Panorama

Vliegtickets naar Linz

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Linz

Voor een tripje naar Linz kan je snel vliegen naar deze prachtige stad in Oostenrijk. Goedkope vliegtickets boek je bij luchtvaartmaatschappijen zoals Lufthansa, Eurowings en Austrian die je allemaal snel naar Linz toe kunnen vliegen. Voor je het weet ben je op je bestemming en kan je vakantie in Oostenrijk beginnen.

Naar Linz vlieg je vanaf Amsterdam of Brussel met een indirecte vlucht. Voor goedkope vliegtickets naar Linz met een directe vlucht zal je uit moeten wijken naar Düsseldorf. Vanaf hier vlieg je direct naar Linz in slecht 1,5 uur tijd. Je gaat op en top kunnen genieten in Linz, dus twijfel niet langer, boek je vakantie en stap op het vliegtuig zodat je in no time kunt genieten van al het moois wat Oostenrijk je te bieden heeft.

Top vluchten naar Linz

Vanuit Dusseldorf

Eurowings
Direct - 1u27
vr 8 jul di 12 jul
v.a. € 150 (p.p.)
Austrian
Direct - 1u27
vr 8 jul ma 11 jul
v.a. € 227 (p.p.)
Lufthansa
1 stop - 3u40
vr 8 jul ma 11 jul
v.a. € 231 (p.p.)

Vanuit Amsterdam Schiphol

Lufthansa
1 stop - 5u12
za 25 dec vr 31 dec
v.a. € 177 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Lufthansa
1 stop - 3u50
vr 8 jul ma 11 jul
v.a. € 243 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Stad aan de Donau

Linz ligt in het noorden van Oostenrijk aan de beroemde en prachtige rivier de Donau. Linz is de derde stad van Oostenrijk na Wenen en Graz. In Linz zijn een hoop mooie dingen te bezichtigen zoals de nieuwe én de oude kathedraal. Ook de vele interessante musea geven je dagenlang interessante kunst en cultuur om te beleven.

Daarnaast is Linz een universiteitsstad waar de universiteit vernoemd is naar de beroemde wiskundige Kepler en het conservatorium vernoemd naar de componist Bruckner die allebei uit Linz komen. Breng tijdens je verblijf daarom een keer een bezoekje aan een concert in het Brucknerhaus en ervaar de geweldige akoestiek van dit concertgebouw. Linz is een stad vol kunst en cultuur waar je tijdens je verblijf in deze stad optimaal van kunt gaan genieten.

Vervoer in Linz

Bij aankomst op het vliegveld van Linz heb je verschillende opties om naar het centrum te komen. Met de auto ben je een halfuurtje bezig en ook met de bus doe je er ongeveer een halfuur over. De trein is ook een optie, deze doet er slechts 10 minuten over naar het centrum, maar je moet wel eerst 20 minuten lopen vanaf het vliegveld om bij het station te komen.

Ook kan je met de trein een dagje naar Wenen of Salzburg. In iets meer dan een uur reizen ben je al in een van deze steden. Je gaat je dus zeker niet vervelen in Linz met al het moois wat de stad te bieden heeft en alle leuke bezienswaardigheden en activiteiten die er in de omgeving te zien en te doen zijn. Pak dus snel je koffers en stap op het vliegtuig naar Linz voor een onvergetelijke vakantie.