Vluchten naar Kenia

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Kenia

Kenia is een prachtig Afrikaans land. Het is een populaire bestemming onder toeristen vanwege haar prachtige natuur. Voor je vliegreis naar Kenia kun je voor een lage prijs vliegtickets boeken. Er gaan directe vluchten vanuit Amsterdam naar Kenia, ook kun je vliegen met een tussenstop vanuit Brussel, Eindhoven en Dusseldorf. Vaak is vliegen met een overstap een stuk goedkoper, dan vlieg je bijvoorbeeld via Caïro of Frankfurt. Vergelijk altijd de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl voor vliegtickets met een lage prijs.

Het is een vliegreis van ongeveer acht uur naar Kenia. Veel vluchten worden aangeboden door airlines zoals Egypt Air, Lufthansa en KLM. De populairste bestemming is de hoofdstad van Kenia, Nairobi. De luchthaven hiervan is aangesloten op het netwerk van openbaar vervoer van de stad. Dit is niet bij alle luchthavens in Kenia het geval. Boek nu je vliegtickets naar Kenia en laat de voorpret beginnen!

Populaire steden in Kenia

Kenia

Kenia is een prachtige vakantiebestemming. Dit Oost-Afrikaanse land ontpopt zich steeds meer als heerlijk vakantieland. Dit niet zonder reden. In de Keniaanse steden heerst een fijne, levendige energie en het land heeft veel prachtige natuur. Je kunt niet in Kenia geweest zijn zonder een bezoek te brengen aan Tsavo East National Park. Dit park is een van de oudste en grootste parken in Kenia. Ook de Chyulu Hills kunnen niet aan je reis ontbreken. Verder heeft Kenia nog veel maar nationale parken die allemaal de unieke kant van dit prachtige land laten zien.

Kenia heeft ook prachtige stranden. Diani Beach is het populairste strand van het land. Dit prachtige witte en brede strand moet je gezien hebben. Ook heeft Kenia Kisite-Mpunguti Marine National Park. In dit onderwaterpark kun je duiken en snorkelen en de adembenemende onderwaterwereld aan de Keniaanse kust ontdekken. Wat ook een aanrader is, is een ballontocht over het Masai Mara Game Reserve. Vanuit de lucht zul je kuddes rondrennende gnoes en zebra's rennen!