Panorama

Vergelijk vluchten naar Ethiopië

Vliegtickets naar Ethiopië

Ethiopië is een unieke bestemming in Afrika om naartoe te vliegen. Wist je namelijk dat Ethiopië als enig Afrikaans land nooit is gekoloniseerd? Naar Ethiopië zijn er voor een lage prijs vliegtickets beschikbaar. Vanuit Brussel heb je een rechtstreekse goedkope vlucht naar Ethiopië en vanuit Amsterdam Schiphol en Düsseldorf vlieg je met een tussenstop. Vergelijk snel de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl voor de meest voordelige vluchten naar Ethiopië. De vliegreis bedraagt ongeveer acht uur.

Verschillende luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Ethiopië aan. Zo gaan er vluchten van Ethiopian Airlines, Lufthansa en Qatar naar Ethiopië. Bij al deze airlines kun je voor een lage prijs vliegtickets naar Ethiopië boeken. Bekijk bijvoorbeeld de opties voor vliegtickets naar Addis Abeba. Als je alle prijzen en opties vergelijkt, vind je altijd een vliegticket naar Ethiopië voor het budget dat jij voor ogen hebt.

Populaire stad in Ethiopië

Vlieg naar Ethiopië, een unieke bestemming in Afrika

Ethiopië is een unieke en veelzijdige bestemming in de Hoorn van Afrika. Door het gebrek aan westerse invloeden heeft het land veel van haar eigen tradities en gewoontes behouden. Denk hierbij aan de eeuwenoude koffieceremonie, het Amhaars en de eigen Ethiopische kalender.

Ethiopië heeft prachtige groene gebieden, wat het voor natuurliefhebbers een bijzondere bestemming maakt om naartoe te vliegen. Ga bijvoorbeeld wildlife spotten in Simien Mountains Nationaal Park. Alles is hier mogelijk: van een dagje wandelen tot 14 dagen hiken. Wil je een stad bezoeken, dan moet je natuurlijk naar de hoofdstad Addis Abeba. De locals zijn hier gewend aan toeristen en laten je over het algemeen met rust. Breng tijdens je verblijf in deze stad een bezoek aan het National museum of Ethiopia en wandel over de Merkato, een typisch Afrikaanse markt.

Overigens is Ethiopië ook een goedkoop land. Daarom is het de perfecte bestemming voor je budget vliegreis. Houd er wel rekening mee dat veel hotels niet aan onze westerse standaarden voldoen. Je slaapt wellicht dus iets minder comfortabel dan dat je in een westers hotel gewend bent.

Goedkoop vliegen naar Ethiopië? Dat is zeker mogelijk. Vergelijk snel de prijzen van verschillende vliegmaatschappijen en je vindt altijd een vlucht naar Ethiopië voor de meest lage prijs.