Vlliegtickets Miami

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

 

Goedkope vluchten naar Miami

Voor een vliegreis naar Miami zijn er genoeg mogelijkheden om te vergelijken tussen low cost vliegtickets. Een vlucht vanaf Amsterdam duurt minimaal 12 uur en 20 minuten met 1 tussenstop, maar opties vanaf Brussel of Düsseldorf zijn ook beschikbaar. Airlines zoals United Airlines, Lufthansa en Air Canada bieden goedkope vliegtickets aan om naar dit zonnige oord af te reizen.

Een zonvakantie in deze Amerikaanse stad is goed mogelijk met het subtropische klimaat in Miami. Vlieg naar de zon en geniet van downtown Miami, de Everglades of ga lekker winkelen bij de bayside marketplace.  

Top vluchten naar Miami

Vanuit Amsterdam Schiphol

Delta Air Lines
Direct - 9u32
do 9 dec do 16 dec
v.a. € 344 (p.p.)
KLM
Direct - 9u32
do 9 dec do 16 dec
v.a. € 361 (p.p.)
Air Europa
1 stop - 14u2
za 6 nov zo 21 nov
v.a. € 279 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

TUIfly.be
Direct - 9u52
di 21 sep di 28 sep
v.a. € 400 (p.p.)

Vanuit Rotterdam

British Airways
1 stop - 16u40
do 12 aug do 26 aug
v.a. € 925 (p.p.)

(best gevonden prijzen in de afgelopen dagen)

 

Vakantie in Florida

Vliegen naar Miami betekent, net zoals bij een vakantie in Tampa of Orlando, dat je gaat verblijven in “the Sunshine State” en dus gaat genieten van de zon. Het heerlijk warme klimaat in Miami zorgt ervoor dat het goed toeven is op een van de vele stranden die de stad rijk is zoals het toeristische South Beach.

Naast de stranden kan je heerlijk winkelen bij de Bayside marketplace of de Lincoln road mall. Ook het art deco district is het bezoeken waard. Ben je een liefhebber van eten? Probeer dan eens de karakteristieke keuken van Miami waar invloeden van de Caraïben en Latijns-Amerika in terug te proeven zijn.

Vervoer bij aankomst in Miami

Als je vliegt naar Miami kan je op een van de twee vliegvelden aankomen. Vanaf Fort Lauderdale ben je in 45 minuten in het centrum met een taxi. De bus is ook een optie maar dan doe je er al snel anderhalf uur over. Als je aankomt op Miami international airport, dan is het slechts 15 minuten met de taxi naar downtown Miami. Vanaf dit vliegveld is ook de metro een optie, maar daar moet je wel eerst een halfuurtje naartoe lopen.

De cruisehaven van Miami is de grootste cruisehaven ter wereld. Vanaf hier kan je opstappen op een heerlijke meerdaagse cruise door het Caraïbisch gebied en midden Amerika.