Vliegtickets Peru

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Peru

Peru is een land met prachtige bergen en er zijn nog veel overblijfselen van de Inca-cultuur te vinden. Vanuit Amsterdam kun je direct naar Peru vliegen. Vanuit Eindhoven, Brussel en Dusseldorf kun je naar Peru vliegen met een overstap. Voor vluchten naar Peru kun je goedkope vliegtickets boeken. Het is vaak een stuk goedkoper om met een overstap naar Peru te vliegen. Je vliegt dan via New York of Atlanta. Vergelijk altijd de vliegtickets op Goedkopevliegtickts.nl voor goedkope vliegtickets, zo kan je tot wel duizend euro besparen!

Er gaan zowel veel directe als veel indirecte vluchten naar Peru. Dit komt omdat Peru een populair land is bij zowel backpackers als families die op een verre reis gaan. Je kunt vliegen met een airline zoals KLM, Delta Air Lines en Air France. Het is dan iets meer dan twaalf uur vliegen naar Peru. Veel van deze vluchten gaan naar de hoofdstad Lima. Dit is een populaire bestemming, omdat Lima een leuke stad is om te bezoeken. Er hangt een energieke sfeer en er valt eigenlijk altijd wat te beleven.

Populaire steden in Peru

Peru

Een van de hoogtepunten van Peru is toch wel een bezoek aan de eeuwenoude tempel van Machu Picchu. Deze prachtige en goed bewaarde overblijfselen van de Inca cultuur is werkelijk prachtig. Je kunt hier naartoe reizen met de trein, of als je wat avontuurlijker bent ingesteld kun je met een meerdaagse wandelroute naar Machu Picchu, als je via deze wandelpaden gaat ontdek je de adembenemende bergen van Peru. Dit is een aanrader voor iedereen die van natuur of van wandelen houdt.

Peru heeft veel verschillende klimaatzones, hierdoor bestaat er niet een perfecte tijd in het jaar om naar Peru te reizen. In de prachtige Amazone kun je tropische temperaturen en flinke regenbuien verwachten. In de bergen kan het flink koud zijn. Het midwesten van Peru is een woestijn. Het is hier kurkdroog maar de temperatuur is hier niet extreem. De hoofdstad Lima kent een droog en mild klimaat vanwege de ligging tussen de zee en de woestijn.