Panorama

Goedkoop vliegen naar Thailand

Vluchten naar Thailand

Thailand is zeer geliefd bij backpackers en andere toeristen van over de hele wereld. Het is een prachtig land om naartoe te vliegen. Vanaf Amsterdam Schiphol gaan er directe vluchten naar Thailand en ook zijn er vliegtickets met als vertrekpunt België of Duitsland beschikbaar. Meestal heb je een goedkopere vlucht naar Thailand als je vliegt met een overstap. Hiermee bespaar je vaak honderden euro’s. Vergelijk daarom altijd de voordelige vliegtickets op Goedkopevliegtickets.nl en je vindt een ticket naar Thailand voor de meest lage prijs.

Veel luchtvaartmaatschappijen zoals EVA Air, KLM, Swiss en Lufthansa vliegen naar Thailand. Hierdoor is er veel concurrentie en dat komt goed uit, zo kun je redelijk goedkope vliegtickets boeken. Een vlucht naar Thailand met overstap duurt ongeveer twaalf tot dertien uur. Omdat Thailand een echte toeristenbestemming is, zijn de luchthavens erg modern. Vaak is het openbaar vervoer van en naar de stad ook goed geregeld. Maar je kunt net zo goed een auto huren of een taxi naar je bestemming pakken, want de prijzen hiervoor zijn laag. Steden in Thailand die je echt gezien moet hebben zijn onder andere Phuket en Bangkok.

Vlieg naar Thailand: strand, natuur en vele backpackers

Thailand is een goed startpunt voor je vakantie of rondreis in Azië. In vergelijking met Europa is hier alles nog relatief goedkoop, waardoor je zelfs met een specifiek budget op ruime voet kunt leven. Dit is dan ook een van de redenen dat veel Europese jongeren tijdens hun rondreis door Azië naar Thailand vliegen. Overdag kun je genieten van de mooie natuur, cultuur en het strand. En in de avond is er altijd wel ergens een feestje met andere reizigers. 

In Thailand vind je veel steden met elk hun eigen unieke sfeer. Maar trek ook eens de jungle in. Zo is Khao Yai NP het oudste nationale park van Thailand en er leven hier wilde olifanten, beren, makaken, slangen en nog veel meer dieren. Bezoek daarnaast een van de stranden van bijvoorbeeld Phuket en ga duiken bij de Surin Eilanden.

Thailand is de perfecte bestemming voor een vliegreis! Wil je goedkoop vliegen naar Thailand, dan is dit vanwege de lange reistijd soms wat lastig. De echte low cost airlines vliegen hier ook niet op. Vergelijk daarom altijd de tarieven bij verschillende vliegmaatschappijen. Zo weet je zeker dat je altijd het meest goedkoopste vliegticket naar Thailand in je bezit hebt.