Phuket

Phuket is een middelgrote provincie van Thailand. Het ligt ten zuiden westen van Bangkok. Phuket is erg beroemd geworden vanwege de geweldige stranden, het prachtige weer, de mooie natuur en de rustgevende omgeving. Phuket is bij uitstek het perfecte vakantie eiland. Het eiland heeft namelijk naast zon, zee en strand ook nog mooi en indrukwekkende bezienswaardigheden. Het is dan ook de moeite waar om goedkope vliegtickets te boeken naar dit geweldige eiland. 

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Phuket Meerdere airlines Meerdere airlines 1 okt 2021 17 okt 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Phuket Turkish Airlines Turkish Airlines 18 jun 2021 25 jun 2021 1 overstap
Eindhoven
Eindhoven - Phuket KLM KLM 21 apr 2021 26 apr 2021 2 overstappen
Eindhoven - Phuket Meerdere airlines Meerdere airlines 21 apr 2021 26 apr 2021 2 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Phuket Meerdere airlines Meerdere airlines 1 jul 2021 23 jul 2021 3 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Phuket Turkish Airlines Turkish Airlines 18 jun 2021 25 jun 2021 1 overstap
Brussel - National - Phuket Qatar Airways Qatar Airways 19 sep 2021 15 okt 2021 1 overstap
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Phuket Meerdere airlines Meerdere airlines 18 jun 2021 25 jun 2021 4 overstappen

Info over bezienswaardigheden

Als u goedkope vliegtickets heeft geboekt naar Phuket bent u verzekerd van een mooie vakantie. De bezienswaardigheden van het eiland kunnen het nog mooier maken. Bezienswaardigheden die u gezien moet hebben zijn: Two Heroines Monument, het Thalang National Museum, het Hat Patong strand, dit is het mooiste strand van Phuket, het View Point, een plek waar u schitterend uitzicht heeft op allerlei eilandjes van Thailand, Old Phuket Town, dit is de oude stad, de perfecte plek om een dagje rond te brengen en het The Big Buddha of Phuket, dit is een gigantisch buddha beeld op het eiland. Naast deze bezienswaardigheden kunt u op het eiland ook nog allerlei activiteiten doen zoals mee doen aan: Olifanten trektochten en buitensport activiteiten.

Eten, drinken en uitgaan in Phuket!

 

Lekker eten en drinken in Phuket is geen probleem. Phuket is erg op toeristen gericht en dat merk je ook aan het eten en drinken arrangement. Dus geniet van lekker cocktails liggend aan het strand kijkend naar de ondergaande zon. Gezellige restaurants zijn: Le Versace, Sam's Steaks and Grill en Thong Dee Restaurant and Bar. Wacht niet langer en boek snel goedkope vliegtickets naar Phuket en geniet van dit mooie eiland.

Vervoer

 

 

Phuket is wel een typische Aziatische plek als het om openbaar vervoer gaat. Er rijden wel bussen en taxi’s maar de wegen zijn allemaal iets minder goed als in Europa. Het vliegveld is gelegen ten noorden van het eiland. U heeft al goedkope vliegtickets Phuket voor 664 euro.