Panorama

Goedkoop vliegen naar Carcassonne

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vluchten naar Carcassonne

Wil je goedkoop vliegen naar Carcassonne, dan zijn er verschillende opties. Het vliegveld van Carcassonne is niet erg groot en vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je hier met een tussenstop in minimaal 5 uur en 40 minuten naartoe. Ben je op zoek naar echte budget tickets naar Carcassonne, vergelijk dan ook de prijzen voor vluchten vanaf Brussel en Maastricht.

Zoek je een vlucht naar Carcassonne voor een lage prijs, dan raden wij aan om eerst te kijken voor voordelige tickets naar Toulouse. Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je hier met een directe vlucht namelijk in ongeveer 1 uur en 45 minuten naartoe. Daarna rijd je in ongeveer een uurtje naar de vestingstad Carcassonne. Je vindt deze tickets onder andere bij de airlines KLM en Air France. 

Top vluchten naar Carcassonne

Vanuit Brussel - Charleroi

Ryanair
Direct - 1u42
zo 24 okt zo 31 okt
v.a. € 16 (p.p.)

Vanuit Amsterdam Schiphol

Ryanair
1 stop - 6u27
vr 10 dec zo 12 dec
v.a. € 203 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

Ryanair
1 stop - 7u5
vr 22 apr zo 24 apr
v.a. € 215 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Ryanair
1 stop - 16u47
wo 25 mei zo 29 mei
v.a. € 164 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vliegreis Carcassonne: naar de oude vestingstad 

Carcassonne ligt in het zuiden van Frankrijk tussen de Pyreneeën en de Montagne Noir. Na Parijs en Mont-Saint-Michel is dit een populaire bestemming voor toeristen om naartoe te vliegen. Dit komt onder andere doordat Carcassonne een goed bewaarde middeleeuwse vestingstad is.  

Toeristen reizen van heinde en verre naar “de Cité", oftewel de oude binnenstad en tevens de grootste vesting van Europa. Je gaat hier even helemaal terug in de tijd. Door de grote drukte die hier tegenwoordig heerst, wonen er inmiddels maar weinig mensen in dit deel. De gebouwen dienen vooral als winkels, bars en restaurant. 

Vliegen naar Carcassonne

Na je vliegreis naar Carcassonne kom je aan op het kleine vliegveld van de stad. In ongeveer 10 minuten rijd je naar de middeleeuwse binnenstad. Voor een directe vlucht is een vliegticket naar Perpignan of Toulouse een betere optie. Vanaf deze steden is het ongeveer anderhalf uur rijden naar Carcassonne.

Een verblijf in Carcassonne is uitermate geschikt om van het heerlijke Zuid-Franse klimaat te genieten. Naast de prachtige oude stad kun je ook de Pyreneeën vanuit Carcassonne ontdekken. Of geniet van de zon op een van de stranden aan de Middellandse zee. Genoeg te doen in Carcassonne, dus pak je koffers en boek je goedkope vliegtickets snel.

Kijk snel op Goedkopevliegtickets.nl en boek de voordelige vlucht naar Carcassonne van jouw keuze!