Panorama

Goedkoop naar Houston

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vliegen naar Houston

Als je wilt vliegen naar Houston kan je een directe vlucht uit Amsterdam pakken die je in 10 uur en 20 minuten naar deze prachtige stad in Texas brengt. Goedkope vliegtickets zijn makkelijk te krijgen aangezien het aanbod groot is om naar Houston te vliegen. Vliegmaatschappijen zoals KLM, Delta Air Lines en United Airlines bieden allemaal vluchten aan.

Ben jij benieuwd naar de geschiedenis van de ruimtevaart en heb jij altijd al een bezoekje aan NASA willen brengen? Wacht dan niet langer en bezoek Houston nu. Boek je goedkope vliegtickets eenvoudig en snel en vlieg je vakantie tegemoet.

Top vluchten naar Houston

Vanuit Amsterdam Schiphol

American Airlines
1 stop - 14u43
do 21 okt do 28 okt
v.a. € 551 (p.p.)
Virgin Atlantic
1 stop - 13u19
do 21 okt do 28 okt
v.a. € 564 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
2 stops - 18u14
za 23 okt zo 31 okt
v.a. € 646 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

American Airlines
2 stops - 30u37
za 23 okt zo 31 okt
v.a. € 444 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Delta Air Lines
2 stops - 14u43
ma 18 okt za 30 okt
v.a. € 622 (p.p.)

(best gevonden prijzen in de afgelopen dagen)

Houston: stad van de ruimtevaart

Houston is de grootste stad van Texas en is gelegen aan de golf van Mexico. Deze fascinerende stad in het zuiden van Amerika heeft een hoop te bieden. Bezoek een van de vele musea die er in de stad zijn waaronder het museum of fine arts of het museum of natural science. Ook is de dierentuin van Houston een bezoekje waard met de vele prachtige dieren die hier te bekijken zijn.

Vliegen naar de stad van de ruimtevaart. Houston staat bekend om de ruimtevaart en de bekende zin “Houston, we’ve had a problem”. Het hoofdkantoor van NASA is in deze stad gevestigd en dit is dan ook zeker het bezoeken waard als u van plan bent om naar Houston te gaan. Het space centre van Houston is een leuke plek om met het gezin heen te gaan en van alles en nog wat over ruimtevaart te leren. Ook staan er allemaal modellen van ruimteschepen die je kan bekijken en ervaren hoe het is om een astronaut te zijn.

Vervoer in Houston

Net als New York en Washington D.C. is Houston een van de Amerikaanse steden waar je met een directe vlucht vanaf Schiphol naartoe kan vliegen. Eenmaal aangekomen op het vliegveld van Houston, is het 40 minuutjes rijden met de auto om in de binnenstad te komen. Ook heeft Houston een prima busnetwerk en gaat er elk half uur een bus die je rechtstreeks downtown Houston in kan brengen. Deze busrit duurt een uurtje.

Ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie in de stad van de ruimtevaart? Wil jij alles ontdekken over ruimtereizen en ervaren hoe het is om een astronaut te zijn? Terwijl je ook nog in een prachtige stad verblijft met een rijke cultuur? Wacht dan niet langer en stap op het vliegtuig naar Houston.