Panorama

Vluchten naar Jakarta

Vergelijk vliegtickets naar Jakarta

Jakarta is de hoofdstad van Indonesië en je vliegt hier in ongeveer 16 uur naartoe. Door deze lange reistijd bieden de echte low cost airlines geen tickets aan en kan goedkoop vliegen wat lastig worden. Maar vergelijk altijd de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Garuda, KLM en Singapore Airlines. Zo weet je zeker dat je een vliegticket naar Jakarta voor de meest lage prijs in je bezit hebt. Wij raden je ook aan om een vlucht naar Jakarta een paar maanden voor vertrek te boeken. Je hebt dan gegarandeerd een voordelig vliegticket naar Jakarta voor het budget dat jij voor ogen hebt.

De luchthaven Soekarno Hatta International Airport (CGK) ligt op twintig kilometer van de stad. Vanaf dit vliegveld reis je eenvoudig met de trein, bus of taxi naar je verblijfplaats. Als Jakarta je een leuke bestemming lijkt, kijk dan ook eens voor goedkope vliegtickets naar Bali of Manila.

Top vluchten naar Jakarta

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 16u2
di 26 nov ma 2 dec
v.a. € 576 (p.p.)
Garuda Indonesia
Direct - 14u5
za 19 apr zo 4 mei
v.a. € 648 (p.p.)
Saudi Arabian Airlines
1 stop - 23u
di 18 mrt vr 18 apr
v.a. € 510 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 21u15
di 26 nov ma 2 dec
v.a. € 591 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Etihad Airways
1 stop - 20u47
di 3 sep wo 2 okt
v.a. € 613 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Jakarta, de hoofdstad van Indonesië

Vlieg je naar Jakarta, dan reis je naar de grote en levendige hoofdstad van Indonesië in het noordwesten van het eiland Java. Met bijna 10 miljoen inwoners is Jakarta bovendien de grootste stad van Zuid-Oost Azië. De inwoners van de Indonesische hoofdstad staan bekend om hun vriendelijkheid en behulpzaamheid.

Helaas is de lucht in Jakarta erg vuil en heeft de stad een vrij slechte naam. Het verkeer is een chaos en de stad is eigenlijk niet echt te bewonen vanwege de luchtvervuiling. Maar toch heeft de stad voor Nederlanders veel te bieden. Zo geven het oude Batavia en de vele musea een kijkje in de tijd van de Nederlandse overheersing.

Goedkoop vliegen Jakarta - startpunt voor jouw rondreis

Jakarta is een handig startpunt voor jouw rondreis door Indonesië, maar de stad zelf kent ook een aantal bezienswaardigheden. Het Presidentieel Paleis is de officiële residentie van de Indonesische president en in het weekend gratis toegankelijk voor publiek. Bezoek daarnaast het nationale monument Mona in het centrum van het Merdekaplein. Bewonder hier vanaf het 137 meter hoge panoramadek het uitzicht over de stad.

Voor kunstliefhebbers is er genoeg te doen in Jakarta. Zo heeft het kunsttheater van Jakarta Gedung Kesenian Jakarta mooie architectuur en is het bovendien het podium voor optredens voor (inter)nationale gasten. Het Nationaal Museum heeft een grote collectie van prehistorische artefacten zoals aardewerk en Hindoe Javaanse kunst.