Kaapstad

Mensen zeggen wel dat Kaapstad de mooiste stad is van heel Afrika. Wat zeker is dat Kaapstad alles te bieden heeft wat een Afrikaanse stad moet hebben, het heeft natuur, cultuur en historie. De stad is de afgelopen jaren steeds meer in trek geraakt door toeristen, door de veelzijdigheid en het heerlijke klimaat is het een prettig oord geworden om er te verblijven. Wilt u naar Afrika boek dan sowieso vliegtickets Kaapstad!

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Kaapstad Lufthansa Lufthansa 8 jan 2021 15 jan 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Kaapstad Meerdere airlines Meerdere airlines 29 jan 2021 9 feb 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Kaapstad KLM KLM 5 mrt 2021 12 mrt 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Kaapstad Meerdere airlines Meerdere airlines 19 apr 2021 25 apr 2021 2 overstappen
Eindhoven - Kaapstad KLM KLM 5 mrt 2021 12 mrt 2021 1 overstap
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Kaapstad Meerdere airlines Meerdere airlines 27 dec 2020 5 jan 2021 3 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Kaapstad Ethiopian Airlines Ethiopian Airlines 28 feb 2021 18 mrt 2021 1 overstap
Brussel - National - Kaapstad Meerdere airlines Meerdere airlines 22 sep 2021 29 sep 2021 1 overstap
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Kaapstad Meerdere airlines Meerdere airlines 27 dec 2020 5 jan 2021 3 overstappen

Info over bezienswaardigheden

Kaapstad heeft u veel te bieden, mooie architectuur, schitterende stranden, heerlijke restaurants en bovenal een prachtige natuur. Huur bijvoorbeeld een helikopter en aanschouw vanuit de lucht de natuur en de wilde dieren. Maar voor een onvergetelijk uitzicht moet u op de Tafelberg zijn. Vanaf deze berg kunt u prachtig over de stad zelf maar ook over de wijde omgeving kijken. Naast de natuur is een bezoek aan Robbeneiland meer dan de moeite waard. Op pad gaan met een local door de bekendste sloppenwijk Khaylitsha van Zuid-Afrika. Als u het wilt meemaken boek dan een goedkoop vliegticket naar Kaapstad.

 

Eten, drinken en uitgaan in Kaapstad

U zou al goedkope vliegtickets moeten boeken wegens het heerlijke eten. Want Kaapstad heeft u heerlijk eten te bieden in de wijk  V&A Waterfront bijvoorbeeld, in deze wijk kan men geweldig gerechten eten maar wel voor een hoge prijs. Andere goede  plaatsen zijn Camps Bay en De Waterkant. Bent u echt een fan van vis dan is The Meeting Place een heerlijk restaurant waar ze de beste vissen serveren. Voor het uitgaan moet u in Long Street zijn, hier staat ook de bekende club 169 On Long. Als u meer voor een romantische avond gaat is het leuk om naar Café Caprice te gaan, hier kunt u de zon onder zien gaan onder het genot van een heerlijk drankje. Kaapstad kent vele festivals en feesten dus hou de agenda van de stad goed in de gaten.  

Vervoer

 

Het vervoer in de stad is niet goed geregeld, ook al zijn er na het WK wel wat aanpassingen doorgevoerd waardoor het iets beter is geworden.  Het beste kunt u een eigen auto huren.
Een goedkoopvliegticket naar Kaapstad heeft u al voor 850 euro.