Panorama

Goedkope TUIfly.be vluchten

TUI fly België

TUI fly België is de op één na grootste luchtvaartmaatschappij van België, voorheen Jetairfly. In maart 2004 werd TUI Airlines België opgericht dankzij de overname van het merendeel van de vluchten van het failliete Sobelair. Sobelair was de belangrijkste vliegmaatschappij die de touroperator Jetair (onderdeel van de toeristische groep TUI AG) gebruikte om Belgische toeristen naar hun bestemming te vervoeren. Tegenwoordig is de airline bekend onder de naam TUI fly België en beschikt het over een moderne en jonge vloot. TUI fly België biedt vooral goedkope vliegtickets naar zonbestemmingen aan.

Samen met TUI fly Nederland, TUI fly Deutschland, TUI fly Nordic (Scandinavië) en TUI Airways (Verenigd Koninkrijk) en Corsair International (Frankrijk) behoort TUI fly België tot de TUI Airlines Groep, dat weer een onderdeel is van de grootste toerismegroep van de wereld: TUI Group.

TUIfly.be

TUIfly.be: geniet van de goede service aan boord

Goedkope vliegtickets bij TUI fly België zijn zo gevonden op Goedkopevliegtickets.nl. Heb je een voordelige vlucht van TUI fly gevonden en zit je in het vliegtuig, dan profiteer je van alle services aan boord die de luchtvaartmaatschappij te bieden heeft. Zo kun je genieten van het uitgebreide aanbod van warme en koude dranken, (niet-)alcoholische dranken, broodjes en hartige en zoete snacks.

Heb je een vlucht van TUIfly.be  geboekt voor een lage prijs gevonden naar een verre bestemming zoals Zanzibar, Cuba, Kenia of de Dominicaanse Republiek, dan zijn de maaltijden inbegrepen. Je hebt dan bovendien bovenop de standaard maaltijd de keuze uit een vegetarische of glutenvrije maaltijd. Ook aan diabetici en Moslims zijn gedacht bij de gerechten die aan boord worden geserveerd.

Goedkope vluchten van TUI fly België naar vele bestemmingen

De thuisbasis van TUI fly België is Brussel en de luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar ruim 100 bestemmingen. Dit zijn vooral vakantiebestemmingen rond de Middellandse Zee zoals Antalya, Malaga, Alicante en naar verre zonnige bestemmingen zoals Cancun in Mexico, Hurghada in Egypte, Casablanca in Marokko en Santo Domingo in de Dominicaanse Republiek.

Wil je goedkoop vliegen met de Belgische TUI fly, dan is dat zeer eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is de vluchten van TUI fly België te vergelijken op Goedkopevliegtickets.nl. Je vindt dan altijd een ticket dat voldoet aan jouw budget.

Boek je vlucht voor een lage prijs bij TUI fly België

Wil je profiteren van alle services die TUI fly Belgium te bieden heeft? Boek dan snel een vlucht van TUI fly voor de meest lage prijs. Vergelijk de tarieven op Goedkopevliegtickets.nl en je bent altijd verzekerd van het aller voordeligste ticket.