Panorama

Singapore Airlines vluchten

Singapore Airlines

Singapore Airlines staat bekend als een van de beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en is meerdere malen uitgeroepen tot “World’s Best Airline”. Singapore Airlines is - zoals de naam al doet vermoeden - de nationale luchtvaartmaatschappij van Singapore en vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken er dagelijks vluchten naar deze stadstaat.

Deze vluchten vertrekken meestal rond het einde van de ochtend, zodat je vroeg in de ochtend op Singapore Changi Airport aankomt. Veel reizigers stappen hier over naar een andere bestemming zoals Hong Kong, Cambodja of Australië. Boek je een Singapore Airlines vliegticket met een lange tussenstop in Singapore, profiteer dan van het Singapore Stopover Holiday-programma dat de vliegmaatschappij aanbiedt. Je verblijft hiermee in een middenklasse of luxe hotel en je hebt toegang tot meer dan 20 attracties in Singapore.

Singapore Airlines

Fijne service aan boord bij Singapore Airlines

Reis je met Singapore Airlines, dan ben je verzekerd van een fijne service. De klantvriendelijkheid staat bij deze airline namelijk enorm hoog in het vaandel. Zo krijg je altijd een maaltijd aan boord en ook de drankjes zijn gratis. Natuurlijk is er aan entertainment gedacht. Je stoel beschikt over een eigen scherm met een groot aanbod aan audio, films en series. Daarnaast kun je via WiFi op jouw eigen elektronische apparaten gebruik maken van verschillende online games zoals Puzzle Ball en Blackjack.

Zoals het een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij betaamt, biedt Singapore Airlines een Frequent Flyer Programma aan. Bij Singapore Airlines is dit KrisFlyer. Voor elke gevlogen mijl met deze airline, spaar je miles. Heb je genoeg miles in je bezit, dan krijg je bij je volgende vlucht van Singapore Airlines voorrang bij het inchecken en mag je extra bagage meenemen. Bovendien spaar je deze miles niet alleen als je met Singapore Airlines vliegt, maar ook als je met een andere vliegmaatschappij reist die is aangesloten bij Star Alliance, een samenwerking tussen verschillende luchtvaartmaatschappijen.

Singapore Airlines: bestemmingen en inchecken

Singapore biedt eenvoudige mogelijkheden voor zowel online inchecken als inchecken bij de incheckbalie op het vliegveld. De snelste manier is online inchecken. Dit is mogelijk vanaf 48 uur tot 90 minuten voor vertrek. Wil je liever op de dag van vertrek bij de incheckbalie op de luchthaven inchecken, dan kan dit natuurlijk ook. Dit is vanaf 3 uur tot 40 minuten voor vertrek mogelijk.

Het aanbod van vliegtickets van Singapore Airlines bestaat vooral uit directe vluchten naar Singapore zelf. Uiteraard kun je ook naar andere bestemmingen vliegen in bijvoorbeeld Nieuw Zeeland, Zuidoost Azië of Australië. Kies bijvoorbeeld voor een ticket naar Sydney of Auckland. Sowieso ben je met een vlucht van Singapore Airlines verzekerd van een vliegreis naar de andere kant van de wereld.

Reserveer jouw vlucht bij Singapore Airlines

Vliegtickets van Singapore Airlines vind je altijd op Goedkopevliegtickets.nl. Wij maken het eenvoudig om snel alle tarieven voor tickets met elkaar te vergelijken. Zo ben je altijd verzekerd van een Singapore Airlines vlucht voor de allerlaagste prijs.