Panorama

Vliegtickets naar IJsland

Goedkope vliegtickets naar IJsland

IJsland is een eilandstaat en ligt ten noordwesten van Europa. Het is een prachtig en ruig land met een uniek landschap. In iets meer dan drie uur vliegen ben je vanaf Amsterdam Schiphol al in IJsland. De budget vluchten naar IJsland worden onder andere verzorgd door low cost airlines zoals Transavia en Easyjet, maar ook de luchtvaartmaatschappijen KLM en Norwegian bieden vliegtickets aan. Vergelijk daarom snel alle goedkope vliegtickets naar IJsland zodat je een vlucht voor een lage prijs kunt aanschaffen.

Als je naar IJsland vliegt, dan land je meestal op het vliegveld van de hoofdstad Reykjavik. Vanuit deze stad kun je het hele land verkennen. Er rijden bussen rond, maar je ontdekt het eiland het beste als je een auto huurt. Ook goedkoop vliegen naar IJsland? Boek dan nu je voordelige tickets op Goedkopevliegtickets.nl. Ben je overigens onder de indruk van de prachtige natuur die dit land te bieden heeft, kijk dan eens voor vliegopties naar Ierland of Engeland.

Populaire stad in IJsland

Vlieg naar IJsland met haar unieke en bijzondere natuur

Veel toeristen vliegen naar IJsland vanwege de unieke natuur. Bezoek de gletsjers, de vulkanen en ga zwemmen in een warmtebron. Ben je nog geen natuurliefhebber, dan word je hier dit ongetwijfeld! Wist je dat IJsland ook een strand vol vulkanisch zand heeft? Dit is zwart en heeft daarom een unieke aanzicht. Daarnaast is er geen plek in IJsland waar je je zo nietig voelt als bij de krachtige, bulderende waterval de Dettifoss. Volg ook een van de vele wandelroutes door het prachtige berglandschap.

In IJsland vind je oude IJslandse turfhuizen. Deze zijn tegenwoordig omgebouwd tot guesthouses waar je kunt verblijven. Een bekende is Fljótsdalur. Dit turfhuis heeft een grasdak, buitendouche en kampvuurplek. Je stapt hier in bad onder een sterrenhemel en met een beetje geluk spot je zelfs het noorderlicht.

De grootste stad van IJsland is Reykjavik en biedt vele toeristische bezienswaardigheden. Daarnaast zijn er door heel IJsland knusse dorpjes gevestigd. De meeste hiervan hebben nog een centrum met historische gebouwen, die ooit gebouwd zijn om de kou te trotseren.

Goedkope vliegtickets naar IJsland vind je snel en eenvoudig! Vergelijk altijd goed de prijzen, zodat je het voordeligste budget ticket naar IJsland vindt bij de vliegmaatschappij van jouw keuze.