Vluchten naar Kuala Lumpur

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Kuala Lumpur

Kuala Lumpur wat betekent zoiets als modderige samenloop van rivieren is ondanks de naam de mooiste en meest diverse stad van Maleisië, het is ook tevens de hoofdstad. Naar deze mooie stad kun je goedkope vliegtickets boeken. Er gaan directe vluchten vanuit Amsterdam, Brussel en Dusseldorf naar Kuala Lumpur. Vaak is het echter een stuk goedkoper om met een overstap te vliegen, ook deze vluchten vertrekken vanaf Amsterdam, Brussel en Dusseldorf.

Na een vlucht van bijna dertien uur kom je aan op de luchthaven van Kuala Lumpur. Vluchten worden verzorgd door airlines zoals KLM, Qatar Airways en Etihad Airways. Bij deze airlines kun je goedkope vliegtickets boeken. Vanuit de luchthaven gaan er treinen en bussen richting de stad. Ook kun je gebruik maken van een van de vele taxi's. Lijkt Kuala Lumpur je een leuke stad? Kijk dan ook eens voor vliegtickets naar Manila of Jakarta.

Top vluchten naar Kuala Lumpur

Vanuit Amsterdam Schiphol

Malaysian Airlines
Direct - 12u20
do 9 sep do 16 sep
v.a. € 627 (p.p.)
KLM
Direct - 12u30
ma 1 nov zo 7 nov
v.a. € 693 (p.p.)
Singapore Airlines
1 stop - 16u25
vr 30 jul di 17 aug
v.a. € 476 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 22u25
zo 19 sep za 2 okt
v.a. € 699 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Emirates
1 stop - 17u22
wo 1 sep do 30 sep
v.a. € 553 (p.p.)

(best gevonden prijzen in de afgelopen dagen)

Prachtig Kuala Lumpur

Kuala Lumpur kent een rijke en lange geschiedenis. Wat ooit begon als een koloniaal stadje bij een rivier, is nu een wereldstad van grote allure. Wolkenkrabbers schieten als paddenstoelen de grond uit, en ook de bevolking blijft niet achter. Het is de grootste stad van het land. Naast de vele Maleisiërs die er wonen, kent het ook een hele grote groep Chinezen.

In de stad Kuala Lumpur zijn er nog een aantal gebouwen te vinden uit de koloniale tijd. Je moet dan ook zeker de koloniale gebouwen opzoeken, daarnaast is het leuk om de bijzondere architectonische gebouwen te bezoeken zoals bijvoorbeeld de Petronas Twin Towers. Het gebouw is 452 meter hoog en het uitzicht over de stad is onvergetelijk.  

Verken Kuala Lumpur

In de wijken Bangsar en Midvalley moet je zijn als je lekker wilt eten. Alle restaurants lijken qua voedsel en kwaliteit op elkaar. Er zijn ook betere restaurants zoals de Shook, daar betaal je ook flink voor. Wil je iets unieks meemaken op het gebied van uitgaan dan moet je in Kuala Lumpur zijn. Want Kuala Lumpur heeft meer dan genoeg clubs en bars, het leuke is dat die in de meeste bizarre architectonische gebouwen zitten, zodat je naast het drinken uw ogen uitkijkt.

Naast de mooie gebouwen houden de Maleisiërs veel van winkelen. De stad kent dan ook vele shoppingmalls en winkelstraten. Als je een dierenliefhebber bent dan is zwemmen met olifanten een leuke en onvergetelijke ervaring. In Kuala Lumpur kun je gratis gebruik maken van de monorail om door de stad te reizen. Ook zijn taxi's relatief goedkoop en een makkelijke manier om de stad te doorkruisen.