Vergelijk vliegtickets naar Los Angeles

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Los Angeles

Los Angeles een stad die iedereen kent van de mooie stranden, het heerlijke weer en natuurlijk Hollywood. Je kan een directe vlucht naar Los Angeles boeken vanuit Amsterdam, maar voor een vlucht met een lage prijs is het beter om een vlucht met een overstap te boeken. Dit kan met een vliegtuigmaatschappij zoals American Airlines of Turkish Airlines. Ook hebben de vluchten vanuit Brussel vaak een lage prijs in vergelijking met de vluchten vanuit Amsterdam.

Het openbaar vervoer van en naar Los Angeles International Airport is goed geregeld. Er gaan bussen naar de verschillende delen van de stad. Zodat je uit het vliegveld meteen door kan reizen naar je bestemming. Ook is het mogelijk een taxi te nemen, echter is dit vaak erg duur in vergelijke tot de lage prijzen van de bus. 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Burbank American Airlines American Airlines 18 okt 2021 30 okt 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Los Angeles Meerdere airlines Meerdere airlines 19 okt 2021 29 okt 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Los Angeles Delta Air Lines Delta Air Lines 22 dec 2021 6 jan 2022 non-stop
Amsterdam Schiphol - Los Angeles KLM KLM 27 apr 2021 4 mei 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Los Angeles KLM KLM 23 dec 2021 6 jan 2022 2 overstappen
Eindhoven - Los Angeles Meerdere airlines Meerdere airlines 23 dec 2021 6 jan 2022 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Los Angeles Meerdere airlines Meerdere airlines 14 okt 2021 23 okt 2021 1 overstap
Brussel - National - Los Angeles Delta Air Lines Delta Air Lines 19 okt 2021 29 okt 2021 1 overstap
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Los Angeles Meerdere airlines Meerdere airlines 16 okt 2021 6 nov 2021 3 overstappen

Prachtig Los Angeles

Los Angeles een stad die iedereen kent van de mooie stranden, het heerlijke weer en natuurlijk de vele filmsterren is echter een stad die nog veel meer te bieden heeft dan dit. De stad is lang geleden gesticht door een Spaanse monnik, en is nu een stad met meer dan 4 miljoen inwoners. De stad staat vooral bekend om haar grote diversiteit. Het is een mooie stad om heerlijke te kunnen ontspannen.

Los Angeles staat bekend om haar uitgaansgelegenheden, het kent vele bars, clubs, strandtenten en goede restaurants. Echte Amerikaanse hotdogs kun je eten bij Pink’s. Voor een goed ontbijt moet je echt eens langs The Peach Café gaan. Café La Boheme zorgt op een spectaculaire manier voor heerlijk eten. Als je uit wil gaan is The Viper Room een goede club. LA heeft u zoveel te bieden, boek daarom snel goedkope vliegtickets naar deze geweldige stad.

Bezichtig Los Angeles

Wat u natuurlijk niet kunt missen zijn de mooie witte stranden met palmbomen zoals: Malibu beach, Venice- en Santa Monica-. Naast deze mooie stranden is de stad zelf ook zeker het bezoeken waard. Leuke wijken als Beverly Hills, Hollywood zijn een must om te bezoeken en misschien spot je er wel een beroemdheid. Maar als u echte “sterren” wilt zien dan moet je naar de Walk of Fame. Mooie gebouwen in LA zijn the Central Library en LA Times Building gebouw. Mocht je kinderen meenemen, dan is een bezoek aan Disneyland of Six Flags een aanrader. Naast dit alles kun je ook nog eens geweldig goed shoppen in Los Angeles.

Ben je meer een sportmens, dan kun je in 1 dag zowel surfen als skiën. Want binnen 1.5 uur zit je in de sneeuw op de Rocky Mountains. Het klimaat in LA is ook erg goed. Het is er vaak zonnig en warm, dus vergeet de zomerkleding en de zonnebrand niet! Het vervoer in LA is goed geregeld. Er rijden veel bussen en er zijn genoeg metrolijnen die u overal naar toe kunnen brengen.