Vliegtickets Boston

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Boston

Boston staat bekend om haar schoonheid, gezelligheid, diversiteit en als  een buitengewoon veilige stad. Vanuit Amsterdam ben je met net iets meer dan zeven uur vliegen in Boston. Echter zijn rechtstreeks vliegtickets naar Boston vaak wat prijzig. Het is de moeite waard om met een tussenstop naar Boston te vliegen. Dan zijn je vliegtickets relatief goedkoop. Vergelijk de prijzen makkelijk en snel op Goedkopevliegtickets.nl.

Er vliegen vanuit Amsterdam verschillende airlines naar Boston zoals Aer Lingus, Icelandair en Vueling. Vanaf Boston Logan Airport kun je gemakkelijk naar de stad reizen. De makkelijkste manier van reizen is de bus, maar wel je op weg naar de stad alvast kunnen genieten van het uitzicht dan is de ferry een aanrader. Wacht niet langer en boek goedkoop vliegtickets.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Boston Iberia Iberia 15 aug 2021 9 sep 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Boston Meerdere airlines Meerdere airlines 15 aug 2021 9 sep 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Boston Delta Air Lines Delta Air Lines 4 okt 2021 13 okt 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Boston Virgin Atlantic Virgin Atlantic 4 okt 2021 13 okt 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Boston KLM KLM 4 okt 2021 12 okt 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Boston Air France Air France 13 sep 2021 28 sep 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Boston Meerdere airlines Meerdere airlines 9 aug 2021 1 sep 2021 1 overstap
Eindhoven - Boston KLM KLM 23 sep 2021 1 okt 2021 2 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Boston Meerdere airlines Meerdere airlines 4 mei 2021 12 mei 2021 3 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Boston Delta Air Lines Delta Air Lines 3 jul 2021 31 jul 2021 1 overstap
Brussel - National - Boston Meerdere airlines Meerdere airlines 3 jul 2021 31 jul 2021 1 overstap
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Boston Meerdere airlines Meerdere airlines 12 aug 2021 3 sep 2021 2 overstappen

Boston

De stad Boston gelegen in het noordoosten van Amerika is een leuke stad. De stad staat bekend om haar schoonheid, gezelligheid, diversiteit en als  een buitengewoon veilige stad. De naam Boston is bedacht door Britse kolonisten en is vernoemd naar de gelijknamige stad in Engeland. In de stad Boston is de Amerikaanse revolutie tegen de Britse overheersing begonnen. Na de onafhankelijkheidsverklaring van 1776 werd de stad steeds welvarender en groeide de stad uit tot een belangrijke havenstad. Vandaag de dag is de stad vooral bekend doordat de wereldberoemde Harvard universiteit hier is gevestigd. Daarnaar zijn er ook vele bekende medische- en biotechnologiebedrijven gevestigd.

Boston een hele fijne stad om in te vertoeven en er is veel in de stad te beleven. Een bezoek aan het wereldberoemde Boston Symphony Orchestra of Boston Ballet is dan ook meer dan de moeite waard. Leuke bezienswaardigheden zijn: het Massachusetts State House, het Old South Meeting House, Boston Common (park), de begraafplaats Old Granary en het Boston College. Er zijn ook vele musea in Boston. De bekendste is: Museum of Fine Arts. Mocht je voor een langere tijd in Boston verblijven dan kan een bezoek aan Fenway Park(honkbalpark) of TD Garden(basketbalstadion) niet misstaan. 

Leef in Boston

Een bezoek aan het wereldberoemde Boston Symphony Orchestra of Boston Ballet is iets wat je meegemaakt moet hebben. Boston is een diverse stad, daarom kan men er ook veel verschillende gerechten eten. Leuke restaurants om naartoe te gaan zijn: Bertuccis, hier kunt u echt heerlijk Italiaans eten. Voor luxer eten wat ook mag kosten is Bistro du Midi een goede optie. Uitgaansgelegenheden zijn er in Boston genoeg. Er is voor jong en oud genoeg te beleven. 

Zoals in vele Amerikaanse steden is het openbaar vervoer in Boston goed geregeld. Er rijden metro’s, bussen en veel taxi’s. Boston is ook een van de meest veilige steden van de Verenigde Staten, dit merk je ook aan de gemoedelijke sfeer op straat. Dit maakt Boston een fijne stad om doorheen te lopen. Het is dan ook zeker aan te raden te voet van en naar de toeristische trekpleisters te gaan om zo de stad nog beter te ontdekken.