Panorama

Goedkope vliegtickets naar Okinawa

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vluchten Okinawa

Wil je een vakantie op een paradijselijk eiland wat onderdeel is van Japan? Zoek dan niet verder en boek goedkope vliegtickets naar Okinawa. Het hoofdeiland van deze eilandengroep is goed te bereiken met vluchten vanaf Amsterdam, Brussel en Düsseldorf. Vanaf hier wordt er naar Okinawa gevlogen met minimaal 1 tussenstop.

Vanaf Schiphol ben je 15,5 uur bezig met vliegen naar Okinawa en tussendoor heb je nog een tussenstop. Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Lufthansa en All Nippon Airways bieden allemaal voordelige vliegtickets aan naar Okinawa, waardoor er genoeg te vergelijken valt in het aanbod. Pak je koffers alvast in en boek je vakantie naar deze prachtige eilanden ten zuiden van Japan.

Top vluchten naar Okinawa

Vanuit Amsterdam Schiphol

Japan Airlines
2 stops - 21u17
do 7 okt za 16 okt
v.a. € 710 (p.p.)
Air France
2 stops - 22u25
di 5 apr ma 11 apr
v.a. € 715 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
2 stops - 33u15
ma 4 apr ma 11 apr
v.a. € 5090 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

All Nippon Airways
2 stops - 20u22
ma 4 apr ma 11 apr
v.a. € 665 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Japan Airlines
2 stops - 20u45
vr 8 okt vr 15 okt
v.a. € 709 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Paradijselijk Okinawa

Als je gaat vliegen naar Okinawa, dan kom je aan op het hoofdeiland van deze Japanse eilandengroep. Dit hoofdeiland is het kleinste eiland van de 5 voornaamste eilanden van Japan. Je vliegt naar de hoofdstad van dit eiland: Naha en vanaf hier kan je doorreizen naar de verschillende eilanden die bij deze eilandengroep horen. Deze kan je bereiken met de boot of ook weer met het vliegtuig. Wil je het hoofdeiland wat meer ontdekken, huur dan een auto.

Tijdens een vakantie naar Okinawa, ga je sowieso verblijven in de hoofdstad Naha, maar blijf hier niet te lang. Het is een leuke typische Japanse stad, maar deze kan je door heel Japan ook vinden. Je komt naar Okinawa voor het tropische klimaat en de prachtige natuur. Ben je dan toch in Naha, bezoek dat wel even het Shuri Castle. Dit indrukwekkende kasteel en de prachtige tuinen zijn zeker het bezoeken waard.

Eilandhoppen in Okinawa

De eilandengroep bestaat uit meer dan 100 eilanden verspreid over 1200 kilometer, dus er valt meer dan genoeg te zien tijdens een vakantie op deze eilanden. Geniet van de prachtige witte stranden met palmbomen en het azuurblauwe water van de zee en ga lekker snorkelen. Het weer laat dit zeker toe met het aangenaam warme weer wat hier heerst.

Ben je al op vakantie in Japan en wil je Okinawa ontdekken? Er gaan rechtstreekse vluchten vanuit Tokyo, die ja makkelijk naar de hoofdstad Naha brengen. Je gaat een heerlijke vakantie tegemoet op deze paradijselijke eilanden, dus twijfel niet langer en stap op het vliegtuig naar deze topbestemming.