Panorama

Goedkoop vliegen naar Guatemala

Goedkope vluchten naar Guatemala

Guatemala is een groot land in Midden-Amerika en steeds meer reizigers vliegen hier naartoe. Dit komt onder andere door de vulkanen, de jungle en de Mayatempels. Naar Guatemala zijn voor een lage prijs vliegtickets beschikbaar. Vanaf Amsterdam Schiphol reis je in iets langer dan 16 uur naar Guatemala, vrijwel altijd met een overstap. Vergelijk de voordelige prijzen op Goedkopevliegtickets.nl en je vindt altijd een vlucht naar Guatemala dat het beste past bij jouw budget.

Naar Guatemala bieden veel luchtvaartmaatschappijen goedkope vluchten aan. Denk aan KLM, United Airlines en American Airlines. Doordat er zoveel naar dit land wordt gevlogen, zie je dit terug in de vanafprijs. Zo kun je bijvoorbeeld goedkoop vliegen naar de hoofdstad van Guatemala: Guatemala-stad. Heeft dit land je interesse gewekt, vergelijk dan ook vluchten naar Belize of El Salvador.

Populaire stad in Guatemala

Vliegreis Guatemala: een veelzijdig Midden-Amerikaans land

Zoek je een vergelijkbaar land met Mexico, maar toch iets relatief rustigers? Dan is Guatemala een absolute aanrader. Antigua is volgens velen het “leukste stadje van Guatemala”. Omringd door vulkanen en ontzettend overzichtelijk. Geniet op een terras op het centrale plein en bezichtig een van de kerken of ruïnes. Tijdens je verblijf in Guatemala moet je zeker een van de vulkanen beklommen hebben. Dit gaat het makkelijkste vanuit Antigua. Zo kun je de Papayavulkaan in één dag beklimmen.

Relaxen doe je bij Lake Atitlan en bezoek ook de grotten van Semuc Champey. Het meest bekende hoogtepunt van Guatemala is Tikal. In deze eeuwenoude Maystad beklim je verschillende tempels en spot je dieren zoals apen en toekans. Wil je naar de jungle, reis dan af naar Rio Dulce en sluit je rondreis door Guatemala af op het gemoedelijke eilandje Flores.

Goedkope vliegtickets naar Guatemala zijn zo gevonden. Bekijk de tarieven en je vindt altijd een vlucht naar Guatemala bij een airline die voldoet aan jouw wensen.