Vliegtickets Seoul

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Seoul

Seoul is een wereldstad vergelijkbaar met New York en Sydney. Je kan voor een lage prijs vliegtickets naar deze wereldstad boeken. Er gaan veel vluchten vanuit verschillende luchthavens naar Seoul. Je kan vanuit Amsterdam, Brussel, Eindhoven en Dusseldorf naar Seoul vliegen. Er gaan directe vluchten naar Seoul maar vaak is het slimmer om te vliegen met een tussenstop, zo kun je honderden euro's besparen!

Seoul heeft twee luchthavens, beide zijn goed verbonden met het systeem van openbaar vervoer van de stad. Je reist dus makkelijk vanaf een van de luchthavens naar je bestemming. De vluchten waar je voor een lage prijs vliegtickets kan boeken worden verzorgd door een luchtvaartmaatschappij zoals Lufthansa, Korean Air of KLM.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Seoul - Incheon Lufthansa Lufthansa 7 jun 2021 14 jun 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Seoul - Incheon Air France Air France 27 jan 2021 4 feb 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Seoul - Incheon Korean Air Korean Air 3 jan 2021 30 jan 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Seoul - Incheon KLM KLM 4 jan 2021 31 jan 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Seoul - Incheon Meerdere airlines Meerdere airlines 6 nov 2020 14 nov 2020 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Seoul - Incheon Meerdere airlines Meerdere airlines 4 nov 2020 11 nov 2020 2 overstappen
Eindhoven - Seoul - Incheon KLM KLM 7 jun 2021 14 jun 2021 1 overstap
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Seoul - Incheon Meerdere airlines Meerdere airlines 1 mei 2021 8 mei 2021 4 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Seoul - Incheon KLM KLM 6 mei 2021 20 mei 2021 1 overstap
Brussel - National - Seoul - Incheon Meerdere airlines Meerdere airlines 6 mei 2021 20 mei 2021 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Seoul - Incheon Meerdere airlines Meerdere airlines 25 okt 2021 1 nov 2021 1 overstap

Seoul

Seoul is niet alleen qua inwonersaantal de belangrijkste stad van Zuid-Korea. Ook op het gebied van economie, cultuur en toerisme is dit een zeer belangrijke stad. Wist je trouwens dat het district van Seoul ongeveer 24,8 miljoen inwoners heeft? Dat is meer inwoners dan alle Scandinavische landen bij elkaar! Het is dus een grote bruisende metropool waar iedere dag van de week wel wat te beleven valt!

Seoul heeft ook een turbulente geschiedenis. In 1394 werd de stad Hangyang hernoemde naar Seoel, wat letterlijk hoofdstad betekent, en begon aan de bouw van het Gyeongbok-paleis. In de eerste helft van de 15e eeuw werd de bouw van deze nieuwe hoofdstad voltooid, geheel volgens de regels van Feng Shui, een oude leer die stelt hoe je omgeving je geluk kan beïnvloeden. Tijdens de Koreaanse oorlog werd de stad 4 keer door de verschillende partijen ingenomen en grotendeels verwoest. Na de oorlog is de stad als moderne stad herbouwd.

Ontdek Seoul

Ondanks dat de stad Seoul grotendeels verwoest werd tijdens de Koreaanse oorlog zijn de paleizen en andere prachtige historische gebouwen bewaard gebleven. Waar je bijvoorbeeld echt een bezoek aan moet brengen is Gyeongbokgung, een belangrijk en prachtig paleis uit de Joseondynastie. Ook het in 1405 gebouwde Changdeokgung is prachtig. Dit paleizencomplex ligt in een park waardoor het heerlijk is hier omheen te wandelen. Zo waan je jezelf echt in het oude Korea.

Ook cultureel heeft Seoul veel te bieden. Een bezoek aan het Rodin museum mag niet ontbreken. Of breng een bezoek aan Ho-Am Art museum, het prachtige traditionele gebouw waarin het museum is gevestigd maakt het al een bezoek waard. In het museum hangt traditionele Koreaanse en Aziatische kunst. Wil je de stad van grote hoogte bewonderen? Ga dan naar de N-Seoul Tower, een communicatietoren van meer dan 200 meter hoog die is opgesteld voor publiek, omdat je vanaf deze toren een prachtig uitzicht over de stad hebt.