Panorama

Goedkope vliegtickets naar Okinawa

Goedkope vluchten Okinawa

Wil je een vakantie op een paradijselijk eiland? Denk dan eens aan Japan en boek een goedkoop vliegticket naar Okinawa. Dit is het hoofdeiland van de gelijknamige eilandengroep en goed te bereiken met voordelige vluchten vanaf Amsterdam Schiphol, Brussel en Düsseldorf. Houd wel rekening met minimaal één tussenstop.

Vanaf Schiphol ben je 15,5 uur bezig met vliegen naar Okinawa en tussendoor heb je nog een tussenstop. Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Lufthansa en All Nippon Airways bieden allemaal vliegtickets voor een lage prijs aan naar Okinawa. Er is dus genoeg te vergelijken in het aanbod en je vindt altijd een vlucht naar Okinawa voor het budget dat jij voor ogen hebt. Pak je koffers alvast in en boek je vakantie naar het Japanse Okinawa. 

Top vluchten naar Okinawa

Vanuit Amsterdam Schiphol

China Eastern Airlines
1 stop - 33u37
vr 21 jun za 13 jul
v.a. € 707 (p.p.)
China Airlines
1 stop - 21u45
za 5 okt do 24 okt
v.a. € 963 (p.p.)
Lufthansa
2 stops - 33u25
wo 12 jun di 2 jul
v.a. € 934 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
2 stops - 33u17
za 22 jun za 6 jul
v.a. € 1799 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

China Eastern Airlines
2 stops - 45u52
wo 11 sep wo 25 sep
v.a. € 1007 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Reizen naar paradijselijk Okinawa

Als je gaat vliegen naar Okinawa, dan kom je aan op het hoofdeiland van deze Japanse eilandengroep. Dit hoofdeiland is het kleinste eiland van de 5 voornaamste eilanden van Japan. Je vliegt naar de hoofdstad van dit eiland: Naha en vanaf hier kan je doorreizen naar de verschillende eilanden die bij Okinawa horen. Deze kan je bereiken met de boot of het vliegtuig. Wil je meer van het hoofdeiland ontdekken, huur dan een auto.

Tijdens een vakantie naar Okinawa verblijf je sowieso in de hoofdstad Naha, maar blijf hier niet te lang. Het is een leuke typische Japanse stad, maar deze vind je door heel Japan. Je komt naar Okinawa voor het tropische klimaat en de prachtige natuur. Ben je dan toch in Naha, bezoek dat wel even het Shuri Castle. Dit indrukwekkende kasteel en de tuinen zijn zeker het bezoeken waard.

Met het vliegtuig naar Okinawa: lekker eilandhoppen

De eilandengroep Okinawa bestaat uit meer dan 100 eilanden verspreid over 1200 kilometer. Er valt dus meer dan genoeg te zien tijdens een vakantie op deze eilanden. Geniet van de witte stranden met palmbomen en het azuurblauwe water van de zee en ga lekker snorkelen. Het aangename warme weer laat dit zeker toe.

Ben je al op vakantie in Japan en wil je Okinawa ontdekken? Er gaan rechtstreekse vluchten vanuit Tokyo, die je makkelijk naar de hoofdstad Naha brengen. Je gaat een heerlijke vakantie tegemoet op deze paradijselijke eilanden, dus twijfel niet langer en stap op het vliegtuig naar deze topbestemming.

Kijk snel op Goedkopevliegtickets.nl en je vindt altijd een vlucht naar Okinawa bij een airline die aan al jouw wensen voldoet.