Denpassar Bali is een bruisende multi-culturele stad op het eiland Bali in Indonesie. Er zijn vele tempels, paleizen en musea die te voet bereikaar zijn. Goedkope vliegtickets Bali brengen je in  ongeveer 17 uur bij deze diverse stad.

Het eiland Bali is een exotisch eiland met zandstranden, vulkanen, rijstvelden en steden. De stranden zijn van wit of zwart vulkanisch zand. Altijd is het perfect strandweer! Ook zijn er koraalriffen in de buurt waar gedoken of gesnorkeld kan worden. De riffen in Padang Bai en rondom Menjangeiland zijn prachtig met heel divers gekleurde vissen. Het klimaat is ideaal voor een strandvakantie. Gedurende het hele jaar is de temperatuur tussen de 20 en 33 graden. In het zomerseizoen (juni-september) valt er nauwelijks regen. Als er regen valt in de andere maanden is dit meestal aan het eind van de middag of in de avond een korte bui.

Vervoer naar Bali

Naar Bali kan je het beste met het vliegtuig vliegen. Vanuit Nederland biedt alleen KLM directe vluchten aan vanaf Amsterdam. Goedkope vliegtickets Bali boekt u vroeg, dan is prijs van de vliegtickets meestal het laagst. Uw goedkope vliegtickets Bali laten u landen op de luchthaven Ngurah Rai  (DPS). Deze luchthaven bevindt zich 15 km ten zuiden van de stad Denpasar, maar dichtbij de populaire badplaats Kuta.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Denpasar Bali Meerdere airlines Meerdere airlines 15 okt 2021 24 nov 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Denpasar Bali Turkish Airlines Turkish Airlines 10 mei 2021 14 jun 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Denpasar Bali KLM KLM 9 mei 2021 15 jun 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Denpasar Bali KLM KLM 6 mei 2021 27 mei 2021 2 overstappen
Eindhoven - Denpasar Bali Meerdere airlines Meerdere airlines 6 mei 2021 27 mei 2021 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Denpasar Bali Meerdere airlines Meerdere airlines 6 mei 2021 27 mei 2021 2 overstappen
Brussel - National - Denpasar Bali KLM KLM 30 apr 2021 17 mei 2021 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Denpasar Bali Meerdere airlines Meerdere airlines 17 mei 2021 30 mei 2021 3 overstappen

Te doen en zien

De Balinese tempels, waarvan er heel veel zijn, zouden bescherming bieden tegen donkere machten. De tempel Uluwatu is een door toeristen veelbezochte tempel, let er bij het bezoeken van tempels op dat je gepaste kleding draagt (hoewel soms gepaste kleding gehuurd kan worden). In het binnenland is ook mooie natuur te vinden. In Ubud zijn enkele musea waar het werk van locale kunstenaars wordt getoond. Als je houdt van actief bezig zijn is het beklimmen van een vulkaan een aanrader. Op Mount Batur klimt u in een paar uur naar de top van de vulkaan. Veel van de winkels in Bali zijn gericht op toeristen. De prijzen liggen veel lager dan in het Westen, ook voor merkkleding. De traditionele markt Burkit Mungsu is een goede plek om souveniers te kopen.

Bali is een prachtig eiland waar het heerlijk is. Goedkope vliegtickets Bali zorgen voor een mooie vakantie. De vlucht Amsterdam-Bali duurt ongeveer 17 uur.