Vergelijk vliegtickets naar Zuid-Korea

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop vliegen naar Zuid-Korea

Zuid-Korea is een relatief onontdekt land bij toeristen maar heeft heel veel te bieden. Je kan goedkope vliegtickets naar dit prachtige land boeken. Er gaan directe vluchten naar Zuid-Korea, dan ben je ongeveer elf uur aan het vliegen. Vaak is het goedkoper om te vliegen met een tussenstop, dit kan je wel meer dan vijfhonderd euro schelen! De goedkope vluchten naar Zuid-Korea gaan vanuit Amsterdam, Brussel en Dusseldorf. Vaak vlieg je dan via een tussenstop zoals München of Parijs.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen naar Zuid-Korea waar je goedkope vliegtickets bij kan boeken. Voorbeelden hiervan zijn Lufthansa, KLM en Air France. Ook is het mogelijk met verschillende airlines naar Zuid-Korea te vliegen. Vergelijk altijd de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl voor de goedkoopste vliegtickets! De meeste goedkope vluchten gaan vanuit Amsterdam, maar soms kan je ook goedkoop vliegtickets boeken vanuit Brussel of Dusseldorf.

Populaire steden in Zuid-Korea

Zuid-Korea

Zuid-Korea is een schitterend land met veel onontdekte pareltjes. Dit land heeft ook een rijke historie waar vandaag de dag nog veel van terug te zien is. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de gedemilitariseerde zone tussen Noord- en Zuid-Korea, dit is een zeer indrukwekkend stukje Korea wat zeker niet in je reis mag ontbreken. Zuid-Korea heeft ook talloze Boeddhistische tempels waar je een kijkje kunt nemen hoe de monniken leven. Het is zelfs mogelijk om meerdere dagen in een tempel te overnachten en mee te lopen met de monniken, om zo zelf tot rust te komen en een kijkje in het leven van de monniken te krijgen.

Zuid-Korea heeft ook zeer moderne steden. De hoofdstad Seoul is hier een goed voorbeeld van. Deze wereldstad is vergelijkbaar met steden zoals New York en Los Angeles. Ook de stad Busan is zeker het bezoeken waard. Deze mooie havenstad ligt in een baai, vanaf de Busan Tower heb je een prachtig uitzicht over de baai en de stad. In Zuid-Korea kan je ook genieten van het typisch Aziatische drankje sake, doordat ze hier in Azië zo dol op zijn is de de meest verkochte drank ter wereld!