Panorama

Vliegtickets Taiwan

Goedkope vliegtickets naar Taiwan

Taiwan: wellicht niet de eerste plek in Azië waar je aan denkt om naar toe te vliegen, maar het is een erg gevarieerd en bijzonder land. Met het vliegtuig ben je hier in ongeveer 16 uur en 20 minuten. Er zijn zowel voordelige directe vluchten als vluchten met een overstap beschikbaar. Vanuit Amsterdam Schiphol, Brussel, Eindhoven, Düsseldorf en Keulen worden er tickets naar Taiwan aangeboden. Vanuit Nederland is een vlucht vanaf Amsterdam meestal de goedkoopste optie. Maar vergelijk altijd goed, zodat je zeker weten een vliegticket naar Taiwan vindt dat het beste past bij jouw budget.

Meerdere luchtvaartmaatschappijen zoals EVA Air, KLM, Singapore Airlines en China Airlines vliegen op Taiwan. Je komt dan aan op een van de twee vliegvelden: Taiwan Taoyuan Airport of Taiwan Songshan Airport, waarvan Taoyuan Airport de grootste internationale luchthaven is. Wacht niet langer en boek nu je vliegtickets naar Taiwan voor een lage prijs.

Populaire stad in Taiwan

Met het vliegtuig naar Taiwan: een veelzijdige rondreis

Vlieg je naar Taiwan voor een rondreis, dan start je hoogstwaarschijnlijk in de hoofdstad Taipei. Deze hypermoderne stad biedt een mix van Japanse en Westerse invloeden. Bewonder het uitzicht over de stad vanaf de 101 Tower en struin door de Creative Parks waar oude panden zijn omgedoopt tot hippe cafeetjes, musea en winkeltjes. Een prachtige zonsondergang zie je in Sun Moon Lake in het midden van het land en het vele natuurschoon staat garant om te hiken.

In het zuiden van het land ligt Tainan, de oudste stad van Taiwan dat is gesticht door Nederlanders. Tegenwoordig is dit het foodwalhalla van Taiwan en kun je hier ook nog eens lekker tempelhoppen. Vooral de Stage Temple of the Martial God en de Confuciustempel zijn aanraders. Reis zeker af naar Kenting, het meest zuidelijkste puntje van Taiwan. Hier geniet je van zon, zee en strand en de actieve backpacker kan hier snorkelen, parasailen of jetskiën.

Goedkoop vliegen naar Taiwan? Dat doe je met een voordelige vlucht die je vindt op Goedkopevliegtickets.nl. Vergelijk de prijzen en je vindt gegarandeerd een vliegticket naar Taiwan voor de allerlaagste prijs.