Panorama

Vluchten Beiroet

Goedkoop vliegen naar Beiroet

Beiroet is de moderne hoofdstad van Libanon. Vanaf Amsterdam Schiphol en andere luchthavens gaan directe vluchten naar Beiroet waar goedkope tickets voor beschikbaar zijn. De reistijd naar Beiroet bedraagt ongeveer 4,5 uur. Onder andere de low cost airlines Transavia, Eurowings en Vueling bieden budget tickets naar Beiroet aan. En ook bij de luchtvaartmaatschappijen KLM en Emirates vind je voordelige vliegtickets naar Beiroet. Goedkoop vliegen naar de Libanese hoofdstad is dus zeer eenvoudig. Vergelijk hiervoor altijd de tarieven op Goedkopevliegtickets.nl. Zo ben je gegarandeerd van een vliegticket naar Beiroet voor de meest lage prijs.

De moderne luchthaven van Beiroet is aangesloten op het netwerk van openbaar vervoer van de stad. In ongeveer vijfentwintig minuten reis je met de bus of taxi naar het centrum. Als je kijkt voor vliegtickets naar Beiroet, dan is een goedkope vlucht naar Amman of Tel Aviv ook iets voor jou.

Top vluchten naar Beiroet

Vanuit Amsterdam Schiphol

Transavia
Direct - 4u42
wo 6 nov vr 29 nov
v.a. € 166 (p.p.)
Pegasus Airlines
1 stop - 9u17
do 18 jul za 24 aug
v.a. € 222 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

AirLiban
Direct - 4u20
ma 30 sep ma 14 okt
v.a. € 472 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Eurowings
Direct - 4u22
ma 9 sep ma 7 okt
v.a. € 316 (p.p.)
Condor
Direct - 4u20
di 17 sep di 15 okt
v.a. € 331 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Beiroet en ontdek de rijke geschiedenis

Beiroet ligt in het midwesten van Libanon aan de Middellandse Zee. De hoofdstad van Libanon is al jaren de belangrijkste stad van het land en vooral de haven is van grote economische waarde. In de vijftiende eeuw voor Christus werd Beiroet voor het eerst genoemd en is sindsdien altijd belangrijk voor Libanon gebleven.

Beiroet kent veel culturele schatten en architectonische gebouwen. In 1975 brak er in het land een heftige burgeroorlog uit. Naast dat er vele doden en slachtoffers vielen, werden ook grote delen van de stad Beiroet gesloopt. Na de burgeroorlog is er alles aan gedaan om de stad weer helemaal in oude stijl op te bouwen en dat is gelukt! Beiroet is absoluut de moeite waard om eens naartoe te vliegen. 

Boek vliegtickets voor een lage prijs naar Beiroet

Al ligt Beiroet in Azië, het is een moderne stad dat vele westerse kenmerken vertoont. De hoogtepunten van de stad zijn onder andere de oude Romeinse badplaats, de Saint George Maronite kathedraal, de Maghen Abraham Synagoge, het Nationaal Museum, het Robert Mouawad Private Museum en natuurlijk het oude stadscentrum met haar vele boetiekjes, winkels en gezellige straatjes. Nog een andere reden om naar Beiroet te gaan is het geweldige klimaat. Het hele jaar door is de temperatuur goed. Het is nooit te koud of te warm. 

In Beiroet vind je vele restaurantjes waar je lekker kunt eten. Neem bijvoorbeeld plaats bij Em Sherif, La Parrilla of Rouge Bordeaux. De Libanese gerechten bestaan vooral uit hummus, taboublé en geitenkaas. Na het diner kun je genieten van misschien wel de beste koffie in uit de wereld in café Taj Al Moulouk of café Ristretto. Daarna is het tijd om het nachtleven van Beiroet te ontdekken. Dans in de clubs B018 of Crystal, maar eindig de avond vooral in een van de vele Beachclubs!