Tampa

De stad Tampa gelegen in het westen van de staat Florida, uitkijkend op de Tampa baai is een stad met ongeveer 320 duizend inwoners. De stad is vooral populair vanwege de mooie stranden het geweldige weer en de vele entertainment mogelijkheden die de stad biedt. Vele toeristen en Amerikanen trekken jaarlijks naar deze stad om te genieten en te ontspannen. Wilt u deze leuke, aantrekkelijke en gezellige stad ook een van dichtbij meemaken, boek dan snel goedkope vliegtickets naar Tampa en maak het mee!

 

 

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Tampa Meerdere airlines Meerdere airlines 15 mrt 2021 22 mrt 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Tampa American Airlines American Airlines 11 jan 2021 26 jan 2021 2 overstappen
Eindhoven
Eindhoven - Tampa Meerdere airlines Meerdere airlines 15 mrt 2021 21 mrt 2021 2 overstappen
Eindhoven - Tampa KLM KLM 22 apr 2021 8 mei 2021 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Tampa Meerdere airlines Meerdere airlines 15 mrt 2021 21 mrt 2021 2 overstappen
Brussel - National - Tampa Air Canada Air Canada 15 mrt 2021 21 mrt 2021 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Tampa Meerdere airlines Meerdere airlines 22 apr 2021 8 mei 2021 3 overstappen

Info over bezienswaardigheden

De stad Tampa is gericht op de vele toeristen en Amerikanen.  Neem eens een kijkje in het Tampa Theater of in het in bekende El Centro Español de Tampa en wat u niet mag missen is het Straz Center for the Performing Arts. De skyline van Tampa is een bekend beeld geworden.
Bekende wolkenkrabbers zijn: de Bank of America Plaza, het SunTrust Financial Centre en de Rivergate Tower. Daarnaast kent de stad ook nog leuke musea zoals het Museum of Science and Industry en het Tampa Museum of Art. Mocht u met kinderen zijn dan is een bezoek aan Busch Gardens Tampa een leuk uitstapje. Al met al heeft de stad genoeg te bieden voor jong en oud. Twijfel niet langer en boek goedkope vliegtickets Tampa.

Eten, drinken en uitgaan in Tampa

 

Tampa is gezellige stad om lekker uit eten te gaan. De Amerikaanse en Aziatische keukens zijn het meest vertegenwoordigd, maar als u goed zoekt, zijn er ook Italiaanse, Franse en Spaanse restaurants te vinden. Leuke restaurants zijn: het La Terrazza Restaurant en de Ocean Prime. Het beste restaurant is waarschijnlijk Harry Waugh Dessert Room at Bern's Steak House. Uitgaan is in Tampa geen probleem. Er zijn veel bars, cafés en clubs. Doordat er veel studenten rondlopen zijn veel uitgaangelegenheden gericht op jong volwassenen. Boek goedkope vliegtickets Tampa en geniet van deze aantrekkelijke stad.

 

Vervoer

 

 

Tampa heeft niet een bijzonder openbaarvervoersnetwerk. De stad is goed met de auto te bereiken, maar het openbaar vervoer in de stad stelt niet veel voor. Er rijden wel taxi’s en bussen, maar het beste is om gewoon een auto te huren. U heeft al goedkope vliegtickets naar Tampa voor 600 euro. 

Bekijk nabijgelegen bestemmingen