Goedkope vluchten naar Mexico

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Mexico

Mexico is een mooi land gelegen in Midden-Amerika. Het heeft veel prachtige resorts waar je kunt genieten van de zon en tot rust kunt komen. Vanuit Amsterdam kun je met KLM direct naar Mexico vliegen. Ook gaan er vluchten vanuit Brussel, Dusseldorf en Keulen. Hiervoor kun je voor een lage prijs vliegtickets boeken. Vaak is het een stuk goedkoper om te vliegen met een overstap, dan vlieg je bijvoorbeeld via Miami of Madrid. Dit kan je honderden euro's schelen. Vergelijk dus altijd de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl voor vliegtickets met een lage prijs.

Er vliegen veel airlines naar Mexico, bij American Airlines en Aeromexico kun je vaak goedkope vliegtickets boeken. Aeromexico biedt vaak de goedkoopste rechtstreekse tickets vanuit Amsterdam aan. Als je nog meer geld wil besparen kun je vaak goedkoop vliegen met American Airlines met een overstap in Amerika. De meeste vluchten naar Mexico gaan naar de hoofdstad Mexico City. Wacht niet langer en boek nu vliegtickets naar het prachtige vakantieland Mexico voor een lage prijs.

Populaire steden in Mexico

Mooi Mexico

Mexico is een van de fijnste vakantiebestemmingen die er is. Op prachtige witte stranden lig je te genieten van de zon of kun je zwemmen in de Caribische Zee. Onder het genot van een cocktail kom je hier helemaal tot rust. Er zijn veel resorts waar je jezelf helemaal kunt laten verwennen. Genoeg gehad van het strand? Er zijn in Mexico veel prachtige cenotes, een prachtige poel water in een grot, die je kunt bezoeken. Of waan jezelf weer in te tijd van de Maya's door een bezoek te brengen aan en van de vele eeuwenoude tempels in Mexico.

Het klimaat in Mexico is ook heerlijk. De beste tijd om naar Mexico te reizen is van november tot en met maart. In de andere maanden heb je meer kans op regen en het orkaanseizoen van augustus en oktober kun je beter vermijden. Plekken waar je in Mexico geweest moet zijn, zijn toch wel de hoofdstad Mexico City, een bezoek aan deze bruisende hoofdstad mag niet ontbreken, en het prachtige Yucatan wat volledig is ingesteld op het toerisme. Wacht niet langer en boek nu je vliegtickets naar Mexico!