Panorama

Vluchten naar Kenia

Vergelijk vliegtickets naar Kenia

Kenia is een prachtig Afrikaans land. Veel toeristen vliegen hier naartoe vanwege de bijzondere natuur en uiteraard de wilde dieren. Voor je vliegreis naar Kenia kun je voor een lage prijs vliegtickets boeken. Er gaan directe vluchten vanuit Amsterdam Schiphol naar Kenia en ook kun je vliegen met een tussenstop vanaf Brussel, Eindhoven en Düsseldorf. De echte low cost airlines bieden geen vluchten naar Kenia aan waardoor goedkoop vliegen soms wat lastig kan zijn. Maar vergelijk altijd de prijzen van diverse luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Egyptair en Lufthansa. Zo weet je toch zeker dat je een voordelig vliegticket naar Kenia bemachtigt voor een goed budget.

Je vliegt in ongeveer acht uur naar Kenia. De populairste bestemming is de hoofdstad Nairobi. De luchthaven hiervan is aangesloten op het netwerk van openbaar vervoer van de stad. Dit is niet bij alle luchthavens in Kenia het geval, meestal is het beter om een taxi te nemen of auto te huren. Zoek dit dus van te voren goed uit.

Populaire stad in Kenia

Vlieg naar Kenia voor de Big Five, natuur en grote steden

Kenia is een prachtige vakantiebestemming en steeds meer toeristen van over de hele wereld vliegen naar dit Oost-Afrikaanse land. In de Keniaanse steden zoals Nairobi en Mombassa heerst namelijk een fijne, levendige energie. Ook kent het land een prachtige natuur. Zo kun je niet in Kenia geweest zijn zonder een bezoek te brengen aan Tsavo East National Park, een van de oudste en grootste parken in Kenia. Reis ook af naar de Chyulu Hills of een van de vele andere nationale parken.

Wist je dat Kenia ook prachtige stranden heeft? Geniet bijvoorbeeld op Diani Beach, het populairste strand van het land. De onderwaterwereld van Kenia ontdekken doe je in het onderwaterpark Kisite-Mpunguti Marine National Park. Wil je het land op een originele manier bekijken? Maak dan een ballontocht over het Masai Mara Game Reserve waarbij je kuddes rondrennende gnoes en zebra’s kunt spotten!