Vergelijk vliegtickets naar Ierland

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Ierland

Ierland is een verbluffend land met een prachtig en uniek landschap en gezellige steden zoals de hoofdstad Dublin. Naar Ierland kan je goedkoop vliegtickets boeken. De vlucht naar Ierland duurt iets minder dan twee uur. Je kan vanuit Amsterdam rechtstreeks naar Ierland vliegen. Ook is het mogelijk om vanuit Eindhoven en Brussel naar Ierland te vliegen. Low cost airlines zoals Ryanair bieden goedkoop vliegtickets aan naar Ierland.

De prijs per luchthaven kan verschillen, dus vergelijk vooral de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl. De luchthavens van Amsterdam en Brussel zijn vaak aan de drukke kant. Hierdoor kan het fijner zijn om te vliegen via Eindhoven. Deze luchthaven is een stuk rustiger dan Amsterdam en Brussel waardoor je vaak sneller door de douane bent en sneller in kunt checken. Vaak gaan er wel meer vluchten vanuit Amsterdam en Brussel, dus vergelijk de tickets en boek goedkoop je ideale vliegtickets naar Ierland. Als je wel eens in Engeland, bijvoorbeeld Londen of Manchester, bent geweest zul je Ierland ook fantastisch vinden.

Populaire steden in Ierland

Verbluffend Ierland

Ierland is een prachtig land met unieke natuur, cultuur en historie. Voor natuurliefhebbers en wandelaars is Ierland echt een must see. Je hebt er unieke natuurverschijnselen die adembenemend mooi zijn. Je kan genieten van het noorderlicht bij Donegal, de bioluminescente banen bij Kerry en Cork of genieten van de uitgestrekte bloesem heuvels in de Burren. Wist je dat Ierland aan de kust ook een stuk met zeshoekig rotsen heeft? Legendes vertellen dat deze rotsen zijn gemaakt door ruziënde reuzen! Ierland heeft dus prachtige natuur die je echt niet kan missen.

Ook de Ierse steden zijn fantastisch. Vaak hebben deze steden een prachtig historisch hart en zijn er vele pubs waar gelach uit klinkt. De Ieren houden wel van een drankje. Je kan bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de brouwerij van Guinness in Dublin. Dit unieke gebouw heeft de vorm van een pint. De Ieren zijn dan ook gastvrije mensen waar je goed mee kan lachen. Wacht niet langer en boek nu je vliegreis naar dit mooie land!