Goedkoop naar Kaapstad

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vliegtickets naar Kaapstad

Kaapstad wordt wel gezien als de mooiste stad van heel Afrika! Er gaan iedere dag meerdere vluchten waar je voor een lage prijs vliegtickets voor kan boeken. Je kunt vliegen vanuit Amsterdam, Brussel, Eindhoven en Dusseldorf. Er gaan directe vluchten naar Kaapstad, maar deze zijn vaak erg duur. Het is aan te raden een vlucht met een tussenstop te nemen, dit kan je honderden euro's schelen!

Na ongeveer elf en een half uur vliegen kom je aan op Kaapstad Airport. Je kan vliegen met verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Swiss, Ethiopian Airlines, KLM of Air France. Vaak vlieg je via verschillende tussenstops zoals Johannesburg of Parijs. Vanuit de luchthaven van Kaapstad gaat er een bus richting de stad, ook kan je gebruik maken van een taxi, maar dit is vaak wat aan de dure kant. Boek nu voor een lage prijs je vliegtickets naar Kaapstad!

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Kaapstad TAP Portugal TAP Portugal 13 jan 2022 3 feb 2022 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Kaapstad Turkish Airlines Turkish Airlines 27 apr 2021 7 mei 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Kaapstad KLM KLM 16 sep 2021 15 okt 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Kaapstad Meerdere airlines Meerdere airlines 27 apr 2021 5 mei 2021 2 overstappen
Eindhoven - Kaapstad KLM KLM 22 apr 2021 17 mei 2021 1 overstap
Brussel - National
Brussel - National - Kaapstad Turkish Airlines Turkish Airlines 27 apr 2021 5 mei 2021 1 overstap
Brussel - National - Kaapstad Meerdere airlines Meerdere airlines 27 apr 2021 4 mei 2021 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Kaapstad Meerdere airlines Meerdere airlines 11 jun 2021 14 jun 2021 3 overstappen

Kaapstad

Mensen zeggen wel dat Kaapstad de mooiste stad is van heel Afrika. Wat zeker is, is dat Kaapstad alles te bieden heeft wat een Afrikaanse stad moet hebben, het heeft natuur, cultuur en historie. De stad is de afgelopen jaren steeds meer in trek geraakt bij toeristen, door de veelzijdigheid en het heerlijke klimaat is het een prettig oord geworden om er te verblijven.

Kaapstad heeft je veel te bieden, mooie architectuur, schitterende stranden, heerlijke restaurants en bovenal een prachtige natuur. Huur bijvoorbeeld een helikopter en aanschouw vanuit de lucht de natuur en de wilde dieren. Maar voor een onvergetelijk uitzicht moet je op de Tafelberg zijn. Vanaf deze berg kun je prachtig over de stad zelf maar ook over de wijde omgeving kijken. Naast de natuur is een bezoek aan Robbeneiland meer dan de moeite waard. Ook kan je op pad gaan met een local door de bekendste sloppenwijk Khaylitsha van Zuid-Afrika. 

Ontdek Kaapstad

Kaapstad heeft je heerlijk eten te bieden, in de wijk  V&A Waterfront bijvoorbeeld, in deze wijk kan men geweldig gerechten eten maar wel voor een hoge prijs. Andere goede  plaatsen zijn Camps Bay en De Waterkant. Ben je echt een fan van vis dan is The Meeting Place een heerlijk restaurant waar ze de beste visgerechten serveren. Voor het uitgaan moet je in Long Street zijn, hier staat ook de bekende club 169 On Long. Als je meer voor een romantische avond gaat is het leuk om naar Café Caprice te gaan, hier kun je de zon onder zien gaan onder het genot van een heerlijk drankje. Kaapstad kent vele festivals en feesten dus hou de agenda van de stad goed in de gaten.  

Het vervoer in de stad is niet goed erg geregeld, als is het sterk verbeterd sinds het WK van 2010. De beste optie om je door de stad te verplaatsen is nog steeds met een huurauto of met een taxi. Dit werkt vaak ook het beste omdat de vele toeristische attracties niet op loopafstand van elkaar gelegen zijn.