Goedkoop naar Phuket

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vliegtickets naar Phuket

De stranden van Phuket zijn wereldberoemd, alleen hierom is dit een prachtige bestemming voor je vliegreis. Er zijn goedkope vliegtickets beschikbaar voor je vliegreis naar Phuket. Er gaan geen directe vluchten naar Phuket, je kunt wel vliegen vanuit Amsterdam, Brussel en Dusseldorf. De prijzen van vliegtickets kunnen erg verschillen. Vergelijk de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl voor goedkope vliegtickets en je kunt tot wel duizend euro besparen!

Er vliegen veel luchtvaartmaatschappijen naar Phuket zoals Etihad Airways en Singapore Airlines. De luchthaven van Phuket lig op ongeveer een uur reizen van de stad en het openbaar vervoer is hier minder goed geregeld dan in Bangkok. Je kunt gebruik maken van de bus of een taxi om in de stad te komen. De taxi's zijn relatief goedkoop, net als de rest van Thailand dus vaak de beste optie om naar je bestemming te reizen. Lijkt Phuket je leuk? Neem ik eens een kijkje in Jakarta.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Phuket Meerdere airlines Meerdere airlines 24 apr 2021 7 mei 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Phuket KLM KLM 1 sep 2021 1 nov 2021 1 overstap
Eindhoven
Eindhoven - Phuket Meerdere airlines Meerdere airlines 10 mei 2021 5 jun 2021 2 overstappen
Eindhoven - Phuket KLM KLM 10 mei 2021 5 jun 2021 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Phuket Meerdere airlines Meerdere airlines 11 jul 2021 18 jul 2021 2 overstappen
Brussel - National - Phuket Swiss Swiss 6 nov 2021 20 nov 2021 1 overstap
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Phuket Meerdere airlines Meerdere airlines 3 nov 2021 19 nov 2021 4 overstappen

Phuket

Phuket is een middelgrote provincie van Thailand. Het ligt ten zuiden westen van Bangkok. Phuket is erg beroemd geworden vanwege de geweldige stranden, het prachtige weer, de mooie natuur en de rustgevende omgeving. Phuket is bij uitstek het perfecte vakantie eiland. Het eiland heeft namelijk naast zon, zee en strand ook nog mooie en indrukwekkende bezienswaardigheden. 

In Phuket ben je verzekerd van een mooie vakantie. De bezienswaardigheden van het eiland kunnen het nog mooier maken. Bezienswaardigheden die je gezien moet hebben zijn: Two Heroines Monument, het Thalang National Museum, het Hat Patong strand, dit is het mooiste strand van Phuket, het View Point, een plek waar je schitterend uitzicht hebt op allerlei eilandjes van Thailand, Old Phuket Town, dit is de oude stad, de perfecte plek om een dagje rond te brengen en het The Big Buddha of Phuket, dit is een gigantisch boeddha beeld op het eiland. 

Eten, drinken en uitgaan in Phuket!

Lekker eten en drinken in Phuket is geen probleem. Phuket is erg op toeristen gericht en dat merk je ook aan het eten en drinken arrangement. Dus geniet van lekker cocktails liggend aan het strand kijkend naar de ondergaande zon. Gezellige restaurants zijn: Le Versace, Sam's Steaks and Grill en Thong Dee Restaurant and Bar. Ook kan je erg goed uitgaan in Phuket. Als je geluk hebt kun je zelfs een Full Moon Party op het strand meemaken!

Phuket is wel een typische Aziatische plek als het om openbaar vervoer gaat. Er rijden wel bussen en taxi’s maar de wegen zijn allemaal iets minder goed als in Europa. Het openbaar vervoer is vaak onbegrijpelijk voor toeristen. De stad doorkruisen met een taxi is vaak het makkelijkst en ook erg goedkoop. In het oude gedeelte van Phuket liggen de toeristische trekpleisters op loopafstand van elkaar vandaan, hier kan je dus makkelijk van de ene naar de andere attractie lopen.