Panorama

Goedkope tickets Jersey

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop vliegen naar Jersey

Voor een vakantie op Jersey is het een goede optie om goedkope vliegtickets naar dit eiland te scoren. Er gaan vluchten naar Jersey vanaf Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam. Let wel op, dit zijn wel allemaal indirecte vluchten waardoor je er iets langer over doet om op je bestemming aan te komen. Toch kan je al in 3,5 uur naar Jersey vliegen vanaf Amsterdam en kan je vakantie meteen beginnen.

Luchtvaartmaatschappijen zoals British Airways, Easyjet en KLM bieden allemaal vliegtickets aan naar Jersey. Door het aanbod waarin je kunt vergelijken kan je gemakkelijk de goedkoopste optie uitkiezen en snel naar je bestemming toe vliegen. Pak je koffers en stap op het vliegtuig naar het gezellige eiland Jersey.

Top vluchten naar Jersey

Vanuit Amsterdam Schiphol

Easyjet
1 stop - 22u32
za 9 okt ma 11 okt
v.a. € 154 (p.p.)
British Airways
1 stop - 4u55
za 23 okt za 30 okt
v.a. € 168 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

British Airways
1 stop - 10u5
za 9 okt ma 11 okt
v.a. € 213 (p.p.)
Iberia
2 stops - 23u20
za 9 okt ma 11 okt
v.a. € 262 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

British Airways
1 stop - 12u30
za 23 okt za 30 okt
v.a. € 235 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

De rijke historie van Jersey

Jersey is het grootste kanaal eiland en behoort tot de Engelse eilanden. Jersey ligt dicht bij de kust van Frankrijk vlak bij het Contentin schiereiland van Normandië. Op Jersey kan je langsgaan bij verschillende historische bezienswaardigheden waar je de interessante geschiedenis van het eiland kan ontdekken. Aanraders zijn het 13e -eeuwse Mount Orgeuil kasteel en de war tunnels.

Ook is Jersey een geliefde vakantiebestemming vanwege de prachtige natuur en de mooie stranden die er op het eiland te vinden zijn. Geniet in de zomer van het aangename weer en maak een wandeling over het eiland, of kom even helemaal tot rust op het strand en neem een duik in het Kanaal.

Vervoer op Jersey

Bij aankomst op Jersey na je vliegreis, kom je aan in het westelijke gedeelte van het eiland. Vanaf het vliegveld rij je in minder dan een kwartier naar de grootste plaats van het eiland: Saint Helier. Jersey is geen enorm groot eiland en met de auto kan je van de ene naar de andere kant van het eiland rijden in slechts een half uurtje.

Op Jersey heb je de mogelijkheid om met de bus de verschillende mooie plekjes te ontdekken, maar veel inwoners rijden op het eiland met een motor. Ook fietsen wordt er veel gedaan, dus dit is ook een leuke manier om het eiland te ontdekken. Ook kan je vanuit Saint Helier met de boot naar de andere kanaal eilanden, waaronder Guernsey. Er is dus meer dan genoeg te beleven op dit interessante en mooie eiland. Boek daarom snel je goedkope vliegtickets en beleef het zelf.