Panorama

Vliegtickets naar Linz

Goedkoop vliegen naar Linz

Voor een tripje naar Oostenrijk kun je snel en goedkoop vliegen naar Linz. Goedkope vliegtickets boek je bij luchtvaartmaatschappijen zoals Lufthansa, Eurowings en Austrian die je allemaal snel naar Linz toe kunnen vliegen. Voor je het weet ben je op je bestemming en kan je vakantie in Oostenrijk beginnen.

Naar Linz vlieg je vanaf Amsterdam Schiphol of Brussel met een indirecte vlucht. Voor voordelige vliegtickets naar Linz met een directe vlucht zal je uit moeten uitwijken naar Düsseldorf. Vanaf hier reis je met een ticket voor een lage prijs in slechts 1,5 uur direct naar Linz. Boek je vakantie en stap op het vliegtuig zodat je in no time kunt genieten van al het moois dat Oostenrijk je te bieden heeft.

Top vluchten naar Linz

Vanuit Dusseldorf

SKY express
Direct - 1u37
di 15 okt di 22 okt
v.a. € 334 (p.p.)
FlexFlight ApS
Direct - 1u37
di 4 jun do 13 jun
v.a. € 480 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vliegreis Linz: stad aan de Donau

Linz ligt in het noorden van Oostenrijk aan de beroemde rivier de Donau. Linz is na Wenen en Graz de derde stad van Oostenrijk. In Linz zijn een hoop mooie dingen te bezichtigen zoals de nieuwe en de oude kathedraal. Ook de vele interessante musea staan garant voor dagenlang interessante kunst en cultuur.

De universiteit van Linz is vernoemd naar de beroemde wiskundige Kepler en het conservatorium is vernoemd naar de componist Bruckner. Beiden komen uit Linz. Breng tijdens je verblijf daarom een keer een bezoek aan een concert in het Brucknerhaus en ervaar de geweldige akoestiek van dit concertgebouw. Linz is een stad vol kunst en cultuur waar je tijdens je verblijf in deze stad optimaal van kunt genieten.

Vliegen naar Linz

Bij aankomst op het vliegveld van Linz heb je verschillende opties om naar het centrum te reizen. Met zowel de auto als de bus doe je er ongeveer een half uur over. Ook de trein is een optie, deze doet er slechts 10 minuten over naar het centrum. Je moet dan wel eerst 20 minuten lopen vanaf het vliegveld.

Maak vanuit Linz daarnaast eens een dagtrip naar Wenen of Salzburg. In iets meer dan een uur reizen ben je al in een van deze steden. Je gaat je dus zeker niet vervelen in Linz met al het moois wat de stad te bieden heeft en alle leuke bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving. Pak dus snel je koffers en stap op het vliegtuig naar Linz voor een onvergetelijke vakantie.

Op zoek naar budget vliegtickets naar Linz? Vergelijk dan alle vluchten naar Linz voor een lage prijs op Goedkopevliegtickets.nl.