavia en Easyjet. Maak dus snel en keuze en boek je vliegvakantie naar het mooie en gezellige eiland Guernsey en beleef de tijd van je leven. Pak snel je koffers en begin alvast met genieten. Het enige wat je nog hoeft te doen is het boeken van een goedkope vlucht.

Kanaaleiland Guernsey

Guernsey is een van de kanaal eilanden en behoort tot Engeland. Qua grootte is Guernsey het tweede eiland van de kanaal eilanden na het eiland Jersey. Op Guernsey kan je genieten van de prachtige natuur die er te vinden is. Komt tot rust op de stranden van het eiland, of bekijk de indrukwekkende kliffen. Ook de stadjes op het eiland zijn erg pittoresk en leuk om te bezoeken.

De hoofdstad van het eiland, st Peter Port, in het oosten van het eiland, is een levendig havenstadje waar je heerlijk kan genieten van barretjes en restaurants. Ook gaan er vanuit de haven van de hoofdstad boten naar de andere kanaal eilanden en het vasteland van Frankrijk. Ook is er in st Peter Port het mooie Castle Cornet te vinden waar je veel interessante dingen te weten kan komen in de musea die in dit kasteel zijn gevestigd.

Vervoer op Guernsey

Als je gaat vliegen naar Guernsey kom je aan op het vliegveld in het zuiden van het eiland. Vanaf hier is het ongeveer een kwartier rijden met de auto naar de hoofdstad van het eiland. Omdat het eiland niet supergroot is, kan je ook lekker het eiland ontdekken op de fiets.

Op Guernsey ga je op en top kunnen genieten van het eilandleven op een van de kanaal eilanden. De natuur en de pittoreske dorpjes, samen met het aangename weer in de zomer zorgen voor een heerlijk onbezorgde vakantie relatief dicht bij huis. Geniet van alles wat Guernsey je te bieden heeft en boek je goedkope vliegtickets snel zodat je vakantie meteen kan beginnen.