Goedkoop vliegen naar Phoenix

De stad Phoenix is een van de snelst groeiende steden in de Verenigde Staten. De stad Phoenix is gelegen in de Arizona; een van zuidwestelijke staten van Amerika. De stad dankt haar populariteit vanwege het relatief gunstige klimaat en de goeie werkgelegenheid. Phoenix is al eeuwenlang een geliefde plek voor mensen om te wonen en te werken. In de 16de eeuw werd er voor het eest goud gevonden en twee eeuwen later werd de plek populair bij: boeren, mijnwerkers en jagers. Phoenix is de perfecte plek om te stoppen als u op doorreist bent, bijvoorbeeld naar California. Er gaan vanuit Amsterdam geen directe vluchten naar Phoenix. U zult moeten overstappen op Londen, Frankfurt, Washington of Dallas.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Phoenix American Airlines American Airlines 28 apr 2021 13 mei 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Phoenix Meerdere airlines Meerdere airlines 8 feb 2021 10 mrt 2021 4 overstappen
Eindhoven
Eindhoven - Phoenix KLM KLM 15 sep 2021 30 sep 2021 2 overstappen
Eindhoven - Phoenix Meerdere airlines Meerdere airlines 9 feb 2021 9 mrt 2021 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Phoenix Delta Air Lines Delta Air Lines 9 feb 2021 9 mrt 2021 2 overstappen
Brussel - National - Phoenix SAS SAS 15 sep 2021 30 sep 2021 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Phoenix Meerdere airlines Meerdere airlines 26 jun 2021 24 jul 2021 4 overstappen

Info over bezienswaardigheden

Een vlucht naar Phoenix duurt gemiddeld zo’n 15 uur. U zult landen op Phoenix Sky Harbor International Airport een van de grootste vliegvelden van Amerika. Het vervoer naar de stad is goed geregeld. In het centrum zijn er niet heel veel bezienswaardigheden. De hoogtepunten uit de stad zijn: de historische panden aan Heritage Square, de Rooms-Katholieke kerk van Phoenix uit 1881, daarnaast de bekende America West Arena, waar grote wedstrijden worden gespeeld van zowel ijshockey en American Football. Phoenix is stad met vele musea . Waarvan het Heard Museum de leukste is om te bezoeken. Naast alle kunst en cultuur, is de natuurlijke omgeving van Phoenix zeker het bezoeken waard. In South Mountain park kunt u mooi over de stad heen kijken terwijl u geniet van de rust van de natuur. 

Eten, drinken en uitgaan in Phoenix. 

In Phoenix kunt u bijna alle gerechten van de wereld vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld de beste pizza’s  van Phoenix vinden bij Pomo Pizzeria Napoletana, maar voor heerlijke Mexicaanse gerechten moet u bij Fuego Bistro zijn. Voor goed en luxe eten is Wright's at the Biltmore restaurant de beste keuze. Het nachtleven in Phoenix is er een om te ontdekken! Leuke clubs zijn: Bar Smith, Copper Blues en de GypsyBar. 

Vervoer

Het openbaar vervoer in de stad is redelijk goed geregeld. Er rijden vooral bussen, maar lijnen sluiten niet altijd op elkaar aan. Tevens rijden er taxi’s, maar de kosten zijn relatief hoog. Het beste kunt u een huurauto nemen, zeker als u ook nog de natuur in wilt. U heeft al goedkope vliegtickets naar Phoenix voor 650 euro. U kunt het beste u vliegtickets boeken in het najaar of de winter. De indirecte vluchten worden aangeboden door: Delta Airlines, American Airlines, Air Canada en Lufthansa.