Panorama

Vergelijk vliegtickets naar Indonesië

Goedkoop vliegen naar Indonesië

Indonesië is een zeer divers land om naartoe te vliegen. De hoofdstad Jakarta is een miljoenenstad met een interessante historie en Bali is ideaal voor een relaxte strandvakantie. Naar Indonesië zijn er voor een lage prijs vliegtickets beschikbaar. Vanaf Amsterdam Schiphol, Brussel en Düsseldorf gaan er directe vluchten naar Indonesië. Vanwege de lange reistijd bieden de low cost airlines geen budget vliegtickets naar Indonesië aan en kan goedkoop vliegen soms wat lastig worden. Vergelijk daarom ook de vluchten naar Indonesië met een overstap. Je bent dan iets langer onderweg, maar je bespaart wel tot honderden euro’s. Op Goedkopevliegtickets.nl vind je alle voordelige vliegtickets naar Indonesië zodat je verzekerd bent van een vlucht voor de meest lage prijs.

Diverse luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Indonesië aan. Omdat je vaak met een overstap vliegt is er veel keuze. Zo vind je onder andere goedkope vliegtickets bij Singapore Airlines, KLM en Lufthansa. Indonesië is een populaire bestemming onder toeristen. De grote luchthavens van het land zijn vrij modern en aangesloten op het netwerk van openbaar vervoer van de dichtstbijzijnde stad. Maar bij de kleine vliegvelden verschilt dit soms. Zoek daarom dus altijd goed uit hoe je het snelste bij jouw verblijfplaats komt.

Vlieg naar Indonesië voor natuur, cultuur en strand

De bekende auteur Multatuli - bekend van onder andere Max Havelaar - noemde Indonesië de Gordel van Smaragd. Deze bijnaam slaat op de uitgestrektheid van de Indonesische archipel en haar schoonheid. Dit is een zeer treffende vergelijking. De vele eilanden verbergen natuurschoon en natuurliefhebbers halen hier absoluut hun hart op.

De steden in Indonesië zoals Jakarta en Bandung zijn ware metropolen. Er hangt een energieke en ondernemende sfeer. Ook zijn er genoeg uitstapjes mogelijk. Reis vanaf Bandung bijvoorbeeld in twee uurtjes naar het kratermeer Kawah Putih. Of bezoek de boeddhistische tempel Borobudur op Java. Om te relaxen reis je af naar het eiland Bali. Er staan hier mooie oude tempels en het strand is fantastisch. Bovendien is dit een perfecte hotspot voor de surfers onder ons.