Panorama

Goedkope Etihad tickets

Etihad

Etihad Airways is een van de nationale luchtvaartmaatschappijen van de Verenigde Arabische Emiraten. De airline werd opgericht in 2003 en groeide in de loop der jaren uit tot een grote en vooruitstrevende vliegmaatschappij met een moderne vloot. De thuisbasis van Etihad is Abu Dhabi. De luchtvaartmaatschappij onderscheidt zich door de luxe in elk vliegtuig. Zo heeft Etihad in 2009, 2010 en 2011 prijzen gewonnen als beste luchtvaartmaatschappij ter wereld en ontving de airline in 2016 een vijf sterren-rating van Skytrax.

Zoek je vluchten van Europa naar het Midden-Oosten, dan is Etihad een prima keuze. Daarbij is het overstappen op het luxe vliegveld van Abu Dhabi geen straf en is het overstappen bovendien goed geregeld omdat dit de thuisbasis van Etihad is.

Etihad

Etihad: moderne vloot en eenvoudig inchecken

De vloot van Etihad Airways bestaat uit meer dan 100 vliegtuigen waaronder de Boeing 787, Airbus A380, Boeing 777 en vrachtvliegtuigen. Na Emirates is Etihad de grootste luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten. Etihad vliegt naar veel bestemmingen in het Midden-Oosten, Azië, Afrika, Australië en Amerika. Daarbij is de airline lid van de luchtvaartalliantie Etihad Partners. Tot deze samenwerking behoren ook Jet Airways en Alitalia.

Net zoals bij talloze andere vliegmaatschappijen kun je online inchecken via de mobiele app of de website van Etihad. Ook zie je meteen wanneer je vlucht precies vertrekt en de actuele status van je vlucht. Bij Etihad kun je vanaf 48 uur voor vertrek tot 1 uur voor vertrek inchecken. Doe je dit liever niet, dan heb je de mogelijkheid om op het vliegveld in te checken.

Boek een Flying Nanny

Wist je dat je op langeafstandsvluchten van Etihad een Flying Nanny kunt boeken? Een Flying Nanny voorziet je van wat extra hulp als je lang moet reizen met kinderen. Zo vermaakt de Flying Nanny jouw kinderen met spelletjes en activiteiten zodat jij ook even achterover kunt leunen.

Etihad biedt vliegtickets naar de meest bezochte bestemmingen over de hele wereld. Of je nu wilt reizen naar Noord-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten, Australië of in Europa blijft: met Etihad is alles mogelijk. Kies voor vlucht naar een metropool zoals Kuala Lumpur in Maleisië, ga voor een zonnige vakantie op het Afrikaanse Zanzibar of reis af naar Toronto. Blijf je in Europa, dan heb je de keuze uit vliegtickets naar onder andere Wenen, Londen en Rome. En natuurlijk mag het Midden-Oosten niet vergeten worden: Voor zowel vluchten naar Dubai, Abu Dhabi als Musqat kun je terecht bij Etihad.

Boek een vlucht van Etihad

Op zoek naar Etihad vliegtickets voor een lage prijs? Vergelijk dan de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl. Op die manier ben je er altijd verzekerd dat je een Etihad vlucht hebt voor het voordeligste tarief.