Panorama

Vluchten naar Nador

Goedkoop vliegen naar Nador

Vroeger was Nador vooral een doorreisstad voor Fez of Tanger, maar tegenwoordig is er in Nador zelf ook genoeg te doen. Er vliegen meerdere low cost airlines naar Nador zoals Vueling en Transavia. Deze vliegmaatschappijen bieden vooral goedkope vliegtickets aan vanaf Brussel. Wil je vanaf Amsterdam Schiphol naar Nador vliegen, dan heb je meestal een ticket van Royal Air Maroc of Air Arabia te pakken. De vlucht duurt ongeveer drie uur.

Vanaf Nador El Aroui Airport rijdt er geen openbaar vervoer. Huur daarom een auto of maak gebruik van een taxi. Als je trouwens geïnteresseerd bent in Nador, kijk dan ook eens naar vliegtickets voor een lage prijs naar Marrakech, Tanger of Casablanca.

Top vluchten naar Nador

Vanuit Amsterdam Schiphol

Air Arabia
Direct - 3u12
vr 17 nov vr 29 dec
v.a. € 156 (p.p.)

Vanuit Rotterdam

Transavia
Direct - 3u2
di 14 nov vr 24 nov
v.a. € 175 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

TUIfly.be
Direct - 3u32
za 18 nov za 16 dec
v.a. € 153 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf Weeze

Ryanair
Direct - 3u7
vr 17 nov zo 3 dec
v.a. € 57 (p.p.)

Vanuit Antwerpen - Deurne

TUIfly.be
Direct - 3u20
do 28 sep ma 16 okt
v.a. € 156 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Nador - Een van de grootste Berber-steden

Nador is een van de grootste Amazigh-steden van Marokko. Amazigh - of “Berber” - is een meer dan vijfduizend jaar oude cultuur. Berbers of Imazighen zijn de bewoners die al voor de komst van de Arabieren in Noord-Afrika leefden. De drie belangrijkste expressievormen van de Imazighen zijn sieraden, muziek en textiel waar je in Nador veel van terugziet.

Uit Nador komen veel arbeidsmigranten die zich in Europa gevestigd hebben. Iedere zomer vliegen deze terug naar hun familie of naar Nador, hun thuisstad. Ook is Nador een belangrijke economische stad. Er gebeurt veel met de geldoverdracht van Marokkanen die buiten Marokko wonen en geld naar hun familie in Marokko sturen. Daarnaast is de stad economisch belangrijk op het gebied van de handel in Spaanse en Chinese goederen. Bovendien zijn de economische opbrengsten uit traditionele ambachten flink gegroeid door de migratie naar Nador.

Reis naar Nador voor een fijne strandvakantie

Nador ligt aan de Middellandse Zee en is de ideale bestemming voor een zonvakantie op bijvoorbeeld Bocana Beach. Vlieg je naar Nador, dan reis je naar een stad dat omgeven wordt door een prachtige natuur. Bezichtig bijvoorbeeld de Monte Gurugu en bewonder het bijzondere uitzicht of wandel door het gebied Corniche de Nador.

Nador is een relatief kleine stad en alle toeristische attracties liggen op loopafstand van elkaar. Verblijf je dus voor een zon-zee-strandvakantie in de buurt van Nador, reis dan zeker een dagje naar deze mooie Marokkaanse stad. Huur ook eens een auto en trek het achterland in.

Wil je goedkoop vliegen naar Nador? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende luchtvaartmaatschappijen en je vindt altijd een voordelig vliegticket naar Nador dat aan al jouw wensen voldoet.