Panorama

Vliegtickets naar Washington D.C.

Goedkope tickets Washington D.C.

Als een van de meeste bezochte steden in Amerika, is Washington D.C. een bijzondere bestemming van je vliegreis. Vanaf Amsterdam Schiphol zijn er goedkope vluchten beschikbaar die je in 8 uur en 35 minuten naar Washington D.C. brengen. Ook kun je voordelige vliegtickets naar Washington D.C. boeken vanaf Brussel. Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Delta Air Lines en Lufthansa bieden vliegtickets voor een lage prijs aan en er is genoeg te vergelijken.

Wil je de hoofdstad van Amerika bezoeken voor een bepaald budget? Wacht dan niet langer en vind een vlucht voor een goede prijs naar Washington D.C. op Goedkopevliegtickets.nl. Ontdek de rijke historie van Washington D.C. waar de president woont en waar de Amerikaanse regering haar werk doet. Stap op het vliegtuig en ervaar de Amerikaanse hoofdstad.

Top vluchten naar Washington D.C.

Vanuit Amsterdam Schiphol

Lufthansa
Direct - 7u55
za 12 okt do 17 okt
v.a. € 617 (p.p.)
KLM
Direct - 8u7
za 12 okt do 17 okt
v.a. € 621 (p.p.)
United Airlines
Direct - 7u55
za 12 okt do 17 okt
v.a. € 652 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Brussels Airlines
Direct - 8u17
do 5 sep do 12 sep
v.a. € 499 (p.p.)
Lufthansa
Direct - 8u2
vr 6 dec ma 9 dec
v.a. € 506 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar statig Washington D.C.

Als hoofdstad van Amerika is Washington D.C. een statige stad. Het Witte Huis staat hier en daarnaast regeren de volksvertegenwoordigers vanuit Washington D.C. in het Capitool. Twee gebouwen waar je zeker even langs moet gaan als je naar Washington D.C. vliegt. Andere indrukwekkende bezienswaardigheden zijn het Lincoln Memorial en het Washington Monument, een 169 meter hoge obelisk ter ere van George Washington. Tussen het Capitool en het Lincoln memorial ligt the National Mall, een groot open park in downtown Washington D.C. Hier worden concerten en festivals gehouden, en ook vindt hier de inauguratie van de president plaats.

Bezoek een van de vele musea die Washington D.C. rijk is en reis af naar de prachtige bibliotheek van het congres. Wil je meer te weten komen over de geschiedenis van Washington D.C., dan is Ford’s Theatre een aanrader. Dit is het theater waar president Lincoln vermoord werd en tot op de dag van vandaag worden er in dit theater nog steeds voorstellingen gegeven.

Vliegreis Washington D.C. en het vervoer in de stad

De meeste vluchten naar Washington D.C. landen op het vliegveld Washington Dulles International Airport. Pak vanaf hier de bus naar de metro en stap over zodat je snel in het centrum bent. Vanuit Washington D.C. gaat er ook een trein die je in 2,5 uur naar New York brengt. Leuk voor een dagtripje.

Wil je de stad verkennen, dan raden wij aan om een elektrisch autootje te huren. Of doe helemaal origineel en pak een segway! Ben je in maart of april in Washington? Boek dan een tour en bewonder de prachtige kersenbloesems van Tidal Basin.

Goedkoop vliegen naar Washington D.C. is nog nooit zo makkelijk geweest! Vergelijk snel de ticketprijzen van verschillende airlines en je hebt altijd een vlucht naar Washington D.C. dat aan al jouw wensen voldoet.