Panorama

EVA Air vliegtickets

EVA Air

EVA Air is een Taiwanees concern en werd opgericht in 1989. Hierdoor is het vergeleken met KLM of United Airlines een nog relatief jonge luchtvaartmaatschappij. De thuisbasis van EVA Air is Taiwan Taoyuan International Airport, vlakbij de Taipei: de hoofdstad van Taiwan. Ben je op zoek naar een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Bangkok, overweeg dan altijd een vliegticket van EVA Air.

De vloot van EVA bestaat uit meer dan 50 vliegtuigen van Airbus en Boeing, zoals de Boeing 777-300. De Taiwanese airline was in 1991 een van de pioniers die de “Elite Class” introduceerde: een Premium Economy-klasse. In 2008 is deze klasse tijdens de jaarlijkse World Airline Awards door Skytrax verkozen tot “Best Premium Economy Class”. Sinds 2013 hoort de airline bij de Star Alliance, een alliantie van meerdere vliegmaatschappijen om zo een breder aanbod van routes aan hun passagiers te kunnen bieden.

EVA Air

Goedkope vliegtickets EVA Air: keuze uit verschillende klassen

Met een goedkoop vliegticket van EVA Air heb je de keuze uit Economy Class, Premium Economy Class of Royal Laurel Class. Al in de Economy Class beschik je over een eigen televisiescherm met een uitgebreid entertainmentprogramma in de stoel voor je en heb je de keuze uit gezonde en lekkere maaltijden. De Premium Economy Class is een speciale tussenklasse, waarbij je geniet in een ruimere stoel. Wil je er nog een schepje bovenop doen, dan kies je voor Royal Laurel Class. De afstand tussen de stoelen is hier 155 cm, waardoor je extra veel beenruimte hebt. Bovendien worden er maaltijden geserveerd uit een 5-sterren keuken.

Zoek je een voordelige vlucht naar een Aziatische bestemming zoals Bangkok, Taipei of Ko Samui? Dan biedt EVA Air genoeg vliegtickets voor een lage prijs aan. Ook Phuket, Chiang Mai behoren tot de mogelijkheden. Neem EVA Air dus altijd mee in je keuze als je verschillende vluchten gaat vergelijken.

Hoe kun je inchecken bij EVA Air?

Online inchecken bij EVA Air kan van 3 uur tot 24 uur voor de geplande vertrektijd van je vlucht. Wil je liever niet online inchecken, dan is dit uiteraard ook mogelijk op de luchthaven zelf. Doe dit bij een van de selfservice-kiosken of check in als je je bagage afgeeft bij de incheckbalie.

Op een vlucht van EVA Air mag je 7 kilo aan handbagage meenemen met een afmeting van 55 x 36 x 23 cm. In de Economy Class is qua ruimbagage 20 kilo toegestaan. Naar sommige bestemmingen is het aantal toegestane kilo’s iets meer, raadpleeg hiervoor altijd de website van EVA Air zelf.

Boek je vlucht bij het Taiwanese EVA Air

Profiteren van alle voordelen die een vliegticket van EVA Air heeft? Vergelijk dan de lage prijzen op Goedkopevliegtickets.nl. Vul je bestemming in en vink EVA Air aan in de filters. Zo wordt deze airline altijd meegenomen bij het maken van je keuze.