Panorama

Vluchten naar Nairobi

Vergelijk vliegtickets naar Nairobi

Nairobi is de hoofdstad van Kenia en wordt ook wel gezien als de safari hoofdstad van de wereld. Veel toeristen vliegen hier graag naartoe om de “Big Five” te ontdekken. Zoek je goedkope vliegtickets naar Nairobi, dan ben je hier aan het juiste adres. Vanaf Amsterdam Schiphol zijn er directe vluchten beschikbaar en vanaf Brussel, Eindhoven en Düsseldorf vlieg je met een overstap. De reistijd naar Nairobi duurt ongeveer acht uur en daardoor vliegen de echte low cost airlines hier niet naartoe. Maar vergelijk altijd de lage prijzen op Goedkopevliegtickets.nl. Zo weet je zeker dat je een voordelig vliegticket naar Nairobi voor de meest lage prijs op de kop tikt. 

Wil je goedkoop vliegen naar Nairobi, bekijk dan de prijzen van diverse luchtvaartmaatschappijen zoals EgyptAir, KLM en Lufthansa. Deze vliegmaatschappijen proberen altijd vluchten naar Nairobi voor een redelijk budget aan te bieden. De luchthaven van Nairobi is wel aangesloten op het netwerk van openbaar vervoer, maar dit kan wat onoverzichtelijk zijn. Daarom raden wij je aan om een taxi te pakken of auto te huren. Als Nairobi je een leuke bestemming lijkt, dan zijn Banjul en Kaapstad misschien ook iets voor jou.

Top vluchten naar Nairobi

Vanuit Amsterdam Schiphol

Kenia Airways
Direct - 5u37
vr 11 okt za 12 okt
v.a. € 605 (p.p.)
KLM
Direct - 8u18
do 3 okt di 5 nov
v.a. € 665 (p.p.)
Egypt Air
1 stop - 23u
ma 27 mei do 30 mei
v.a. € 465 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Brussels Airlines
Direct - 8u47
vr 22 nov zo 15 dec
v.a. € 455 (p.p.)

Vanuit Rotterdam

British Airways
1 stop - 23u55
di 28 mei wo 19 jun
v.a. € 1502 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Nairobi en spot de Big Five

Reis je naar Nairobi, dan vlieg je naar een stad die zeer geliefd is bij toeristen. Bovendien is deze stad het startpunt voor jouw rondreis door Kenia. In de buurt van Nairobi vind je veel wereldberoemde safariparken waar je de Big Five kunt ontdekken. Ook heeft Nairobi een modern gedeelte die de skyline van de stad vormt. Daarnaast is er het oude gedeelte waar je alles ontdekt over de echte Keniaanse cultuur.

Nairobi is gesticht door de Britten en begon als voorraaddepot voor de Ugandaspoorweg. Dankzij de fijne ligging groeide de stad explosief. In 1905 verving Nairobi Mombasa als de hoofdstad van het Brits Oost-Afrikaanse Protectoraat. De stad bleef groeien en werd geliefd bij jagers op groot wild. In 1963 werd Kenia onafhankelijk en werd Nairobi de hoofdstad van Kenia.

Boek goedkope vliegtickets naar Nairobi

In en rond Nairobi is veel te ontdekken: van overblijfselen uit de periode van kolonisatie tot grootste moderne architectuur in de vorm van wolkenkrabbers. Bezoek ook het Nairobi National Museum en het Karen Blixen Museum.

Rond Nairobi vind je verschillende safariparken, de stad heeft niet voor niets de bijnaam van safari hoofdstad van de wereld. Een aanrader is het Nairobi National Park. Tevens vind je in de omgeving van de stad prachtige natuur. Reis hiervoor bijvoorbeeld af naar Karura Forest en de Ngong Hills.