Panorama

Vergelijk vliegtickets naar Orlando

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

 

Goedkope vluchten Orlando

Vanaf Amsterdam vlieg je al in 12 uur en 30 minuten naar Orlando in het heerlijk zonnige Florida. Net zoals vluchten vanaf Rotterdam en Eindhoven vlieg je met 1 stop naar deze Amerikaanse stad. Airlines zoals KLM, Delta Air Lines en Virgin Atlantic bieden goedkope vliegtickets aan om je naar deze bestemming te brengen.

Goedkoop vliegen naar deze stad vol met bezienswaardigheden en pretparken voor het hele gezin kan gemakkelijk. Vergelijk vliegtickets snel en geniet van een heerlijk zonnige gezinsvakantie in het gezellige Orlando. Wacht niet langer, stap in het vliegtuig en geniet van je vakantie.

 

Top vluchten naar Orlando

Vanuit Amsterdam Schiphol

Delta Air Lines
Direct - 10u30
do 11 nov do 18 nov
v.a. € 484 (p.p.)
KLM
Direct - 10u30
do 11 nov do 18 nov
v.a. € 494 (p.p.)
Icelandair
1 stop - 12u27
di 28 sep di 7 dec
v.a. € 333 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 14u10
do 11 nov do 18 nov
v.a. € 505 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Icelandair
1 stop - 12u35
ma 4 okt wo 13 okt
v.a. € 382 (p.p.)

(best gevonden prijzen in de afgelopen dagen)

 

Orlando: de stad van de themaparken

In Orlando hoef je je zeker niet te vervelen. De stad staat bekend om de vele themaparken die een verblijf hier ideaal maken voor een gezinsvakantie. Geniet met je kinderen van het magische Walt Disney resort, of breng een bezoek aan seaworld. Ben je een filmfanaat? Dan is een bezoek aan Universal studio’s Orlando zeker een aanrader.

Net als vliegen naar Fort Myers of Miami, betekent en verblijf in Orlando dat je goed weer gaat hebben. De staat Florida staat namelijk bekend als “the Sunshine State”. Maak een lekkere wandeling door downtown Orlando in je zomerkleding, of ga een dagje naar een waterpark. Ook een dagje strand is goed te doen. In een uurtje kan je al op een strand zitten.

Wat te doen bij aankomst in Orlando?

Na je vliegreis naar Orlando, land je op het vliegveld net buiten de stad. Vanaf hier is het makkelijk om naar de binnenstad te komen. Pak een taxi en je bent er al in 20 minuten. Het openbaar vervoer is ook een optie. Met de bus en metro, de zogenaamde sunrail, ben je in een kleine 40 minuten in de binnenstad.

Ben jij klaar voor een vakantie in de zon vol met vermaak in themaparken? Wacht niet langer en vlieg goedkoop naar Orlando.