Vergelijk vliegtickets naar Johannesburg

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vliegen naar Johannesburg

Zin in een vakantie vol zon, spanning en avontuur? Dan is Johannesburg de perfecte bestemming voor je vliegreis. Je kan goedkope vliegtickets boeken naar Johannesburg. Een directe vlucht naar Johannesburg duurt ongeveer elf uur. Maar vaak is het voordeliger om te vliegen met een tussenstop. Je kan vliegen vanaf Amsterdam, Eindhoven, Brussel en Dusseldorf. De vliegtickets vanuit Amsterdam zijn vaak het goedkoopst. Dan ben je ongeveer dertien uur aan het vliegen.

Er vliegen verschillende airlines naar Johannesburg OR Tambo Airport, je vliegt met bijvoorbeeld Swiss, Lufthansa of Etihad Airways. Je vliegt vaak via Zurich of Frankfurt. Er gaat een trein tussen de luchthaven en de stad, ook is het mogelijk een taxi te nemen. Het is slim een auto te huren in Johannesburg, omdat het openbaar, vervoer, net als in Kaapstad, in de stad redelijk beperkt is. Boek je goedkope vliegtickets voor je vliegreis naar Johannesburg vandaag nog en laat de voorpret beginnen.

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Johannesburg Kenia Airways Kenia Airways 12 okt 2021 1 nov 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Johannesburg Meerdere airlines Meerdere airlines 12 okt 2021 1 nov 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Johannesburg KLM KLM 16 nov 2021 30 nov 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Johannesburg Meerdere airlines Meerdere airlines 18 apr 2021 25 apr 2021 2 overstappen
Eindhoven - Johannesburg KLM KLM 18 apr 2021 25 apr 2021 1 overstap
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Johannesburg Meerdere airlines Meerdere airlines 15 okt 2021 30 okt 2021 3 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Johannesburg Eagle Air Eagle Air 16 nov 2021 30 nov 2021 1 overstap
Brussel - National - Johannesburg Turkish Airlines Turkish Airlines 12 okt 2021 2 nov 2021 1 overstap
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Johannesburg Meerdere airlines Meerdere airlines 15 okt 2021 30 okt 2021 3 overstappen

Johannesburg

De grootste stad van Zuid-Afrika: Johannesburg. De stad waar men een keer geweest moet zijn. In deze diverse stad smelten verschillende culturen, gewoontes en heerlijk eten met elkaar samen. Daarnaast is de natuur om de stad  Johannesburg heen geweldig. Een tripje naar het Kruger Nationaal park is zeker aan te raden. 

Johannesburg ligt in een subtropisch klimaat, wat het weer aangenaam maakt, de zon zal je tijdens je gehele verblijf toelachen. Johannesburg is een stad met een lange en ingrijpende geschiedenis. Wat je daarom zeker moet bezoeken is het Apartheidsmuseum. Tevens is het een aanrader om door de sloppenwijk Soweto te lopen met een lokale gids. Als je een dierenliefhebber bent, is het Leeuwenpark op 30 min rijden van het centrum een must.

Eten, drinken en uitgaan in Johannesburg

Johannesburg staat bekend om de grote diversiteit van het eten. Als je goed wil eten moet je een winkelcentra opzoeken. Daar is Chefs in Motion een uitzondering op. Als je naar dit restaurant gaat, kijk je uit over de Lone Hill. Als je meer wil opgaan in de Zuid-Afrikaanse cultuur, dan moet je naar Soweto, daar kun je overal op straat eten kopen. Een leuke plek om naartoe te gaan is Wandies place. In Johannesburg vindt men niet veel terrasjes op straat, alles is verstopt in winkelcentra. Als je uit wil gaan dan moet je naar Catz Pyjamas. 

De stad is gebouwd voor veel autoverkeer, dus u kunt het beste een auto huren, steeds een taxi pakken of een buskaartje kopen. De metro wordt vooralsnog als een onveilig plek voor toeristen gevonden. Doordat de stad zo uitgestrekt is, liggen de toeristische trekpleisters redelijk ver van elkaar verwijderd. Daarom is het niet aan te raden door deze stad te gaan lopen maar gebruik te maken van het openbaar vervoer.