Panorama

Goedkope Korean Air vluchten

Korean Air

De luchtvaartmaatschappij Korean Air is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Azië en de grootste airline van Zuid-Korea. Korean Air bestaat sinds 1969 en biedt sinds 1989 rechtstreekse vluchten van Amsterdam Schiphol naar Seoul aan. De internationale hub is Seoul Incheon International Airport. Naast de hoofdmaatschappij Korean Air voert de vliegmaatschappij ook vluchten uit met dochteronderneming Jin Air.

De vloot van Korean Air bestaat uit meer dan 155 vliegtuigen van Boeing en Airbus. De slogan van de airline is “Excellence in flight”, dat wil zeggen dat ze enorm veel waarde hechten aan service en kwaliteit. Zo serveren zij eigen biologische producten van de boerderij aan boord. Hierdoor is Korean Air in 2012 verkozen tot meest innovatieve luchtvaartmaatschappij door AirlineTrends.

Korean Air

Goedkope vluchten Korean Air

Tijdens een goedkope vlucht van Korean Air krijg je gratis snacks, drankjes en maaltijden. Bij de maaltijden heb je de keuze uit Koreaanse, Japanse of Westerse gerechten. Dit hangt wel af van welke route je vliegt. Op intercontinentale vluchten beschik je over een persoonlijk entertainmentsysteem met films, spelletjes en muziek.

Of je nu voordelige vliegtickets zoekt naar Hanoi in Vietnam, Bangkok in Thailand of Manila in de Filipijnen, bij het vergelijken zal Korean Air altijd in het aanbod terugkomen. Wil je goedkoop vliegen naar Jakarta in Indonesië, Denpasar op Bali, Seoul in Zuid-Korea of Kuala Lumpur in Maleisië? Ook dan kun je terecht bij Korean Air.

Hoe kun je inchecken bij Korean Air?

Inchecken bij Korean Air is eenvoudig en kan op verschillende manieren. De makkelijkste mogelijkheid is online inchecken. Dit kan van 48 uur tot 1 uur voordat je vliegtuig vertrekt. Download je ticket op je mobiele telefoon en je hebt geen losse vliegtickets meer nodig. Natuurlijk bestaat deze mogelijkheid ook gewoon als je dit fijner vindt. Op de luchthaven vind je verschillende selfservice-kiosks van Korean Air en daarnaast kun je inchecken via de incheckbalie.

Het maximumgewicht van je handbagage bij Korean Air is 12 kilo en de afmetingen mogen maximaal 55 x 20 x 40 cm bedragen. Voor ruimbagage verschillen de richtlijnen. Hiervoor kun je het beste de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen, zodat je zeker weet dat je het maximum aantal toegestane kilo meeneemt.

Korean Air: boek een voordelig vliegticket

Korean Air vluchten voor een lage prijs vind je op Goedkopevliegtickets.nl. Vergelijk de prijzen en boek de vlucht van jouw keuze.