Panorama

Vluchten naar Kuala Lumpur

Goedkoop vliegen naar Kuala Lumpur

Kuala Lumpur is de meest diverse stad van Maleisië en bovendien de hoofdstad van dit Aziatische land. Veel backpackers vliegen hier graag naartoe en er zijn dan ook voordelige vliegtickets beschikbaar. Vanaf Amsterdam Schiphol, Brussel en Düsseldorf kun je relatief goedkoop vliegen naar Kuala Lumpur. De echte low cost airlines bieden vanwege de reistijd van ongeveer 13 uur geen vliegtickets aan, maar vergelijk altijd de prijzen van andere luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Emirates en Singapore Airlines. Zo weet je zeker dat je een vliegticket naar Kuala Lumpur voor de meest lage prijs in je bezit hebt. Overigens is het meestal het goedkoopste om met een overstap te vliegen, dit bespaart je vaak honderden euro’s.

Heb je een vliegticket naar Kuala Lumpur bemachtigd voor het budget dat jij voor ogen had? Dan kom je na dertien uur aan op de luchthaven van de Maleisische hoofdstad. Reis vanaf hier met een van de vele taxi’s, de bus of de trein richting jouw verblijfplaats in de metropool. Als je zoekt naar goedkope vliegtickets naar Kuala Lumpur, dan zijn vluchten naar Manila of Jakarta ook iets voor jou.

Top vluchten naar Kuala Lumpur

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 12u37
ma 4 nov di 19 nov
v.a. € 680 (p.p.)
Malaysian Airlines
Direct - 12u25
za 14 sep ma 30 sep
v.a. € 1106 (p.p.)
China Eastern Airlines
1 stop - 22u37
ma 23 sep za 12 okt
v.a. € 540 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 17u50
di 5 nov di 19 nov
v.a. € 712 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Etihad Airways
1 stop - 27u25
di 15 okt di 29 okt
v.a. € 563 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Kuala Lumpur, westerse stad in Maleisië

Kuala Lumpur kent een rijke geschiedenis. Wat ooit begon als een koloniaal stadje bij een rivier, is nu een bruisende Aziatische metropool. Wolkenkrabbers schieten als paddenstoelen uit de grond en ook de bevolking blijft niet achter. Daarbij is Kuala Lumpur de grootste stad van het land. Naast de vele Maleisiërs die er wonen, kent Kuala Lumpur een hele grote groep Chinezen.

In Kuala Lumpur vind je nog een aantal gebouwen uit de koloniale tijd. Denk hierbij bijvoorbeeld de Petronas Twin Towers. Dit gebouw is maarliefst 452 meter hoog en biedt een onvergetelijk uitzicht over de stad. 

Vergelijk goedkope vliegtickets naar Kuala Lumpur

Wil je lekker eten in Kuala Lumpur, reis dan af naar de wijken Bangsar en Midvalley. Qua gerechten en kwaliteit lijken alle restaurants op elkaar. Er zijn ook betere restaurants zoals de Shook, maar daar betaal je flink voor. Uitgaan doe je in een van de clubs en bars die vooral in de meest bizarre architectonische gebouwen zijn gevestigd.

Maleisiërs houden veel van winkelen. De stad kent dan ook vele shoppingmalls. Daarbij kun je gratis gebruikmaken van de monorail om alle bezienswaardigheden en winkels te ontdekken. Maak daarnaast een uitstapje Kuala Gandah olifantenopvang waar je een olifant mag wassen en er misschien wel mee mag zwemmen!