Vergelijk vliegtickets naar Indonesië

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Indonesië

Indonesië is een prachtig en divers land. De hoofdstad Jakarta is een miljoenenstad met een zeer interessante historie, of bezoek het prachtige Bali. Er zijn voor een lage prijs vliegtickets naar Indonesië beschikbaar. Je kunt direct vliegen vanuit Amsterdam, ook gaan er vluchten, al dan niet met overstap, vanuit Brussel en Dusseldorf. Vaak is vliegen met een overstap een stuk goedkoper, je bent dan iets langer onderweg maar je bespaard wel een paar honderd euro. Vergelijk de ticketprijzen op Goedkopevliegtickets.nl voor vliegtickets met een lage prijs. Een directe vlucht naar Indonesië duurt ongeveer veertien uur.

Er vliegen verschillende airlines naar Indonesië. Omdat je met vaak met een overstap vliegt is er veel keuze. Er gaan vluchten van onder andere Garuda Indonesia, Singapore Airlines, Lufthansa en nog veel meer naar Indonesië. Dit natuurlijk niet zonder reden, Indonesië is een populaire bestemming onder toeristen. De grote luchthavens van Indonesië zijn redelijk modern en aangesloten op het netwerk van openbaar vervoer van de dichtstbijzijnde stad. Maar bij de kleine kan dit erg verschillen. Kijk altijd goed hoe je van de luchthaven naar je bestemming gaat!

Populaire steden in Indonesië

Indonesië

De grote schrijver Multatuli, bekend van onder andere Max Havelaar, noemde Indonesië wel de gordel van smaragd. Deze bijnaam slaat op de uitgestrektheid van de Indonesische archipel en de schoonheid hiervan. Dit is een zeer treffende vergelijking. Indonesië is inderdaad een prachtig land. Haar vele eilanden verbergen veel natuurschoon. Als natuurliefhebber of wandelaar moet je daarom ook minstens een keer in je leven in Indonesië geweest zijn.

De steden in Indonesië zijn ware metropolen. Er hangt een energieke en ondernemende sfeer en er is op elk moment van de dag en op iedere dag van de week wel iets te beleven, zeker het bezoeken waard dus! Ook het eiland Bali is echt het bezoeken waard, niet voor niets reizen er ieder jaar massa's toeristen naar dit prachtige eiland. Er staan mooie oude tempels en het strand is er heerlijk, het is ook zeer geschikt om te surfen.