Vergelijk vluchten naar Ethiopië

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vliegtickets naar Ethiopië

Ethiopië is een unieke bestemming van je vliegreis in de hoorn van Afrika. Wist je dat Ethiopië als enige Afrikaanse land nooit is gekoloniseerd? Er zijn voor een lage prijs vliegtickets naar Ethiopië beschikbaar. Het is alleen mogelijk om vanuit Brussel rechtstreeks naar Ethiopië te vliegen. Er zijn wel vluchten met een overstap beschikbaar vanuit Amsterdam en Dusseldorf. Vaak zijn vluchten met een overstap een stuk goedkoper. Vergelijk de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl voor de beste deals. Het is ongeveer acht uur vliegen naar Ethiopië.

Er vliegen veel verschillende airlines naar Ethiopië, zo er gaan vluchten van Ethiopian Airlines, Lufthansa en Qatar Airways naar Ethiopië. Bij deze airlines kun je voor een lage prijs vliegtickets naar Ethiopië boeken. De de grootste internationale luchthaven van Ethiopië ligt in de hoofdstad Addis Abeba. Voor vluchten naar deze luchthaven kun je voor een lage prijs vliegtickets boeken. Lijkt Ethiopië je een leuke bestemming? Neem dan ook eens een kijkje in Nairobi of Banjul.

Populaire steden in Ethiopië

Ethiopië

Ethiopië is een unieke en diverse bestemming van je vliegreis in de Hoorn van Afrika. Het heeft door het gebrek aan westerse invloeden veel van haar eigen tradities en gewoontes behouden, zoals de eeuwenoude koffieceremonie, het Amhaars en ze hebben een eigen Ethiopische kalender. Ethiopië heeft prachtige groene gebieden, het is een trots, adembenemend en innovatief land. Het is een land wat de prachtige kanten van Afrika laat zien. Het is een mooie bestemming voor iedereen die van Afrika houd.

Ethiopië is ook een erg goedkoop land, je verblijf zal dus niet duur zijn. Hierom is het ook de perfecte bestemming van je vliegreis. Maar hou er wel rekening mee dat veel hotels niet aan onze westerse standaarden voldoen, je zult dus iets minder comfortabel slapen dan je normaal in een hotel gewend bent. Kortom, Ethiopië is een bijzonder land waar je minstens een keer geweest moet zijn, wacht niet langer en boek nu je vliegreis.