Panorama

Vergelijk vliegtickets naar Maleisië

Goedkope vluchten naar Maleisië

Maleisië is een prachtig groen en divers vakantieland. Backpackers maar ook toeristen die verwend willen worden in een resort vliegen hier graag naartoe. Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je rechtstreeks naar Maleisië en ook vertrekken er vluchten voor een lage prijs vanuit Düsseldorf en Brussel. Wil je goedkoop vliegen naar Maleisië, zoek dan naar een vliegticket met een overstap. Dit is vaak een stuk voordeliger dan een directe vlucht. 

Omdat Maleisië zo’n populaire bestemming is bieden veel luchtvaartmaatschappijen tickets naar Maleisië aan. De echte low cost airlines zal je niet vinden omdat het minimaal 13 uur vliegen is, maar je kunt wel vliegtickets voor een lage prijs boeken bij een luchtvaartmaatschappij zoals Qatar Airways, KLM of Etihad. Vergelijk dus altijd de prijzen zodat je een goedkoop vliegticket naar Maleisië bemachtigt voor het budget dat jij voor ogen hebt.

Maleisië beschikt over verschillende luchthavens. De meest bekende is die van de hoofdstad van Kuala Lumpur, een zeer modern vliegveld. Boek nu je vliegtickets naar Maleisië en laat de voorpret beginnen!

Vlieg naar Maleisië voor de jungle, stad en strand

Maleisië is weids, groot en prachtig. In de hoofdstad Kuala Lumpur heb je een van de grootste gebouwen ter wereld: de Petronas Towers. Bezichtig ook de oude tempels in Melaka en ontdek de restanten van het Nederlandse kolonialisme. Natuurliefhebber? Maak dan een uitstapje naar de bijzondere jungle waar je vele dieren kunt spotten met als bekendste natuurlijk de Bonobo aap. Reis ook af naar Kuala Selangor, waar in de avond en nacht duizenden vuurvliegjes over de rivier vliegen. Daarnaast mag je de Cameron Highlands niet overslaan. Bezoek hier de populaire theeplantages en overnacht in een guesthouse in Tanah Rata. Ontspannen? Reis dan af naar de Perhentian Islands, de mooiste eilanden van Maleisië met een aantal resorts. Deze bereik je vanuit de kustplaats Kuala Besut.

De huidige cultuur van Maleisië bestaat uit invloeden de Maleiers, Chinezen en Indiërs. Het is een gastvrij land met zeer vriendelijke inwoners. De verschillende invloeden zijn tevens terug te vinden in de keuken, waar de meest heerlijke gerechten vandaan komen. Proef bijvoorbeeld Teh tarik, een populair drankje van zwarte thee en gecondenseerde melk. Deze thee wordt traditioneel van grote hoogte ingeschonken en dit is een spektakel om te aanschouwen. Geniet van dit lekkere drankje samen met een van de lekkere zoetigheden waar de Maleisische bakkers beroemd om zijn.