Panorama

Vliegtickets Taipei

Voordelige vluchten naar Taipei

Taipei is de meest diverse stad van Taiwan en bovendien de hoofdstad van dit traditionele land. Steeds meer backpackers vliegen hier graag naartoe en er zijn dan ook voordelige vliegtickets beschikbaar. Vanaf Amsterdam Schiphol kun je relatief goedkoop vliegen naar Taipei en de reistijd voor een directe vlucht bedraagt ongeveer 16 uur en 20 minuten.

Vergelijk altijd de prijzen van luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Thai Airways, EVA Air en Malaysian Airlines. Zo weet je zeker dat je een ticket naar Taipei voor de meest lage prijs in je bezit hebt. Heb je een vliegticket bemachtigd voor het budget dat jij voor ogen hebt? Fijn, dan kan de voorpret beginnen! Als je zoekt naar goedkope vliegtickets naar Taipei om Azië te bezoeken, dan zijn vluchten naar Manilla of Xiamen mogelijk ook iets voor jou.

Top vluchten naar Taipei

Vanuit Amsterdam Schiphol

China Airlines
Direct - 13u55
za 5 okt do 24 okt
v.a. € 826 (p.p.)
EVA Air
Direct - 14u42
do 12 sep za 28 sep
v.a. € 838 (p.p.)
KLM
Direct - 13u27
wo 5 jun di 18 jun
v.a. € 859 (p.p.)
China Eastern Airlines
1 stop - 33u42
vr 7 jun do 13 jun
v.a. € 495 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 15u42
vr 27 sep zo 6 okt
v.a. € 1011 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Met het vliegtuig naar Taipei, de hoofdstad van Taiwan

Vlieg je naar Taipei, dan kun je je hier prima een week vermaken. De hoogtepunten zijn de tempels, night markets en wolkenkrabbers, maar de hoofdstad van Taiwan kent daarnaast vele leuke wijken. Tradities gaan hand in hand met moderniteit. Het allerleukste om te doen in Taipei is een bezoek aan een van de night markets. Elke avonden zijn er complete straten afgezet om plaats te maken voor mobiele keukentjes met de heerlijkste streetfood. De bekendste zijn Shilin Night Market en de Raohe Night Market.

Wist je dat Taipei een creatieve stad is? Dit zie je terug in de verschillende Creative Parks met streetart, ateliers en kunstwinkeltjes. Natuurlijk mag “tempelhoppen” in Taipei niet ontbreken. De Longshan Tempel wordt vanwege de vele details als de mooiste gezien. Bezoek ook de Bao’an-tempel, die een vermelding heeft op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Vlieg naar Taipei en reis eenvoudig naar het centrum

Ten zuidoosten van Taipei liggen de theevelden Maokong. Om hier te komen moet je een klein stukje met de kabelbaan en eenmaal aangekomen heb je de keuze uit verschillende theehuizen, een belangrijk aspect uit de Taiwanese cultuur. Bij de theehuizen staan vele lokale theesoorten op de kaart en bovendien krijg je een complete gebruiksaanwijzing voor het bereiden van de thee. Ideaal voor een middagje thee drinken en lekker eten.

Taipei heeft twee luchthavens: Taiwan Taoyuan Airport en Taiwan Songshan Airport. Het grootste internationale vliegveld is Taiwan Taoyuan Airport (TPE). De afstand vanaf hier naar het centrum is 44 kilometer die je met een taxi of gehuurde auto in ongeveer drie kwartier bereikt. Tevens kent Taipei uitstekende verbindingen in het openbaar vervoer. Vooral de metro is een fijne optie om mee te reizen.

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Taipei? Vergelijk dan eenvoudig de lage prijzen op Goedkopevliegtickets.nl. Zo vind je altijd een vlucht naar Taiwan voor het budget dat jij in gedachten had.