Panorama

Goedkoop naar Zuid-Afrika

Vergelijk vliegtickets naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is de perfecte bestemming voor een vliegreis. Dit hoeft niet duur te zijn, voor een redelijk lage prijs vind je al vliegtickets naar dit prachtige land. Vanaf verschillende internationale luchthavens in Nederland en omgeving vertrekken er vluchten naar Zuid-Afrika. Zo vlieg je bijvoorbeeld vanaf Amsterdam Schiphol, Brussel, Düsseldorf en soms zelfs Eindhoven. Je kan kijken voor een rechtstreekse vlucht naar Zuid-Afrika, maar vluchten met een tussenstop zijn vaak stukken goedkoper. Qua vliegtijd verschilt dit bovendien niet veel, elke vlucht naar Zuid-Afrika duurt tussen de 11 en 15 uur.

Veel verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Swiss, Lufthansa en Etihad bieden vliegtickets naar Zuid-Afrika aan. De prijzen van deze vluchten verschillen per dag, vergelijk daarom altijd de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl. Voor de meeste Nederlanders uit de randstad is vliegen vanuit Amsterdam bijvoorbeeld de goedkoopste optie. Maar woon je in de buurt van de Belgische of Duitse grens? Dan heb je vaak een lage prijs voor een vliegticket naar Zuid-Afrika als je vertrekt vanuit Eindhoven, Brussel of Düsseldorf.

Vlieg naar schitterend Zuid-Afrika

Zuid-Afrika staat ook wel bekend als de regenboognatie, wat komt door de grote diversiteit. Zuid-Afrika heeft een enorme variatie aan kleuren, culturen en tradities. Er zijn meerdere klimaatzones en ze bieden allemaal een stukje unieke natuur. Ook kent Zuid-Afrika veel wildparken waar je onder andere leeuwen kunt spotten. Ga daarnaast eens wandelen of paardrijden in de Drakensbergen en bewonder grottekeningen van duizenden jaren oud.

Daarnaast vliegen toeristen naar Zuid-Afrika om de veelzijdige steden te bezoeken. Zo is Johannesburg de grootste stad van Zuid-Afrika. Deze stad werd groter toen er in de 19e eeuw gelukszoekers vanuit alle uithoeken naar Johannesburg trokken om goud te winnen. Daarnaast is Johannesburg het culturele centrum van Zuid-Afrika. Tevens is de hoofdstad Kaapstad zeker een bezoekje waard. Door haar prachtige ligging wordt deze stad gezien als de mooiste stad van Zuid-Afrika.

Goedkoop vliegen naar Zuid-Afrika? Door de lange vliegtijd zijn tickets vrij prijzig en ook low cost airlines vliegen niet echt naar dit veelzijdige land. Maar vergelijk altijd de tarieven bij verschillende vliegmaatschappijen en kijk of er vluchten naar Zuid-Afrika beschikbaar zijn met een tussenstop. Op die manier vind je toch een voordelig en redelijk goedkoop vliegticket naar Zuid-Afrika dat past bij jouw budget.