Bij Orlando denkt men aan grote pretparken, dinershows en warmte.  Gelegen in Florida, met Disney World vlakbij, is het een populaire bestemming. Met goedkope vliegtickets Orlando staat u na een vlucht van ongeveer 12 uur te genieten van deze stad.  

Klimaat

Orlando heeft een subtropisch klimaat. Dat betekent dat de luchtvochtigheid hoog is en het in de zomer heet wordt. De populairste periodes voor toeristen zijn de maanden Juni, Juli en Augustus, maar ook Maart en April. De zomermaanden zijn absoluut warm met temperaturen van 34 graden gemiddeld. Toch valt er vaak regen in de avond en nacht, iets om rekening mee te houden bij het uitgaan!

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Orlando Aer Lingus Aer Lingus 19 jun 2021 26 jun 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Orlando Sabena Sabena 17 jun 2021 24 jun 2021 2 overstappen
Eindhoven
Eindhoven - Orlando Meerdere airlines Meerdere airlines 2 jan 2022 8 jan 2022 2 overstappen
Eindhoven - Orlando KLM KLM 28 apr 2021 14 mei 2021 2 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Orlando Meerdere airlines Meerdere airlines 18 jun 2021 25 jun 2021 4 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Orlando Meerdere airlines Meerdere airlines 1 jul 2021 21 jul 2021 1 overstap
Brussel - National - Orlando Air Canada Air Canada 18 jun 2021 25 jun 2021 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Orlando Meerdere airlines Meerdere airlines 18 jun 2021 25 jun 2021 3 overstappen

Vervoer naar Orlando

In Orlando arriveert u natuurlijk met het vliegtuig.  Vanuit Nederland bieden een aantal luchtvaartmaatschappijen vluchten aan, hoewel er wel een overstap nodig is. Goedkope vliegtickets Orlando kunt u het makkelijkst vinden goedkoopstevliegtickets.nl. Met uw goedkope vliegtickets Orlando arriveert u op de luchthaven Orlando International Airport (MCO). Gelegen te zuid-oosten van de stad is het nog een ritje met de shuttlebus of taxi naar het centrum. De meeste hotels bieden een shuttle service aan voor ca. 10 tot 15 dollar.  

Te doen en zien

Met de Go Orlando Card kunnen touristen veel geld besparen. Daarnaast zijn er nog Orlando Flextickets die flexibel zijn in de te bezoeken attracties en bezienswaardigheden. In de stad zijn veel leuke musea en restaurants waar de sfeer goed is. De belangrijkste attracties van de regio is Walt Disney World. Door velen gezien als de gouden standaard van de pretparken. Ook Universal Orlando Resort is een toppretpark, een concurrent voor Disney. Islands of Adventures is goed voor veel plezier met attracties als Jurrasic Park River ride,  The Incredible Hulk coaster en de Wizarding Word of Harry Potter. Alsof dat nog niet genoeg is zijn er nog meer parken: Sea World Adventure Park Orlando, Aquatica, Discovery Cove en Wet ’n Wild.

Orlando is een drukke stad waar de liefhebber van pretparken een fantastische vakantie zal hebben. Goedkope vliegtickets Orlando geven je de kans om hier plezier te maken. De vlucht Amsterdam-Orlando duurt ongeveer 12 uur.  

 

Bekijk nabijgelegen bestemmingen