Vluchten naar Libanon

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Libanon

Libanon is een klein maar prachtig land gelegen aan de Middellandse Zee. Er gaan veel vluchten vanuit Nederland en omstreken naar Libanon, voor deze vluchten kun je goedkope vliegtickets boeken. Vanuit Amsterdam, Brussel en Dusseldorf kun je direct naar Libanon vliegen, vanuit Eindhoven is dit mogelijk met een overstap. Echter is op deze vliegroute direct vliegen vaak de goedkoopste optie. Vergelijk altijd de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl voor de beste deals en boek de goedkoopste vliegtickets.

De enige luchthaven waar je in Libanon vanuit Amsterdam en omstreken naartoe kunt vliegen is die van de hoofdstad Beiroet. Er vliegen daarom veel airlines naar deze luchthaven, waaronder ook veel budget airlines zoals Eurowings, Vueling en Transavia. Er zijn dus goedkope vliegtickets naar Libanon beschikbaar. Lijkt Libanon je een leuke bestemming? Neem dan ook is een kijkje in bijvoorbeeld Amman of Tel Aviv.

Populaire steden in Libanon

Libanon

Libanon is een land van extremen, het is zeer divers. Zo kun je na in de ochtend lekker op het strand in de zon gezeten te hebben in de middag gaan skiën. Op dertig minuten rijden van de stad heb je namelijk prachtige bergen met wit besneeuwde toppen waar meerdere skigebieden zitten. Aan de kust is Libanon een erg rijk land. Grote boulevards, jachthavens vol met de mooiste jachten, gigantische winkelcentra en nog veel meer. Terwijl landinwaarts er verschillende vluchtelingenkampen zijn waar schrijnende armoede heerst. Libanon is een bijzonder land waar je zeker een keer geweest moet zijn.

In Libanon valt veel te zien. Naast de prachtige moderne hoofdstad Beiroet zijn er nog meer bezienswaardigheden die niet aan je vliegreis naar Libanon mogen ontbreken. Zo heb je bijvoorbeeld de ruïnes van Baalbek, de prachtige Jeitta Grotto. Ga een dagje naar Harissa, hier kun je ook erg goed uitgaan. Wat ook niet mag ontbreken is een dagje op de sneeuwscooter door de sneeuw in de bergen racen of een dagje op de quad door wilde bergpaden rijden. Er valt veel te beleven in Libanon!