Goedkoop naar Zuid-Afrika

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is de perfecte droombestemming van je vliegreis. Dit hoeft niet duur te zijn, je kan voor een lage prijs vliegtickets naar dit prachtige land boeken. Vanaf verschillende internationale luchthavens in Nederland en omgeving gaan er vluchten naar Zuid-Afrika. Je kan vliegen vanaf Amsterdam, Brussel, Dusseldorf en zelfs Eindhoven. Er gaan directe vluchten naar Zuid-Afrika maar vaak is het goedkoper om een vlucht met een tussenstop te nemen. Je vliegt dan via bijvoorbeeld Zurich of Frankfurt. Vaak verschilt dit in vlieg tijd ook niet zo veel. De directe vluchten duren vaak rond de 11-12 uur en met een overstap vlieg je vaak tussen de 13-15 uur naar Zuid-Afrika.

Er vliegen veel luchtvaartmaatschappijen naar Zuid-Afrika zoals Swiss, Lufthansa, Etihad Airways en nog veel meer. De prijzen van deze vluchten kunnen heel erg verschillen. Vergelijk daarom altijd de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl en boek voor een lage prijs je vliegtickets naar Zuid-Afrika. Vliegen vanuit Amsterdam is voor de meeste Nederlanders uit de randstad vaak de goedkoopste optie. Woon je in de buurt van de Belgische of Duitse grens? Dan kan een vlucht vanuit Eindhoven, Brussel of Dusseldorf voordeliger zijn.

Populaire steden in Zuid-Afrika

Schitterend Zuid-Afrika

Zuid-Afrika wordt ook wel de regenboognatie genoemd. Dit komt van de diversiteit van het land. Dit prachtige land heeft een enorme variatie aan kleuren, culturen en tradities. In dat land zijn ook zeer veel verschillende klimaatzones met allemaal een stukje unieke prachtige natuur. Zuid-Afrika heeft vele wildparken. Waar je op zoek kunt gaan naar de machtige leeuw of andere wilde dieren. In de Drakenbergen kan je prachtig wandelen of paardrijden. Ook kan je grottekeningen van duizenden jaren oud bezoeken. Dit is kortom een land met prachtige natuur, hier wil je geweest zijn!

Ook de steden van Zuid-Afrika zijn prachtig. Johannesburg, de stad van het goud, is de grootste stad van Zuid-Afrika en werd groot toen hier in de 19e eeuw goed werd gevonden en gelukszoekers vanuit alle uithoeken naar Johannesburg trokken. Ook is Johannesburg het culturele centrum van Zuid-Afrika. Ook Kaapstad is een prachtige stad die zeker het bezoeken waard is. Deze stad wordt gezien als de mooiste stad van Zuid-Afrika door haar prachtige ligging. Wacht niet langer en boek nu je vliegreis naar Zuid-Afrika!