Panorama

Vluchten naar Libanon

Goedkoop vliegen naar Libanon

Libanon is een klein maar prachtig land en ligt aan de Middellandse Zee. Er gaan veel vluchten vanuit Nederland en omstreken naar Libanon waarvoor je goedkope vliegtickets kunt boeken. Vanaf Amsterdam Schiphol, Brussel en Düsseldorf vlieg je rechtstreeks naar Libanon en vanuit Eindhoven is dit mogelijk met een overstap. Echter is het vaak het voordeligst om direct naar Libanon te vliegen. Maar vergelijk altijd de lage prijzen op Goedkopevliegtickets.nl. Zo weet je zeker dat je een budget lucht naar Libanon bemachtigt.

Goedkoop vliegen naar Libanon is alleen mogelijk naar de hoofdstad Beiroet. Er zijn daarom veel luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en de low cost airlines Vueling, Transavia en Eurowings die vliegtickets aanbieden. Lijkt Libanon je een leuke bestemming? Zoek dan ook eens naar vliegdeals voor bijvoorbeeld Amman of Tel Aviv.

Populaire stad in Libanon

Budget vliegtickets Libanon - Land van extremen

Libanon is een land van extremen. Zit je bijvoorbeeld in de ochtend lekker op het strand in de zon, dan kun je in de middag gewoon gaan skiën. Op dertig minuten rijden van de stad liggen in de bergen namelijk prachtige skigebieden. Aan de kust is Libanon erg rijk. Denk hierbij aan grote boulevards, jachthavens met mooie jachten en gigantische winkelcentra. Terwijl er landinwaarts verschillende vluchtelingenkampen zijn waar schrijnende armoede heerst. 

In Libanon is genoeg te zien en te doen. Naast de moderne hoofdstad Beiroet zijn er nog veel meer bezienswaardigheden te vinden. Bezoek bijvoorbeeld de ruïnes van Baalbek en de prachtige Jeita Grotto. Ga ook een dagje naar Harissa waar je goed kunt uitgaan. Race daarnaast een dagje door de sneeuw op de sneeuwscooter of kies voor een dagje op de quad over wilde bergpaden. Kortom: Libanon is absoluut een vliegreis waard.