Panorama

Goedkope Air Arabia vluchten

Air Arabia

De low cost airline Air Arabia heeft als thuisbasis Sharjah International Airport in de Verenigde Arabische Emiraten. De luchtvaartmaatschappij vliegt voornamelijk naar bestemmingen in het Midden-Oosten. Air Arabia was een van de eerste low cost airlines in het Midden-Oosten en het unieke aan deze vliegmaatschappij is dat je ruimbagage in mag checken zonder dat je een meerprijs hoeft te betalen.

Eind 2008 ging Air Arabia samenwerken met Regional Air Lines uit Marokko. Deze samenwerking ging door onder de naam Air Arabia Maroc. Naast Sharjah werd de tweede hub van Air Arabia de luchthaven Mohammed V in Casablanca. Hierdoor heeft de low cost airline in de loop der jaren haar routenetwerk uitgebreid en zich ontwikkeld tot een nieuwe low cost airline marktleider in Marokko.

Air Arabia

Air Arabia vloot en reisklassen

De moderne vloot bestaat uit iets meer dan 30 toestellen van het type Airbus A320 en is hierdoor een nog relatief kleine luchtvaartmaatschappij. Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je met Air Arabia naar het Marokkaanse Tanger in Marokko. De luchtvaartmaatschappij heeft meerdere prijzen mogen ontvangen betreft veiligheid en efficiëntie. Zo weet je dat je altijd een betrouwbare Air Arabia vlucht boekt.

Met Air Arabia vlieg je Economy Class en je hebt dan de keuze uit 3 reisklassen:
Basis: je vliegt alleen met handbagage. Voor de andere services moet je bijbetalen.
Value: je mag gratis 15 kilo ruimbagage meenemen. Ook krijg je een lekker hapje en drankje aan boord.
Extra: de meest uitgebreide klasse. Je stoelkeuze is gratis en je krijgt aan boord een warme maaltijd. Ook mag je tot 30 kilo ruimbagage meenemen en daarbij mag je tot 8 uur voor vertrek tot 2 keer toe je vlucht wijzigen.

Inchecken en bestemmingen Air Arabia

Online inchecken is zeer eenvoudig. Dit is mogelijk vanaf 24 uur tot 1 uur voor vertrek van jouw Air Arabia vlucht. Online inchecken is niet verplicht, je kunt er ook voor kiezen op het vliegveld in te checken. De incheckbalies gaan 3 uur voor vertrek open en tot één uur voor vertrek kun je hier inchecken.

Wil je vliegen naar bestemmingen in het Midden-Oosten, Noord-Afrika, Europa of Azië, dan vind je bij Air Arabia genoeg goedkope vliegtickets. Of je nu een vliegticket voor een lage prijs wil boeken - al dan niet met overstap - naar Amman in Jordanië, Barcelona in Spanje of Goa in India, je vindt altijd een voordelig Air Arabia vliegticket die aan al jouw wensen voldoet. Ook zijn er genoeg Air Arabia vliegtickets vanuit Amsterdam Schiphol en Brussel beschikbaar naar Casablanca, Fez, Tanger en Nador in Marokko.

Goedkope vliegtickets van Air Arabia

Boek nu jouw vlucht van Air Arabia voor het budget dat jij voor ogen hebt. Vergelijk hiervoor de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl. Je vindt dan altijd een Air Arabia vlucht voor de allerlaagste prijs.