Vliegtickets naar IJsland

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope tickets naar IJsland

IJsland is een prachtig, ruig land met een uniek landschap. Vanuit Amsterdam vlieg je in iets meer dan drie uur naar IJsland. Er gaan veel goedkope vluchten vanuit Amsterdam naar IJsland. Je kan ook vliegen vanuit bijvoorbeeld Brussel maar Amsterdam is bijna altijd goedkoper. De vluchten naar IJsland worden verzorgd door low cost airlines zoals Transavia en EasyJet maar ook door luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en Norwegian. Vergelijk de verschillende goedkope vliegtickets op Goedkopevliegtickets.nl.

Voor je vliegreis naar IJsland vlieg je meestal naar de hoofdstad Reykjavik. Vanuit deze stad kun je het hele land ontdekken. Er rijden bussen rond op IJsland. Maar de beste manier van transport is toch het huren van een auto en daarmee rond te reizen door het eiland. Boek nu je vliegtickets en vlieg naar IJsland! Onder de indruk van de natuur? Kijk dan ook eens voor een vliegreis naar Tenerife of Aruba

Populaire steden in IJsland

Fenomenaal IJsland

IJsland is een prachtig vulkanisch eiland met unieke natuur. Als natuurliefhebber of wandelaar is dat een van de plekken waar je echt geweest moet zijn. Beklim gletsjers of een vulkaan. Bewonder prachtige watervallen en ga zwemmen in een warmtebron. IJsland heeft ook een strand vol vulkanisch zand. Dit is zwart en biedt daarom een uniek aangezicht. IJsland heeft ook vele wandelroutes door de prachtige bergen en het landschap. Tijdens deze wandelingen krijg je de unieke natuur van IJsland pas echt goed te zien!

De hoofdstad Reykjavik is ook de grootste stad van IJsland en heeft vele toeristische bezienswaardigheden. In IJsland zijn ook vele kleine knusse dorpjes die ook het bezoeken waard zien. Vele hebben nog een centrum vol oude historische gebouwen die het bekijken waard zijn. Deze gebouwen zijn vaak gebouwd in de oude bouwstijl van IJsland, gemaakt om de kou te trotseren. Wacht niet langer en boek je vliegreis naar het prachtige IJsland.