Panorama

Goedkoop vliegen naar Jamaica

Goedkope vliegtickets Jamaica

Jamaica is het land van de Rastafari, de reggae en natuurlijk van de stranden en prachtige natuur. Steeds meer toeristen vliegen hier naartoe. Dit komt onder andere door de vele activiteiten zoals duiken, hiken, snorkelen maar ook relaxen. Naar Jamaica zijn er voor een lage prijs vliegtickets beschikbaar. Vanaf Amsterdam Schiphol duurt de vlucht naar - afhankelijk van naar welk vliegveld je reist - tussen de 14 en 16 uur. Vergelijk altijd de lage prijzen op Goedkopevliegtickets.nl en boek zo je vlucht naar Jamaica voor het meest goedkope tarief.

De bekendst vliegvelden van Jamaica zijn Kingston, Montego Bay en Ochos Rios. Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Swiss en United Airlines bieden voordelige vliegtickets naar Jamaica aan. Bekijk alle prijzen en je vindt altijd een vlucht naar Jamaica dat aan jouw wensen voor een bepaald budget voldoet.

Populaire stad in Jamaica

Voordelig vliegen naar Jamaica: het eiland van Bob Marley

Stap in de voetsporen van de legende Bob Marley, dans op reggae-muziek en verken de onderwaterwereld tijdens het snorkelen of duiken. Dat is Jamaica! Na Cuba, de Dominicaanse Republiek en Haïti is Jamaica het grootste eiland van de Caribische archipel. Wil je lekker relaxen op een hagelwit strand, dan heb je de keuze uit Montego Bay, Falmouth, Negril, Runaway Bay en Ocho Rios.

De belangrijkste toeristische bestemming van Jamaica is sowieso Montego Bay. Behalve de mooie stranden in de hotelzone, zijn er ook een aantal bezienswaardigheden die je kunt bezoeken. Bekijk bijvoorbeeld het Town House uit 1765, bezichtig The Dome in de Grieks-orthodoxe stijl en bewonder het uitzicht vanaf Richmond Hill. Voor de natuur ga je naar het Blue and John Crow Mountain National Park. Spot hier vele vogelsoorten en ga op zoek naar zeldzame bloemen en planten.

Goedkoop vliegen naar Jamaica? Vergelijk dan de tarieven van verschillende airlines. Zo vind je altijd een vlucht naar jamaica die voldoet aan jouw wensen.