Panorama

Goedkoop naar Houston

reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop vliegen naar Houston

Goedkoop vliegen naar Houston? Dat doe je met een vlucht vanuit Amsterdam Schiphol die je boekt op Goedkopevliegtickets.nl. In ongeveer 10 uur en 20 minuten reis je naar deze prachtige stad in de staat Texas. Goedkope vliegtickets zijn makkelijk te krijgen, want het aanbod om naar Houston te vliegen is zeer groot. Vergelijk bijvoorbeeld de prijzen bij airlines zoals KLM, Delta Air Lines en United Airlines en vind zo een vlucht naar Houston voor de laagste prijs.

Ben jij benieuwd naar de geschiedenis van de ruimtevaart en heb jij altijd al een bezoekje aan NASA willen brengen? Wacht dan niet langer en boek snel een vliegticket naar Houston voor het budget dat jij voor ogen hebt. Zo vlieg je je vakantie tegemoet!

Top vluchten naar Houston

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
1 stop - 13u28
za 18 feb za 25 feb
v.a. € 690 (p.p.)
Virgin Atlantic
1 stop - 14u33
di 28 feb ma 27 mrt
v.a. € 767 (p.p.)
British Airways
1 stop - 15u34
di 12 sep di 3 okt
v.a. € 775 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Virgin Atlantic
1 stop - 15u4
vr 9 jun za 1 jul
v.a. € 696 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
2 stops - 17u57
di 31 jan wo 22 feb
v.a. € 852 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vliegreis Houston: ervaar hoe het is om astronaut te zijn

Vlieg je naar Houston, dan reis je naar de grootste stad van Texas dat ligt aan de golf van Mexico. Deze fascinerende stad in het zuiden van Amerika heeft een hoop te bieden. Bezoek een van de vele musea zoals het Museum of Fine Arts of het Museum of Natural Science. Of reis af naar de dierentuin met vele prachtige dieren.

Een goedkope vlucht naar de stad van de ruimtevaart: Houston staat bekend om de ruimtevaart en de bekende zin “Houston, we have a problem”. Het hoofdkantoor van NASA is in deze stad gevestigd en dit is zeker het bezoeken waard. Ben je met je gezin op reis, ga naar naar het Space Centre van Houston waar je van alles over de ruimtevaart ontdekt. Bewonder hier ook allerlei modellen van ruimteschepen en ervaar hoe het is om een echte astronaut te zijn.

Vlieg naar Houston, stad van de Ruimtevaart

Net als New York en Washington D.C. is Houston een van de Amerikaanse steden waar je met een directe vlucht vanaf Schiphol naartoe kan vliegen. Eenmaal aangekomen op het vliegveld van Houston is het nog 40 minuten rijden met de auto naar de binnenstad. Daarnaast heeft Houston een prima busnetwerk. Er vertrekt elk half uur een bus die je in een uurtje rechtstreeks naar downtown Houston brengt. 

Ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie in de stad van de ruimtevaart? Wil jij alles ontdekken over ruimtereizen en ervaren hoe het is om een astronaut te zijn? Terwijl je ook nog in een prachtige stad verblijft met een rijke cultuur? Wacht dan niet langer en stap op het vliegtuig naar Houston.

Goedkoop vliegen voor een lage prijs naar Houston gaat eenvoudig met Goedkopevliegtickets.nl. Vergelijk snel de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen en vind zo een voordelige deal voor een vlucht naar Houston.