Panorama

Vliegtickets naar Tanzania

Goedkope vluchten naar Tanzania

Tanzania ligt het oosten van Afrika en is een veelzijdige bestemming om naartoe te vliegen. Dagelijks vertrekken er vanaf Amsterdam Schiphol veel directe vluchten naar Tanzania. Ook vanuit Brussel en Düsseldorf kun je naar Tanzania vliegen. Vergelijk altijd de lage prijzen voor vliegtickets naar Dar es Salaam (het grootste vliegveld van Tanzania), het eiland Zanzibar of Kilimanjaro Airport, vlakbij de bekende berg Kilimanjaro.

Doordat er veel vliegmaatschappijen naar Tanzania vliegen, zijn er genoeg voordelige vliegtickets beschikbaar. Zo vind je bijvoorbeeld naar tickets voor een lage prijs naar Tanzania bij KLM, Qatar Airways of Emirates. Als je de tarieven vergelijkt, dan weet je zeker dat je een vlucht naar Tanzania aanschaft voor een passend budget.

Populaire stad in Tanzania

Vlieg naar Tanzania voor cultuur, natuur en de Kilimanjaro

Vlieg je naar Tanzania, dan reis je naar een land met een prachtige natuur en natuurlijk wildlife. Maar ook relaxen behoort tot de mogelijkheid. Dit doe je op het paradijselijke eiland Zanzibar midden in de Indische Oceaan. Zei er iemand hagelwitte zandstranden? Daarnaast halen duikers hun hart op in Tanzania. Zo zijn de beste duiklocaties gevestigd op het kleine eilandje Mnemba voor de kust van Zanzibar. Je hebt hier een grote kans om de ballonvis te spotten.

Maar dat is nog niet alles. Verken het historische centrum van Stone Town, de hoofdstad van Zanzibar. Wandel door de smalle straatjes met huizen die uit koraalsteen zijn opgetrokken. Kampeer tussen de hyena’s in Tarangire National Park, ga cultuur snuiven in de stad Iringa en bezoek het bekendste wildpark van Tanzania: Serengeti National Park. Leeuwen die jagen op verstoten antilopen en grazende zebra’s: in dit wildpark zie je het allemaal. Het andere uiterste van een reis door Tanzania is de Kilimanjaro beklimmen. Boek bij een organisatie een tocht die minimaal 7 dagen duurt. Want vanwege de hoogte van meer dan 5000 meter van de Kilimanjaro, heb je echt de tijd nodig om aan deze hoogte te wennen.

Goedkoop vliegen naar Tanzania? Vergelijk hiervoor de voordelige vliegtickets naar Tanzania op Goedkopevliegtickets.nl. Je vindt dan altijd vlucht naar Tanzania die aan al jouw wensen voldoet.