Panorama

Goedkope vliegtickets Fukuoka

Goedkope vliegtickets naar Fukuoka

Wil je goedkoop vliegen naar Japan, dan zijn er meerdere steden waar je naartoe kunt vliegen. Fukuoka is er hier één van. Vanaf Amsterdam Schiphol reis je met een tussenstop in 17 uur naar deze Japanse stad. Voordelige vliegtickets naar Fukuoka kun je ook boeken vanaf Brussel en Eindhoven. Ook hier moet je rekening houden met een tussenstop. 

Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Japan Airlines en All Nippon Airways bieden allemaal vliegtickets naar Fukuoka voor een lage prijs aan. Vergelijk in het grote aanbod van vliegtickets naar Fukuoka en boek de vlucht naar Japan voor het budget dat jij voor ogen hebt.

Top vluchten naar Fukuoka

Vanuit Amsterdam Schiphol

China Eastern Airlines
1 stop - 26u35
wo 12 jun do 27 jun
v.a. € 631 (p.p.)
China Airlines
1 stop - 25u57
vr 11 okt zo 27 okt
v.a. € 963 (p.p.)
Lufthansa
2 stops - 32u17
wo 12 jun wo 26 jun
v.a. € 932 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Singapore Airlines
1 stop - 32u47
ma 20 mei zo 9 jun
v.a. € 1250 (p.p.)
All Nippon Airways
1 stop - 16u30
wo 17 jul za 10 aug
v.a. € 1859 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Reis naar Fukuoka, de poort naar Japan

Fukuoka is de grootste stad van het zuidelijke eiland Kyushu en ligt in het noorden. Omdat Fukuoka de dichtstbijzijnde grote stad is vanaf het Aziatische vasteland, wordt Fukuoka ook wel de poort naar Japan genoemd. Fukuoka ligt zelfs dichterbij Seoul dan bij Tokyo. Door deze ligging heeft Fukuoka zelfs een eigen cultuur en dialect.

Fukuoka is een geliefde toeristische bestemming bij veel Aziaten en dit is goed te begrijpen. Deze bruisende stad heeft een hoop bezienswaardigheden en uitjes te bieden. Zo zijn er verschillende mooie tempels te zien en ook het Fukuoka-kasteel is indrukwekkend. Verder kan je winkelen in 1 van de grote shoppingcenters.

Vliegen naar Fukuoka

Als je gaat vliegen naar Fukuoka, dan kom je aan op het vliegveld dicht bij de stad. Vanaf hier ben je in 15 minuten rijden met de auto in het centrum. Met de metro doe je er slechts een kleine 10 minuten over om naar de binnenstad te komen. In Fukuoka zelf kan je je verplaatsen met de metro.

Voor een heerlijke vakantie in Japan vlieg je goedkoop naar Fukuoka. Deze stad gaat niet vervelen door de vele bezienswaardigheden en de rijke cultuur. Wil je even de stad uit? Rijd dan naar een strand in de buurt. Het subtropische klimaat zorgt voor warm weer waardoor het prima toeven is op het strand. Pak je koffers en stap op het vliegtuig naar Fukuoka.

Goedkoop vliegen naar Fukuoka is zeer eenvoudig. Vergelijk hiervoor alle lage prijzen voor vliegtickets naar Fukuoka op Goedkopevliegtickets.nl.