Panorama

Vlieg goedkoop naar Busan

Goedkope vliegtickets Busan

Na Seoul is Busan de grootste stad van Zuid-Korea. Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je hier met een reistijd van tussen de 15 en 17 uur naartoe. Je hebt dan minimaal één overstap, meestal in Seoul.

Ben je op zoek naar voordelige vliegtickets naar Busan, dan ben je bij Goedkopevliegtickets aan het juiste adres. Je vliegt niet met een specifieke low cost airline, maar onder andere de luchtvaartmaatschappijen Korean Air en KLM bieden vluchten voor een lage prijs naar Busan aan. Na aankomst op de luchthaven van Busan reis je eenvoudig naar jouw verblijfplaats in deze Zuid-Koreaanse stad. Wacht niet langer en vergelijk de prijzen voor een voordelig vliegticket naar Busan.

Top vluchten naar Busan

Vanuit Amsterdam Schiphol

China Eastern Airlines
1 stop - 25u7
vr 23 aug do 5 sep
v.a. € 890 (p.p.)
China Airlines
1 stop - 25u47
za 9 nov zo 17 nov
v.a. € 965 (p.p.)
Air France
2 stops - 22u30
vr 8 nov za 16 nov
v.a. € 887 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
2 stops - 44u20
do 7 nov vr 15 nov
v.a. € 1194 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Air China
2 stops - 23u55
ma 22 jul ma 5 aug
v.a. € 1104 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Busan met invloeden van Japan en de Filippijnen

Busan ligt in het zuidoosten van Zuid-Korea en beschikt over de grootste haven van het land. Doordat Busan vrij dicht bij Japan ligt, zie je hier vooral invloeden terug van Japan, Rusland en de Filippijnen. Busan wordt ook wel Pusan of Poesan genoemd en het is geen enorm toeristische stad. Wel kun je lekker op het strand liggen of een andere activiteit ondernemen.

Veel bezienswaardigheden vind je namelijk niet in Busan, maar ben je visliefhebber? Breng dan eens een bezoek aan de Jagalchi vismarkt en proef de lekkerste dingen. In het moderne gebouw het Busan Cinema Center draaien de nieuwste films en in het Busan Museum of Art vind je mooie werken van enkele bekende Koreaanse kunstenaars.

Reis naar Busan en ontdek Zuid-Korea

Bezoek ook eens de Busan Tower in het Yongdusanpark. Vanuit deze toren heb je een mooi uitzicht over de stad. En een stukje ten noorden van Busan in de heuvels zie je de Boeddhistische Beomeosa tempel. Deze tempel stamt uit de zevende eeuw en is al een aantal keer in vlammen opgegaan. De Beomeosa tempel is een bijzonder voorbeeld van de architectuur uit de Joseondynasty, een periode uit de Koreaanse geschiedenis.

Het vliegveld van Busan is Busan Gimhae Airport. Deze ligt in het westen van Busan. Wil je vanaf de luchthaven naar het centrum reizen, pak dan een van de shuttlebussen. Deze rijden regelmatig naar het centrum en de verschillende hotels. Je doet hier ongeveer een uur over.

Goedkoop vliegen naar Busan in Zuid-Korea? Op Goedkopevliegtickets.nl vind je vluchten naar Busan voor elk budget. Vergelijk de lage prijzen van de verschillende airlines en boek de vlucht naar Busan van jouw keuze.