Goedkope vluchten naar Denpasar Bali

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Denpasar Bali

Bali is een prachtig eiland en zeer geliefd bij toeristen van over de hele wereld. Het is een heerlijke bestemming van je vliegreis. Naar Bali kan je het beste met het vliegtuig vliegen. Vanuit Nederland biedt onder andere KLM directe vluchten aan vanaf Amsterdam. Goedkope vliegtickets Bali boek je vroeg, dan is prijs van de vliegtickets meestal het laagst. Je bent naar Bali ongeveer zestien uur aan het vliegen.

Het kan ook goedkoop zijn om met een overstap naar Bali te vliegen. Vaak kan je dan honderden euro's besparen. Vaak worden goedkope vluchten dan aangeboden door Turkish Airlines of Emirates. Op Bali kom je aan op de luchthaven Ngurah Rai  (DPS). Deze luchthaven bevindt zich 15 km ten zuiden van de stad Denpasar, maar dichtbij de populaire badplaats Kuta. Lijkt Bali je een leuke bestemming? Kijk dan ook eens voor vliegtickets naar Jakarta of Manila.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Bali Meerdere airlines Meerdere airlines 5 nov 2021 15 nov 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Bali Turkish Airlines Turkish Airlines 4 nov 2021 16 nov 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Bali KLM KLM 8 nov 2021 15 nov 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Bali Meerdere airlines Meerdere airlines 13 jul 2021 10 aug 2021 2 overstappen
Eindhoven - Bali KLM KLM 8 feb 2022 15 feb 2022 2 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Bali Meerdere airlines Meerdere airlines 28 jul 2021 11 aug 2021 3 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Bali Turkish Airlines Turkish Airlines 5 nov 2021 15 nov 2021 1 overstap
Brussel - National - Bali Meerdere airlines Meerdere airlines 7 feb 2022 16 feb 2022 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Bali Meerdere airlines Meerdere airlines 23 aug 2021 20 sep 2021 4 overstappen

Prachtig Bali

Het eiland Bali is een exotisch eiland met zandstranden, vulkanen, rijstvelden en steden. De stranden zijn van wit of zwart vulkanisch zand. Altijd is het perfect strandweer! Ook zijn er koraalriffen in de buurt waar gedoken of gesnorkeld kan worden. De riffen in Padang Bai en rondom Menjangeiland zijn prachtig met heel divers gekleurde vissen.

Het klimaat is ideaal voor een strandvakantie. Gedurende het hele jaar is de temperatuur tussen de 20 en 33 graden. In het zomerseizoen (juni-september) valt er nauwelijks regen. Als er regen valt in de andere maanden is dit meestal aan het eind van de middag of in de avond een korte bui.

Ontdek Bali

De Balinese tempels, waarvan er heel veel zijn, zouden bescherming bieden tegen donkere machten. De tempel Uluwatu is een door toeristen veelbezochte tempel, let er bij het bezoeken van tempels op dat je gepaste kleding draagt (hoewel soms gepaste kleding gehuurd kan worden). In het binnenland is ook mooie natuur te vinden, de parken zijn zeker voor natuurliefhebbers echt het bezoeken waard.

In Ubud zijn enkele musea waar het werk van lokale kunstenaars wordt getoond. Als je houdt van actief bezig zijn is het beklimmen van een vulkaan een aanrader. Op Mount Batur klim je in een paar uur naar de top van de vulkaan. Veel van de winkels in Bali zijn gericht op toeristen. De prijzen liggen veel lager dan in het Westen, ook voor merkkleding. De traditionele markt Burkit Mungsu is een goede plek om souvenirs te kopen.