Goedkoop vliegen naar Thailand

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vluchten naar Thailand

Thailand is zeer geliefd bij backpackers en andere toeristen van over de hele wereld, dit natuurlijk niet voor niks. Het is een prachtig land om te bezoeken. Voor een lage prijs kan je vliegtickets naar Thailand boeken. Vanuit Amsterdam gaan er directe vluchten naar Thailand. Ook kun je vanuit België en Duitsland naar Thailand vliegen. Vaak is het een stuk goedkoper om met een overstap naar Thailand te vliegen, zo kan je honderden euro's besparen. Vergelijk vliegtickets op Goedkopevliegtickets.nl voor jouw vliegtickets met een lage prijs.

Er vliegen veel airlines naar Thailand. Hierdoor is er veel concurrentie en dat komt goed uit! Hierdoor kan je voor een lage prijs je vliegtickets boeken. Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Air France, Swiss en Lufthansa vliegen naar Thailand. Een vlucht met overstap duurt ongeveer twaalf of dertien uur. Omdat Thailand zo'n populaire bestemming voor toeristen is zijn de luchthavens erg modern. Vaak is het openbaar vervoer van en naar de stad ook wel goed geregeld. Maar wegens de lage prijzen in Thailand is het aan te raden een taxi naar je bestemming te pakken of gewoon een auto te huren als je gaat rondreizen in Thailand. Steden die je echt gezien moet hebben zijn Bangkok en Phuket.

 

Populaire steden in Thailand

Thailand

Thailand is de perfecte bestemming voor je vakantie in Azië. Het is in vergelijking met Europa erg goedkoop, waardoor je er zelfs met een budget op ruime voet kunt leven. Dit is de reden dat ook veel jongeren uit Europa tijdens hun rondreis door Azië Thailand bezoeken. Doordat er zoveel jongeren naar Thailand gaan is het een geweldig land om door te backpacken. Overdag kan je genieten van de mooie natuur, de bijzondere gebouwen en de cultuur en in de avond is er altijd wel ergens een feestje met je medereizigers.

Thailand heeft rommelige steden waar een unieke sfeer hangt. Het leukste aan Thailand is naast de cultuur en de prachtige historische gebouwen toch wel de natuur. Ook voor natuurliefhebbers en wandelaars is Thailand de perfecte bestemming voor een vliegreis. Als je in Thailand bent moet je ook zeker een bezoek brengen aan een van de prachtige stranden. Het voelt dan af en toe net alsof je een ansichtkaart in gelopen bent.