Panorama

Goedkope Jet2.com vluchten

Jet2.com

Jet2.com is een low cost airline dat in 2002 is opgericht in het noorden van Engeland. Eerst was Jet2.com onderdeel van Channel Express en de “.com” aan de naam werd pas iets na de start doorgevoerd. De originele basis van Jet2.com is Leeds Bradfort International Airport. Hierdoor vliegt de airline vooral op Europese en vele Engelse bestemmingen.

Jet2 werkt volgens het zogenaamde no frills-concept: een product of dienst waarvan de niet-essentiële onderdelen (oftewel de “fratsen”) zijn verwijderd. Bij dit concept wordt er vanuit gegaan dat als je de “fratsen” weglaat, dit tot lagere prijzen leidt. Zo is Jet2.com een ticketloze budget luchtvaartmaatschapij en moet je voor alle niet-essentiële zaken bijbetalen.

Jet2

Top bestemmingen van Jet2

Boek je goedkope vlucht bij Jet2.com

Boek je een goedkope vlucht bij Jet2.com, dan merk je dat de vliegmaatschappij een specifieke wijze van kaartverkoop hanteert. Voorheen werden de plaatsen van de passagiers bij het inchecken toegewezen in volgorde van aankomst van de passagiers. Maar tegenwoordig krijg je je stoel automatisch aangewezen als je online incheckt. Wil je wel een voorkeursstoel, dan moet je bijbetalen. De kosten hangen af van het type stoel, de plaats in het vliegtuig en de bestemming waar je naartoe vliegt.

Ook is het met je voordelige vliegticket van Jet2.com aan boord mogelijk om te genieten van maaltijden, drankjes en kleine snacks. Ook hier moet je vooraf voor betalen, maar je hebt wel de keuze uit maar liefst 11 verschillende warme maaltijden en is er een grote keuze uit kindermenu’s. Entertainment aan boord is er niet, dus neem vooral je smartphone of tablet mee. Zorg er wel voor dat je deze in vliegtuigmodus kunt zetten.

Jet2.com - Enorme keuze uit budget tickets

De vloot van Jet2 bestaat uit ongeveer 70 vliegtuigen waaronder de Boeing 737-300, 737-800 en 757-200. Vertrek je vanaf Amsterdam Schiphol, dan kun je met Jet2.com alleen naar Leeds Bradford reizen. Vanuit hier heb je een enorme keuze uit budget vliegtickets naar vele bestemmingen in Europa. Bovendien zijn er vanaf Leeds Bradford zelfs mogelijkheden om goedkoop naar New York te reizen.

Jet2 biedt vluchten voor een lage prijs aan met 9 luchthavens in het Verenigd Koninkrijk als vertrekpunt. Zo kun je bij Jet2.com onder andere terecht voor goedkope vluchten naar Krakau in Polen, de Hongaarse hoofdstad Budapest, Split in Kroatië en het zonnige Spaanse eiland Gran Canaria.

Jet2: de voordeligste vluchten bij Goedkopevliegtickets

De budget vliegtickets van Jet2.com vind je op Goedkopevliegtickets.nl. Typ de bestemming in waar je naartoe wilt vliegen, selecteer Jet2.com in het aanbod van luchtvaartmaatschappijen en vergelijk de prijzen. Zo vind je altijd de goedkoopste vlucht van Jet2.com.