Vluchten Beiroet

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vliegen naar Beiroet

Beiroet is de moderne hoofdstad van Libanon. Er gaan directe vluchten vanuit Amsterdam en andere luchthavens naar deze stad. Voor deze vluchten kun je voor een lage prijs vliegtickets boeken. Het is ongeveer vier en een half uur vliegen met een directe vlucht naar Beiroet. Budget airlines Transavia, Eurowings en Vueling vliegen naar Beiroet, bij deze budget airlines kun je voor een lage prijs vliegtickets naar Beiroet boeken.

De luchthaven van Beiroet is een zeer moderne luchthaven. Hij is aangesloten op het netwerk van openbaar vervoer van de stad. Je kunt met een bus van en naar de luchthaven reizen of gebruik maken van een taxi. Het is ongeveer vijfentwintig minuten reizen naar het centrum van Beiroet. Lijkt Beiroet je een leuke stad? Neem dan ook eens een kijkje in Amman of Tel Aviv.

Top vluchten naar Beiroet

Vanuit Amsterdam Schiphol

Transavia
Direct - 4u42
do 4 nov do 9 dec
v.a. € 141 (p.p.)
Pegasus Airlines
1 stop - 8u5
vr 29 okt ma 15 nov
v.a. € 223 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

AirLiban
Direct - 4u25
wo 3 nov wo 8 dec
v.a. € 368 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Eurowings
Direct - 4u32
vr 14 jan ma 31 jan
v.a. € 240 (p.p.)
Condor
Direct - 4u20
vr 10 sep di 5 okt
v.a. € 329 (p.p.)

(best gevonden prijzen in de afgelopen dagen)

Beiroet

Beiroet is de hoofdstad van het prachtige land Libanon. De stad is gelegen in het midwesten van Libanon aan de Middeleeuwse zee. De stad is al jaren de belangrijkste stad van het land. Vooral de haven is van grote economische waarde. In de 15de eeuw voor Christus wordt de stad voor het eerst genoemd. Sindsdien is de stad altijd een belangrijke stad gebleven.

De stad kent vele oude architectonische gebouwen en culturele schatten. In 1975 brak er in het land een heftige burgeroorlog uit, naast de vele doden en slachtoffers werden ook grote delen van de stad Beiroet gesloopt. Na de burgeroorlog is er alles aan gedaan om de stad weer helemaal in oude stijl op te bouwen en dat is gelukt! Beiroet is zeer zeker de moeite waard om eens naartoe te reizen. 

Verken Beiroet

Beiroet is een moderne stad met vele westerse kenmerken. De hoogtepunten van de stad zijn: de oude Romeinse badplaats, de Saint George Maronite kathedraal, de Maghen Abraham Synagoge, The National Museum of Beirut, Robert Mouawad Private Museum en natuurlijk het oude stadscentrum met haar vele boetiekjes, winkeltjes en gezellige straatjes. Nog een andere reden om naar Beiroet te gaan is het geweldige klimaat. Het hele jaar door is de temperatuur goed. Het is nooit te koud of te warm.  

In Beiroet zijn vele restaurantjes waar u kunt eten. Maar de leukste en beste zijn: Em Sherif, La Parrilla en Rouge Bordeaux. De Libanese gerechten bestaan vooral uit hummus, taboublé en geitenkazen. Na het diner kun je genieten van misschien wel de beste koffie in uit de wereld, in café Taj Al Moulouk of café Ristretto. Daarna is het tijd om het nachtleven van Beiroet te leren kennen. Dans in de clubs B018 of Crystal, maar eindig de avond vooral in een van de vele Beach clubs.