Panorama

Goedkope vliegtickets Fukuoka

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vliegtickets naar Fukuoka

Als je gaat vliegen naar Japan zijn er meerdere geweldige steden waar je naartoe kan en Fukuoka is daar 1 van. Deze stad in het zuiden van Japan is een geweldige bestemming voor je vakantie. Vanaf Amsterdam vlieg je met een tussenstop naar deze Japanse stad in 17 uur. Goedkope vliegtickets naar Fukuoka kan je ook boeken vanaf Brussel en Eindhoven, hier moet je ook rekening houden met een tussenstop.

Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Japan Airlines en All Nippon Airways bieden allemaal vliegtickets naar Fukuoka aan. Hierdoor valt er genoeg te vergelijken voordat je een vakantie naar Fukuoka boekt. Vlieg zo goedkoop mogelijk naar Japan en geniet van al het moois wat Fukuoka je te bieden heeft.

Top vluchten naar Fukuoka

Vanuit Amsterdam Schiphol

Cathay Pacific
1 stop - 20u22
do 2 dec za 18 dec
v.a. € 641 (p.p.)
Air France
2 stops - 25u40
vr 3 dec zo 19 dec
v.a. € 672 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
2 stops - 31u22
vr 10 dec za 25 dec
v.a. € 2184 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

All Nippon Airways
2 stops - 17u50
vr 10 dec za 25 dec
v.a. € 662 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

British Airways
2 stops - 30u10
vr 10 dec za 25 dec
v.a. € 721 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

De poort naar Japan

Fukuoka ligt in het noorden van het zuidelijke eiland Kyushu en is de grootste stad van dit eiland. Omdat Fukuoka de dichtstbijzijnde grote stad is vanaf het Aziatische vaste land, wordt Fukuoka ook wel de poort naar Japan genoemd. Fukuoka ligt zelfs dichterbij Seoul, dan bij Tokyo. Fukuoka heeft ook een eigen cultuur en dialect ontwikkeld door de ligging van de stad.

Fukuoka is een geliefde toeristische bestemming bij veel Aziaten en dit is goed te begrijpen. Deze bruisende stad heeft een hoop bezienswaardigheden en uitjes te bieden. Zo zijn er verschillende mooie tempels te zien in de stad en ook het Fukuoka kasteel is een indrukwekkend gebouw. Verder kan je heerlijk winkelen in 1 van de grote shoppingcenters.

Vliegen naar Fukuoka

Als je gaat vliegen naar Fukuoka, dan kom je aan op het vliegveld dicht bij de stad. Vanaf hier ben je in 15 minuten rijden met de auto in het centrum. Met de metro doe je er slechts een kleine 10 minuten over om naar de binnenstad te komen. In de stad zelf kan je je verplaatsen met de metro.

Voor een heerlijke vakantie in Japan, vlieg je goedkoop naar Fukuoka. Deze stad gaat niet vervelen door de vele bezienswaardigheden en de rijke cultuur. Wil je even de stad uit? Ga dan een dagje op het strand liggen in de buurt. Het subtropische klimaat zorgt voor warm weer waardoor het prima toeven is op het strand. Pak je koffers en stap op het vliegtuig naar Fukuoka.