Panorama

Goedkope vluchten Dallas

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vluchten naar Dallas

Voor een leuke vakantie in Texas is het vliegen naar Dallas een goede optie. Vanaf Amsterdam vlieg je namelijk goedkoop met een directe vlucht naar deze Amerikaanse stad. Je bent dan 10 uur bezig met een vliegreis naar Dallas en daar kan je vakantie meteen goed beginnen. Je komt met deze directe vlucht aan op het Dallas Fort Worth vliegveld en niet op het andere vliegveld van de stad: Dallas Love Field.

Ook kan je goedkope vliegtickets scoren vanaf Brussel en Düsseldorf naar Dallas. Let er hierbij wel op dat je een tussenstop tijdens je vliegreis gaat krijgen. Luchtvaartmaatschappijen zoals Delta Air Lines, Virgin Atlantic en American Airlines zijn allemaal aanbieders van vliegtickets naar Dallas. Er valt dus voldoende te vergelijken voordat je op het vliegtuig naar Dallas stapt.

Top vluchten naar Dallas

Vanuit Amsterdam Schiphol

American Airlines
Direct - 10u2
do 23 dec za 1 jan
v.a. € 549 (p.p.)
British Airways
Direct - 10u2
zo 26 dec za 1 jan
v.a. € 667 (p.p.)
Iberia
Direct - 10u2
zo 26 dec za 1 jan
v.a. € 671 (p.p.)
Delta Air Lines
1 stop - 25u5
ma 4 okt do 14 okt
v.a. € 216 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
2 stops - 20u19
di 9 nov di 23 nov
v.a. € 723 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Ontdek Texas in Dallas

Dallas ligt in de zuidelijke staat Texas en is de 3e stad van deze staat na Houston en San Antonio. Samen met het nabijgelegen Fort Worth vormen deze twee steden de 4e metropool qua grootte van de Verenigde Staten. In deze druk bevolkte regio is er dus altijd wat te beleven tijdens je verblijf in deze stad.

Zo kent Dallas een indrukwekkende skyline met maar liefst 20 gebouwen die hoger dan 150 meter zijn. Voor kunstliefhebbers is er in het noorden van de stad een kunstdistrict met verschillende ateliers. Dit is het grootste aaneengesloten kunstdistrict in heel de Verenigde Staten. Uitjes voor het hele gezin zijn er ook te vinden in Dallas. Bezoek de grootste dierentuin van Texas: de Dallas zoo. Wil je even wat rust tijdens je vakantie? Bezoek dan het arboretum en botanische tuinen van de stad.

Hoe kan je de stad ontdekken?

Als je gaat vliegen naar Dallas kom je zeer waarschijnlijk aan op het vliegveld Dallas Fort Worth en vanaf dit vliegveld bereik je Dallas in 20 minuten en Fort Worth in een klein half uur met de auto. Met het openbaar vervoer ben je in een dik uur in Dallas en 50 minuten in Fort Worth. Deze trein rijdt voor beide steden elk half uur. Dallas kent een uitgebreid openbaarvervoernetwerk waarmee je je gemakkelijk kan verplaatsen in de stad.

Dallas kent een vochtig subtropisch klimaat waardoor het in de lente en de herfst het meest aangenaam is qua temperatuur om hier te zijn. In Dallas kan je ook goed genieten van lekker eten met de cuisine die hier vooral gericht is op barbecue, Mexicaans en Tex-Mex. Geniet van alles wat Dallas en Texas je te bieden hebben tijdens een vliegvakantie naar de Verenigde Staten.