Vluchten naar Jakarta

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Jakarta

Het vliegtuig is de aangewezen manier om naar Jakarta te reizen. Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Singapore Airlines en Malaysian Airlines bieden directe vluchten aan vanaf Amsterdam. Ook gaan er vluchten vanuit Brussel en Dusseldorf. Goedkope vliegtickets Jakarta boek je een paar maanden voor vertrek, dan heb je meestal goedkope vliegtickets te pakken.

De luchthaven van Jakarta is Soekarno Hatta International Airport (CGK). Deze luchthaven bevindt zich 20 km van de stad. Om van de luchthaven naar de stad te komen kun je gebruik maken van het openbaar vervoer, namelijk de trein of de bus of je kunt een taxi direct naar je bestemming nemen. Lijkt Jakarta je een leuke bestemming? Neem dan ook eens een kijkje voor tickets naar Bali of Manila!

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Jakarta Meerdere airlines Meerdere airlines 5 aug 2021 23 aug 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Jakarta Turkish Airlines Turkish Airlines 27 apr 2021 4 mei 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Jakarta KLM KLM 12 jul 2021 29 jul 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Jakarta Garuda Indonesia Garuda Indonesia 16 dec 2021 1 jan 2022 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Jakarta Meerdere airlines Meerdere airlines 11 jul 2021 29 jul 2021 2 overstappen
Eindhoven - Jakarta KLM KLM 11 jul 2021 29 jul 2021 1 overstap
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Jakarta Meerdere airlines Meerdere airlines 4 aug 2021 23 aug 2021 4 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Jakarta Turkish Airlines Turkish Airlines 1 mei 2021 26 mei 2021 1 overstap
Brussel - National - Jakarta Meerdere airlines Meerdere airlines 2 mei 2021 27 mei 2021 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Jakarta Meerdere airlines Meerdere airlines 10 jul 2021 29 jul 2021 4 overstappen

Jakarta

De grote en levendige stad Jakarta is de hoofdstad van Indonesië. De stad is gelegen aan het Noord-Westen van het eiland Java.  Met bijna 10 miljoen inwoners is het de grootste stad van Zuid-Oost Azië. De bewoners van Jakarta staan bekend om hun vriendelijkheid en behulpzaamheid. 

Helaas is de lucht in Jakarta erg vuil. Vanwege de hoge luchtvochtigheid worden veel toeristen sneller moe dan normaal, doe comfortabele kleding aan die volledig van katoen is gemaakt. Om in Jakarta je weg te vinden is niet eenvoudig. Het is een chaotische stad met verkeer dat vaak heel traag is of vast staat, met name tijdens de spitsuren. De trein kan soms een alternatief zijn. Ook wordt gewerkt aan een monorail, maar deze is nog niet in gebruik.

Ontdek Jakarta

Jakarta heeft veel mooie bezienswaardigheden. Het presidentieel paleis is de officiële residentie van de Indonesische president en gratis toegankelijk voor het publiek in het weekend. Let wel op je kleding: geen sandalen toegestaan. Het nationale monument Monas is een 137m hoog monument in het centrum van het Merdeka plein. Het panoramadek geeft een mooi uitzicht op de stad.

Voor de kunstliefhebber is er ook genoeg in Jakarta te beleven. Gedung Kesenian Jakarta, het kunst theater van Jakarta, heeft een mooie architectuur en is het podium voor enkele van de beste optredens uit de omgeving en voor internationale gasten. Het Museum National heeft een grote collectie van prehistorische artefacten, zoals aardewerk en Hindoe Javaanse kunst.